Gość: Robaczek IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.03, 13:36 Nie chcieli pomoc w Iraku bo wykupuja powoli gospodarke Amerykanska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamma HENKEL - ZYDZI NA MYDLO IP: *.mad.east.verizon.net 15.12.03, 13:57 Henkel? Czy to nie aby ten sam ktory probowal przerabiac ciala mordowanych ludzi na mydlo (we Wrzeszczu)? Ups, ale nie wypada gryzc reki ktora karmi (Michnika reklamami). tajnedokumenty.com/irak_epidemia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OO Re: HENKEL - BREDNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:19 Gość portalu: mamma napisał(a): > Henkel? Czy to nie aby ten sam ktory probowal przerabiac ciala > mordowanych ludzi na mydlo (we Wrzeszczu)? Sam tę brednię osobiście wymyśliłeś, czy też może wyczytałeś w jakiejś narodowej bibule z Chciacago? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: HENKEL - BREDNIE IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.03, 14:36 Henkel ma wg.instytutu rynkowego "Top Companies Compass" po BMW najlepszy image posrod niemieckich firm na swiecie. Kto ich produktow nie zna????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aware Re: HENKEL - ZYDZI NA MYDLO IP: *.gd.pl 15.12.03, 14:47 Całkiem możliwe,że to Henkel wspomagał Doktora Spannera w eksperymentach na zwłokach ludzkich mających doprowadzić do uzyskania mydła w Instytucie Anatomicznym w Gdańsku przy ul.Curie-Skłodowskiej OO - nie znasz historii - a może chesz poznać?: www.okmatura.cad.pl/wspol/wyp2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilek Re: HENKEL - ZYDZI NA MYDLO IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.03, 15:19 Tak latwo mozna bzdury napisac. mitglied.lycos.de/oktavian26/Aware.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mydlarz Re: HENKEL - ZYDZI NA MYDLO IP: 199.243.200.* 15.12.03, 16:41 Pracuje przy produkcji mydla i tez zainteresowalo mnie to, czy Spander mogl robic mydlo ze zwlok. I jest to bzdura. W Medalionach sie o tym nie przeczyta, ale sa dokumenty z procesu, w ktorym zreszta Spander nie zostal skazany. "Recepture", przedstawiona na procesie dostarczyli Rosjanie. Podobno Spander dostal ja od jakiejs wiejskiej baby. Gdyby faktycznie chcial wykorzystywac ludzki tluszcz do produkcji mydla, to bedac profesorem - chyba anatomii - wzialby taki przepis od kolegi profesora chemii, albo inz. z jakiejs fabryki mydla. W koncu podobno to robil dla Rzeszy, a nie na domowy uzytek. Ta receptura (mozna ja znalezc na internecie) nie ma sensu. Nie tylko z przemyslowego punktu widzenia. Jestem pewien, ze gdyby ta receptura, ktora Rosjanie przedstawili na procesie, byla od jakiejs wiejskiej baby robiacej domowe mydlo, to byla by to porzadna receptura. W dodatku ten volksdojcz Mazur, ktory pracowal u Spanera byl dosc szemrana postacia i w czasie procesu pracowal juz dla Sowietow. Tak wiec i Medaliony oparte na relacjach z tego procesu sa raczej bajka. Odpowiedz Link Zgłoś