Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 26.11.03, 19:58 VW nawet w Chinach jest najwieksza firma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kapitan Von bravoooo IP: *.acn.waw.pl 26.11.03, 21:45 mówi Jörn Reimers, prezes Volkswagen Poznań. ciekawe dlaczego jakis Hans nie jest lakiernikiem w Volksvagen Poznan, a polak Kowalski prezesem? no, dlaczego? he? prawidlowe odpowiedzi nagradzamy talonem na nowego VW Zly czlowiek - Kapitan Von Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Zwiekszyc produkcje z 90 do 15 tys.??? O co tu chodzi? IP: *.uibk.ac.at 26.11.03, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Volkswagen Poznań ma 10 lat IP: *.proxy.aol.com 26.11.03, 23:29 polak nie jest prezesem bo zaraz by okradl zaklad i sprzedal bo to sa glupki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oxy Zgadzam sie w 101% z toba IP: 80.1.112.* 27.11.03, 00:07 Polacy to glupki i nieroby. A w dodatku swinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titko A ty kim jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 12:55 Gość portalu: Oxy napisał(a): > Polacy to glupki i nieroby. A w dodatku swinie :) A ty bochaterze przez "ch" jakiej jestes nacji? Potomkiem hitlerowskich bandytow mordujacych zadow, czy zydem uratowanym przez polakow, teraz wlazacym w d*** niemcom. A swoja droga swinina to bardzo dobre miesko, nie wiem czemu zydzi jej nie lubia. Ale oni to maja w ogole takie fajne zwyczaje - np. obcinac sobie kawalek kuski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemooo Re: A ty kim jestes IP: *.tele2.pl 27.11.03, 19:42 Gość portalu: titko napisał(a): > Gość portalu: Oxy napisał(a): > > > Polacy to glupki i nieroby. A w dodatku swinie :) > > A ty bochaterze przez "ch" jakiej jestes nacji? Potomkiem > hitlerowskich bandytow mordujacych zadow, czy zydem uratowanym > przez polakow, teraz wlazacym w d*** niemcom. > A swoja droga swinina to bardzo dobre miesko, nie wiem czemu > zydzi jej nie lubia. Ale oni to maja w ogole takie fajne zwyczaje > - np. obcinac sobie kawalek kuski. Co ty człowieku gadasz?!!! Lepiej u Niemca robić niż u Warszawiaka złodzieja....... Takie moje zdanie. Ehhhh gdybyśmy tę wojne przegrali to by było lepiej w niemieckich landach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapo Bylbys nawozem w obozie koncentracyjnym IP: *.icpnet.pl 28.11.03, 06:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janio A ja sie niezbyt zgadzam. IP: *.solnet.ch 28.11.03, 17:24 Gość portalu: Oxy napisał(a): > Polacy to glupki i nieroby. A w dodatku swinie :) Drogi Oxy, nie powinno sie uogolniac. Oczywiscie jest wsrod Polakow duzo glupkow, nierobow i swin (nawet bardzo duzo), ale jest tez duzo osob kompetentnych i uczciwych. W tym wypadku chodzi bardziej o sprawy kulturowe. Duzo latwiej jest sie porozumiec centrali z prezesem filii z wlasnego kraju. Serdecznie pozdrawiam ze Szwajcarii Odpowiedz Link Zgłoś