lauren__ Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 18:11 MUZYKA. ostatnia zakupiona płyta? Demi Lovato ,,Here we go again'' ostatnio ściągnięta płyta. Shakira ,,She wolf'' ulubiona płyta. Michael Jackson ,,Bad'' najgorsza płyta. nie przychodzi mi do głowy najbardziej zasłużony zespół/artysta. Michael Jackson, Abba, Queen ulubiony zespół/artysta. Avril Lavigne, Abba najlepsza piosenka. Starstruck - Lady Gaga nielubiany zespół/astysta. Jonas Brothers, Candy Girl, Justkin Bieber przebój.Thiller - Michael Jackson nieznany, a przez Ciebie doceniany artysta. Nie mam jakiego słuchasz radia? Radio Zet KSIĄŻKI ostatnio przeczytana. Zaćmienie ulubiona. Księżyc w nowiu, Klub byłych przyjaciółek, Słodko-gorzka szesnastka czeka w kolejce. Gone.Zniknęli , Trzy wierzby najgorsza. Już nigdy się nie zakocham PRASA. ulubiona gazeta. FunClub, 13, Victor Gimnazjalista a jakiej nigdy nie weźmiesz już do ręki? Bravo FILM ulubiony. Titanic, Dirty Dancing, Wild Child ... najgorszy. Dzień świra, Randka w ciemno, Mała wielka miłość ... Mam nadzieję, że pomogłam . ;x Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Najlepszy polski artysta 07.02.10, 18:20 Uuu, nie wiem. Mało słucham polskiej muzyki. Tej dobrej. Zwykle ograniczam się do Ewy Farnej. Ale z pewnością najlepsza nie jest. Z tych starszych: Seweryn Krajewski, Marek Grechuta. Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 18:31 ostatnio zakupiona płyta: hmm.. kilka mies. temu coś tam było chyba ^^ ściągnięta: hmm.. chyba nick j & the administration ulubiona: duzo, nie mam 1 najgorsza: też dużo ;d najbardziej zasłuzony zespół/ artysta: Green Day, Jonasi, Backstreet boys, Radiohead, Paramore, The academy is... i wiele wiele innych naj piosenka: dużo! co to za trudne pytania ;dd powiedzmy i just want to know backstreet boys nielkubiany zespół/ artysta: Tokio hotel . ten bill ubiera się i maluje się jak baba czy on wgl jest facetem? po tym jak był na liście najpiękniejszych kobiet świata zaczęłam się zastanawiać... xd przebój: hmm.. podoba mi sie tik tok chociaz kesha daje słabe wystepy ^^ ale ogólnie sama piosenka jest wporzo. nieznany a doceniany: hm. nie wiem. ludzie raczej znają johna mayera i stevie wondera więc chyba nie mam radio: żadne czytałam: akademia księżniczek suuuuper. ulubiona: nie mam xd czeka w kolejce: zmierzch! musze się przekonać czy to rzeczywiście takie 'cudo' najgorsza: nie znam tytułu, wiem że autorką była siesicka ulubiona gazeta: nie mam nie czytam xd chyba że przełom <lol> nie wezmę do ręki: hmm hannah montana ulubiony: avatar? xD najgorszy: oszukać przeznaczenie ost część / nudne to juz jest co do disneya: ogólnie piosenki mają niektóre fajne i nie zgadzam się z pojęciem że muzyka disneya jest tylko dla dzieci, mama mojej kol uwielbia chodzić na koncerty z córką np. demi lovato, seleny itd,. rock: kocham ^^ techno: nieeee błagammm! a co do teatru itd. to ostatnio byłam na musicalu rockowym i musze przyznać że był świetny! A myślałam że to będą kolejne nudne godziny siedzenia xD to tyle ;] Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb monikajb 07.02.10, 18:32 i jeszcze jedno: nie lubię justina biebera / to co on robi to nie prawdziwa muzyka, nie mówiąc o jego głosie. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 18:36 MUZYKA. ostatnia zakupiona płyta?- Nick Jonas and The Administration - Who I Am ? ostatnio ściągnięta płyta.- Vampire Weekend - Contra ulubiona płyta. - Teraz Nick Jonas and The Administration - Who I Am ? najgorsza płyta - Fearless - Taylor Swift - to ma być Country ? Whahah ! najbardziej zasłużony zespół/artysta. Zasłużony ? Chyba Doorsi . ulubiony zespół/artysta. - Najbardziej Jonasi , poza nim to wszycy , których mam w profilu najlepsza piosenka. - Taeraz Nick Jonas & Administration - In The End nielubiany zespół/astysta. Lady GaGa i Justin Bieber - bo mają głos a nagrywają gó.... Taylor Swift - to ma byc country ? haha ! przebój. - Taki Hit ? Nie wiem sama ! Od cholery ich .. nieznany, a przez Ciebie doceniany artysta. - All Time Low - Mało znani w polsce , a świetni ! jakiego słuchasz radia?- Nie słucham żadnego . KSIĄŻKI ostatnio przeczytana. Paulo Choello - Być Jak Płynąca Rzeka ulubiona. Romeo i Julia czeka w kolejce. Idol - Meg Cabot najgorsza. Balladyna - J. Słowacki PRASA. ulubiona gazeta. Raczej Bravo . . a jakiej nigdy nie weźmiesz już do ręki? - Trudne pytanie chyba Playboya xd FILM ulubiony. Forrest Gump ! najgorszy. Nie wiem ... chyba takiego nie ma ? Jbc. to ostatio byłam na Sherlocku Holmesie i polecam .. ! Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 18:36 *czeka w kolejce. Idol Nastolatek - Meg Cabot Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ yh ; d 07.02.10, 18:42 MUZYKA. ostatnia zakupiona płyta? - hmm, Pink - Funhause, chyba xd ostatnio ściągnięta płyta.? - Soundtruk [ czy coś - poprostu muzyka z filmu xd ] ze Shreka. ulubiona płyta? - Nie ma. najgorsza płyta? - Brak. najbardziej zasłużony zespół/artysta? - Nie będę favoryzować [ ;d ] ale .. chyba .. Panamore ;> ulubiony zespół/artysta. ? - Nie mam. najlepsza piosenka.? - Leona Lewis - I see you. nielubiany zespół/astysta.? uzasadnienie mile widziane. - Selena Gomez - przesłodzona jest strasznie i nawet nie ma ładnego głosu. przebój. - hmm, brak. nieznany, a przez Ciebie doceniany artysta. - ee. nie ma takiego. jakiego słuchasz radia? - RMF fm xD KSIĄŻKI ostatnio przeczytana. - " Opium w rosole. " [lektura ;d ] ulubiona. - " Marina " C.R.Zafón czeka w kolejce. - " Rozważna i Romantyczna " najgorsza. - lektury z podstawówki xd PRASA. ulubiona gazeta. - BRAVO. a jakiej nigdy nie weźmiesz już do ręki? - Wyborczej xD FILM ulubiony. - Titanic, Avatar ; D najgorszy. - hmm, sporo. Głupi wymieniać ; d Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
zue Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 18:56 ostatnia zakupiona płyta? rok temu top kids 14 (?) ale już nie słucham tego typu muzyki ostatnio ściągnięta płyta.[ Nie ściągam płyt tylko piosenki (ostatnio ściągnęłam red hot chilli pappers -under the bridge). ulubiona płyta. Najnowsza płyta HEY. Miłośc, uwaga ratunku!, (nie pamiętam dokładnie tytułu). najgorsza płyta. Top kids 11 najbardziej zasłużony zespół/artysta. Red hot chilli pappers, oraz hole(co prawda ten zespół już nie istnieje) najlepsza piosenka. Hey - dreams nielubiany zespół/astysta. uzasadnienie mile widziane. nie przepadam za tokio hotel oraz jonas brother poprostu nie przepadam za tkim stylem muzyki. przebój. U2 - one (nie wiem czy to taki przebój) nieznany, a przez Ciebie doceniany artysta. manchester oraz akurat > jakiego słuchasz radia? Radio wawa Eska rock > ostatnio przeczytana.ksiązka Jezioro osobliwości ulubiona Kod Leonarda Da Vinci czeka w kolejce Wywiad z wampirem najgorsza gorzkie słodkie pocałunki ulubiona gazeta nie mam a jakiej nigdy nie weźmiesz już do ręki? fun club ulubiony film jest ich wiele, szósty zmysł, inni, anioły i miłość i inne nieszczęścia najgorszy film zamiana - polska komedia żenująca i zboczona gwiazdki disney'a nie podoba mi się ich muzyka i ich zachowanie Ale do osób które ich słuchają nic nie mam. Techno itp. nie potrafię tego słuchać dla mnie osobiście to nie muzyka. Słucham rock'a zespołów takich jak RHCP czy Nirvana słucham też sporo reggae np. Jamala, wole starsze zespoły nie te wszystkie rihanny i 50 centy. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 19:07 MUZYKA. ostatnia zakupiona płyta? Jimi'ego Hendrix'a ostatnio ściągnięta płyta. Death Cab for cutie ulubiony zespół/artysta. John Frusciante najlepsza piosenka. Ataxia - Dust nieznany, a przez Ciebie doceniany artysta. John Frusciante :d KSIĄŻKI ostatnio przeczytana. Świat Zofii ulubiona. Córka Czarownic czeka w kolejce. Dużo:d Imię róży, poczwarka, numery FILM ulubiony. Sweeny Todd + A ostatnio w teatrze byłam na Mosow City Ballet Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 19:13 MUZYKA. ostatnia zakupiona płyta? Rihanna, A Girl Like Me ostatnio ściągnięta płyta.Brand New Eyes ulubiona płyta.Rihanna,Rated R najgorsza płyta. Paulli najbardziej zasłużony zespół/artysta. Rihanna ulubiony zespół/artysta.Paramore najlepsza piosenka. Hard-Rihanna nielubiany zespół/astysta. Tokio Hotel nieznany, a przez Ciebie doceniany artysta-Jason Derulo jakiego słuchasz radia? Radio Zet KSIĄŻKI ostatnio przeczytana.P.S. Kocham Cię ulubiona. Plotkara. czeka w kolejce.Reality Show najgorsza.W pustyni i w puszczy PRASA. ulubiona gazeta. Bravo a jakiej nigdy nie weźmiesz już do ręki? Dziewczyna FILM ulubiony.Siedem dusz najgorszy.Julie&Julia Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 19:29 Ostatnio zakupiona płyta : żadna , nigdy nie kupuje płyt chyba ze CD i DVD Ostatnio śćiągnięta płyta : Ashley Tisdale Gulity Pleasure Ulubiona płyta:żadna najgorsza płyta: Breakaout MIley Cyrus najbardziej zasłużony zespół/artysta:Michael Jackson najlepsza piosenkaneakernight nielubiany zespół/astysta : Tokio hotel nieznany, a przez Ciebie doceniany artysta : nie ma jakiego słuchasz radia : Eska ostatnio przeczytana : Angus stringi i prztulanki ulubiona : Elita czeka w kolejce : Dlaczego mi to robisz mamo? najgorsza: KrzyżacY PRASA ulubiona gazeta : TRZYNASTKA a jakiej nigdy nie weźmiesz już do ręki? FOCUS FILM ulubiony : Angus stringi i przytulanki najgorszy : Oginiem i mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 19:45 Gramofonowa.. Dżem..Cegła Nie ściągam całych płyt.. Nie mam Nie mam Zespół oczywiście, że Led zeppelin... Najczęściej bluesowe, ogółem nie mam wielkiego faworyta. "Sen o wiktorii" Ogółem nie lubię dzisiejszej muzyki.. pop, styl gwiazd Disneya itp...jak dla mnie jest zbyt pusta. Posłucham jednej piosenki trzy razy i już mi uszy więdną. Nie mam.. Jim Morrison..jednak dość popularny ;] Nie słucham radia.. Intruz Meyer Może to śmieszne, ale Biblia, choć do kościoła nie zbliżam się na 2 km ;] Lektura Brak National Geographic Bravo itp Juno Typowe o słodkich zakończeniach, czyli komedie romantyczne..brrry Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: ankieta nt. kultury. 07.02.10, 20:25 MUZYKA ostatnia zakupiona płyta? Taylor Swift - Fearless ostatnio ściągnięta płyta. "Avril Lavigne - Under My Skin ulubiona płyta. Taylor Swift - Taylor Swift najgorsza płyta. Avril Lavigne - The Best Damn Thing najbardziej zasłużony zespół/artysta. nie mam bladego pojęcia ulubiony zespół/artysta. Taylor Swift najlepsza piosenka. hmmm... niech będzie Taylor Swift - A place in this world nielubiany zespół/artysta. nie mam pojęcia! przebój. tak aktualnie to Lady Gaga - Bad Romance nieznany, a przez Ciebie doceniany artysta. nie wiem czy nieznany - Better Than Ezra jakiego słuchasz radia? Radio Złote Przeboje, tylko i wyłącznie. KSIĄŻKI ostatnio przeczytana. Agatha Christie - Entliczek pentliczek ulubiona. Harper Lee - Zabić drozda czeka w kolejce. Dan Brown - Zaginiony Symbol najgorsza. nie pamiętam tytułu, ale to było coś w stylu: jestem zwykłą, nieśmiałą nastolatką, a nagle bum! i zostaję gwiazdą "rocka". maskara! PRASA. ulubiona gazeta. Angora a jakiej nigdy nie weźmiesz już do ręki? Bravo - najgorszy szmatławiec! FILM ulubiony. Biały oleander najgorszy. Autostopem przez galaktykę - ale przyznam, że nieźle się na nim spało Co do obecnej sytuacji w Disneyu nie będę się wypowiadać, bo i tak nie wniosę nic nowego. Szczerze przyznam, że mało mnie to obchodzi. Ahhh... No i wiem, że wątek zakładany był kilka miesięcy temu i tę pracę semestralną masz już pewnie oddaną, ale ja po prostu uwielbiam takie ankiety Odpowiedz Link Zgłoś