Gość: Jaś IP: 91.193.160.* 02.07.08, 08:38 Nigdy nie będzie żadnej reformy KRUS.Ministerstwo rolnictwa mydli oczy podatnikom ,a Tusk pali głupa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: członek PSL Nieudolny Barej IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.01.09, 16:10 Nieudolny Ryszard Barej kieruje KRUS-em w Szklarskiej Porębie. Jest specjalistą od kaczek i chce zostać słynnym menadżerem. A przecież ma w swoim dorobku doprowadzenie do bankructwa hotelu "Fenix" w Jeleniej Górze. Pisał o tym "Dziennik" oraz "Nowiny Jeleniogórskie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo-1 Re: Premier o KRUS: Ja bym przyspieszył prace, PS IP: *.centertel.pl 30.01.09, 04:35 Premier szuka 17 mld zł. One są, nie trzeba daleko szukać - w KRUS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Premier o KRUS: Ja bym przyspieszył prace, PS 30.01.09, 10:45 Gość portalu: neo-1 napisał(a): > Premier szuka 17 mld zł. One są, nie trzeba daleko szukać - w KRUS- ie. Po co pazerny zawistny "chłopku roztropku"( niech sąsiadowi krowy wyzdychają) się wypowiadasz na tematy o których nie masz pojęcia. Premier i minister finansów są do dupy jeżeli nagle mogą z bużetu wykroić 17mld zł i ponoć nikt na tym nie ucierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
arfer Re: Premier o KRUS: Ja bym przyspieszył prace, PS 30.01.09, 16:38 Jasne. Jeśli sądzisz, że reforma da od razu choćby parę mld, jesteś w błędzie. Nie dziwię się Tuskowi - ma u boku PSL, który udaje, że reformuje (w końcau to jego wyborcy) i PiS z SLD, którzy nagle pewnie zamienią się w obrońców odwiecznych praw polskiej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś