Gość: kurtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:40 jak dla mnie to wszystko to zlodziejstwo i chec utrzymania monopolu phe, brzydze sie tpsą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jachu klienci ISDN - wycyckani 22.10.03, 17:54 Nowa oferta skierowana jest dla zwykłych linii a nie ISDN. TPSA napierw napędziło sobie klientów ISDN po czym podwyższyła im abonament a teraz uniemożliwia korzystanie im z nowych ofert - z definicji przeznaczonych dla "aktywnych" użytkowników telefonii. Ta polityka to złodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Darmowe połączenia za wyższy abonament w TP S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:00 super !!! można robic zapisy? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszałek Opałek Piękny pakiet ale dla kogo. IP: 217.98.127.* 22.10.03, 18:18 Tym co maja telefony aby zadzwonić do lekarza to się nie opłaci. Kto więc skorzysta na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były FAN KRYSTYNY Re: Piękny pakiet ale dla kogo. IP: Lokis* 22.10.03, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czubówna sraciła WSZYSKO Re: Piękny pakiet ale dla kogo. IP: Lokis* 22.10.03, 18:40 wiążąc się " NA ŚMIERĆ I ŻYCIE " z tak podłymi klamcami jak ci z TP SA . Był mi niezmiermie potrzebny INTERNET w domu . Zgosiłem się w ich idiotycznym Punktcie. ZA połącznie 600 PLN, POTEM miesięcznie 150 PLN.Gosc wykonał połączenie STAŁE za 250 i miesicznie 50 . I TPSA uważa , ze " dobrze czyni ludziom ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszałek Opałek Dla pracodawców z strefy budżetowej IP: 217.98.127.* 22.10.03, 18:25 Kogo na taki pakiet stać ,emeryta nie ,renciste nie ,pracownika z średnią krajową nie.To kogo pracodawce z stefy budżetowej.Za te rozmowy płaci podatnik . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomeK Re: Dla pracodawców z strefy budżetowej IP: 213.25.95.* 22.10.03, 19:04 Sama oferta może nie jest zła. Ja płacąc abonament rzędu 100zł miesięcznie i dzwoniąc głównie wieczorami byłbym pierwszą osobą, która zapisałaby się na tą ofertę. Jest jednak abonentem Elnetu i naprawdę czułbym się źle. gdybym musiał przyłączyc się do monopolisty. Pozostaje mi jednak wierzyć, że mali operatorzy wyjdą też z taką ofertą. Bo jak na razie w Elneci mam połączenia międzymiastowe tylko przez TPSA bez żadnych zniżek i ciągle na tym tracę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasco vieho co tepsa musi zrobić zebym podpisał z nimi umowę IP: *.acn.waw.pl 22.10.03, 23:07 na świadczenie usług telekomunikacyjnych 1. Powyżej opisaną usługę z darmowymi rozmowami nie za 85 tylko za 25 PLN, bo to jest cena prz której i tak zarabiają krocie 2. Dać mi na piśmie czytelne oświadczenie że nie zmienią stawek z czwartku na piątek z powodu sraki kota pana dyrektora 3. Udowodnić że nie są wielbłądami 4. Udowodnić że moje pieniądze nie służą utrzymaniu na stołkach bandy podtatusiałych dyrektorów siorbiących kawę cały dzień za 20 Tys pln miesięcznie, przy okazji kręcących lody na lewo i prawo 5. Dać mi to TERAZ ZARAZ a nie za rok albo dwa 6. Nie robić baranów ze swoich klientów i swoich pracowników 7. Nigdy więcej nie pokazywać Krostyny w reklamach 8. Kupić kangura i oprowadzać go po mieście Pułtusk wokół rynku na złotym łańcuszku w dni powszednie od 8 do 20.15 i karmić bananami oraz poić ponczem.(postulat nie bardziej absurdalny od powyższych pozdrawiam wszystkich Tepsomaniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasco vieho Re: co tepsa musi zrobić zebym podpisał z nimi um IP: *.acn.waw.pl 22.10.03, 23:08 a, zapomniałem. chcę sie pozbyć głupiego uczucia że ktoś mnie wali w rogi na każdym kroku. pozdrawiam ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: co tepsa musi zrobić zebym podpisał z nimi um IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 08:31 > a, zapomniałem. > > chcę sie pozbyć głupiego uczucia że ktoś mnie wali w rogi na > każdym kroku. No... to już ze swoja panną pogadaj, a nie z panną Czubówną :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fester Adams TPSA wyprowadza kasę do FranceTelecom IP: 217.17.46.* 23.10.03, 09:30 Od kiedy Francuzi przejęli TP pompują z niej kase niemiłosiernie. Przeciez po prywatyzacji miało byc lepiej i taniej a t6ym czasem żabojady pondiosły abonamenty i nie dotykały sie do przeprogramowanych automatów, w których minuta rozmowy zabiera cały impouls z karty !! Kasa jest wyprowadzana w ten sposób: zarząd zatrudnia jakiegoś konsultatnata z paryża, który ma pensje żędu 50tyz zł/mies. pieniądze nie idą na jego prywatne konto tylko są transferowane do centrali w Paryżu - wszystko odbywa sie gładko i legalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simile Re: Darmowe połączenia za wyższy abonament w TP S IP: 80.55.195.* 23.10.03, 13:30 Zmieniłem taryfę w tp sa na najniższą teraz chyba się nazywa socjalna. Jak płaciłem po 70-80 zł ; to w pierwszym miescu po zmianie zapłaciłem 40zł a teraz 30zł. Niewierzyłem oczom. Moja mama zrobiła to samo i zapłaciła 40 zł. Trochę więcej dzwoni. Polecam zróbcie to samo. Niech was nie łudzą darmowymi minutami w wysokim abonamencie. Bierzcie abonament jak najniższy plus bezpłatne minuty tak jak jest w tym moim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArturM Re: Darmowe połączenia za wyższy abonament w TP S IP: proxy:* / 172.16.30.* 23.10.03, 23:06 Dokładnie, od lat chwyty poniżej pasa. Brzydzę się TP SA Jej pracownicy też, nietrudno to usłyszeć w rozmowac prywatnych. Urząd Nadzoru kompromituje sie od lat. Wierze, ze jednak kiedys rozbije się monopol tej firmy. Zawsze będę za! Odpowiedz Link Zgłoś