billy.the.kid 07.02.09, 11:58 o ile taniej niz w sklepie w allegro kosztuje wisienka,bełgotka lub mózgojeb?że nie wspomne o mamrocie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlodwoz Re: "Rz": W Internecie nie widać kryzysu 07.02.09, 12:11 billy.the.kid napisał: > o ile taniej niz w sklepie w allegro kosztuje wisienka,bełgotka lub > mózgojeb?że nie wspomne o mamrocie? Po którym to "bełkocie" pisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: "Rz": W Internecie nie widać kryzysu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:09 poważnie potraktowałbym cię gamoniu gdybyś odpowiedział na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: "Rz": W Internecie nie widać kryzysu IP: *.chello.pl 07.02.09, 15:54 polishwords.com.pl/blog/2009/ostatnie-takie-swieta/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GooZ "Rz": W Internecie nie widać kryzysu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 12:16 Zobaczymy wyniki za ten rok, bo moim zdaniem kryzys w Polsce tak naprawde się dopiero zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
papigo "Rz": W Internecie nie widać kryzysu 07.02.09, 12:51 Polacy kochaja sie w badziewiu ,które sprzedaje sie na allegro.A przez takie sklepy jak Multi-Markt z warszawy ,który jest przodownikeim w sprzedazy podróbek!!! www.oszukani.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deslawomir "Rz": W Internecie nie widać kryzysu IP: *.lastmilebroadband.ie 07.02.09, 14:46 niestety trzeba uważać na oszustów tak jak mastrtvagd kupowałem tam kabinę prysznicową czekałem prawie 2 miesiace na zwrot pieniędzy . Przestrzegam przed tym sklepem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx "Rz": W Internecie nie widać kryzysu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 15:02 Zaczynam wątpić w kompetencje niektórych dziennikarzy. Pewnie że nie widać kryzysu skoro podsumowanie roku powstało na podstawie bilansu z całego roku a nie tylko ostatniego Q. Panie dziennikarz, kto pana prosił o takie ładne naoliwienie tematu? Kolega z vobis czy moze agito? Zapraszam do porównania Q2Q na Q1 2009. Odpowiedz Link Zgłoś
kolenka Re: "Rz": W Internecie nie widać kryzysu 07.02.09, 16:04 Nie ma co panikować. Jakoś przeżyjemy ten kryzys ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC "Rz": W Internecie nie widać kryzysu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:33 Agito nie jest liderem. Powoli się kończy. Nie maja juz kasy na rozwoj. LIderem jest zupelnie inny sklep, znany z realu. Odpowiedz Link Zgłoś
carlos678 jeszcze nie robiłem zakupów w internecie 07.02.09, 17:47 ale nie wykluczam. Tylko czy mnie nie wykiwają ? Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Re: jeszcze nie robiłem zakupów w internecie 07.02.09, 20:38 Na pewno wykiwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin "Rz": W Internecie nie widać kryzysu IP: 81.210.87.* 07.02.09, 19:20 To bedzie mozna ocenic dopiero po 1 kwartale 2009 roku Panie Redaktorze. Bo dopiero od stycznia dystrybutorzy podniesli ceny produktow ze wzgledu na wzrost kursu euro. pozdrawiam, Marcin www.glonojad.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton "Rz": W Internecie nie widać kryzysu IP: *.171.219.153.static.crowley.pl 07.02.09, 19:21 jest taniej więc sie kupuje- proste, a rzetelność, cóż trzeba sprawdzać opinie w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej bezkrytyczny i naiwny IP: *.c201.msk.pl 07.02.09, 20:18 szczególnie te opinie które same sklepy generują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: bezkrytyczny i naiwny IP: *.chello.pl 08.02.09, 09:13 Typowy Polak: tylko narzeka i szuka spisku ... Odpowiedz Link Zgłoś