kararock 24.09.09, 20:49 Czy któras z was może w chodzi w glanach??? jeśli tak to w jakich ja mam wiśniowe HD i czarno-niebieskie Steel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt. Re: Glany 25.09.09, 07:26 mi się supermegabardzo podobają. *__* świetnie są. ;3 tylko nigdzie takich nie widziałam.. ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Glany 25.09.09, 12:41 mam czarne. kupiłam rok temu, bo jeszcze byłam zaślepiona, tą zimę musze w nich jeszcze chodzić, nie wiem, jak dam rade, a fe. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
musera Re: Glany 25.09.09, 17:02 Mam wielką ochotę kupić ;p Tylko ze na razie to byłam tylko w jednym sklepie z glanami, a tak są tylko na necie, więc jak gdzieś znajdę to kupie na pewno ;p Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Glany 25.09.09, 19:37 ja mam takie prawie że glany to są takie cieplutkiie buty na zimę i wyglądają jak takie mini glankii ale są ślczne Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne New Rock !!! 17.10.09, 23:16 Glany to super sprawa mam Steele we flagi amerykańskie xD ale nic nie powali tego cokupic.pl/i/c_big808322.jpg moje największe marzenie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Glany 25.09.09, 19:44 A juz wiem ... w googlach zobaczylam ... i mi sie niepodobaja .. są okropne... mowie serio :p Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Glany 25.09.09, 19:46 niektóre są nawet fajne.. powiedzmy ;d ale nie wyszłabym w nich xD Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Glany 25.09.09, 19:54 buntowniczkaxd napisał(a): > są super.! > nawet mam jednee. sory pomyłka znowuu..! myślałam że chodzi ci o inne buty hahha xdd mii sie nie podobają bleeee.! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo .Zdecydowanie niee ! ;p 25.09.09, 20:19 Nie chodzę ! są ohydne ! blee ! <nikogo nie obrażając> <- Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod Super! xD 17.10.09, 08:54 Ja mam czarne (Grip) i wiśniowo-czarne (steel) Glany są fantastyczne i bardzo wygodne. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
deathcat Re: .Zdecydowanie niee ! ;p 14.03.10, 15:18 Może wygodne to nie za dobre określenie x_O Ale na pewno praktyczne ;x (jeśli wiecie o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Glany 25.09.09, 22:43 uh uh xD ja xD uwielbiam je ^ ^ sa przewygodne xD mam czarne z bialymi czaszkami, takimi przetartymi ktore wygladaja jak zrobione korektorem <pada> firmy stell xD Odpowiedz Link Zgłoś
kaoru Re: Glany 25.09.09, 23:03 Kocham glany, super są. Mam jedną parę, czarne dziesiątki zimowe i chciałabym kupić sobie zwykłe czternastki xD Też czarno albo czarno-czerwone xD Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Glany 25.09.09, 23:13 kiedyś mi się podobały, stosunkowo nie dawno, chiałm mieć. i cieszę się ze nie mam. mojej rodzicielce się podobają, chciała mi kupić bez żadnych `ale` oO. super efekt jest jak się je w błocie ubrudzi, hahah xd. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Glany 10.10.09, 20:13 nie chodze...i nie bd..nie mam nic do tych buow ale oe do mnie totalnie nie pasuja xd Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Glany 10.10.09, 20:52 Posiadam, czarne. Kupiłam je bodajże za 200 zł, jakies dwa lata temu. może nawet trzy. Zawsze chciałam mieć takie długie w różnych kolorach. Tylko aktualnie mnie nie stać ;p Obiecałam sobie, że kiedyś kupię we wszystkich kolorach do kolan ;D. A na razie muszę zadowolić się czarnymi, krótkimi. Bardzo je lubię, tylko nie za często je nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
qq Re: Glany 16.10.09, 21:53 mam i noszę. czarne, 20-dziurkowe, HD, do połowy łydki. Odpowiedz Link Zgłoś
emo_eliza Re: Glany 17.10.09, 23:19 też mam wiśniowe HD xD Ale nie często je nosze ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Glany 18.10.09, 10:02 Eee... Nie podobają mi się. Ale fajna jest ta blacha : P Skaczę na tych blachach Koleżance, staję na nich, A ona nic nie czuje... Nawet Chodzi ze mną na czubkach Tych glanów. Fajna sprawa xdd Co nie zmienia faktu, że I tak mi się nie podobają! xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kaoru_ Re: Glany 18.10.09, 11:17 Mam 2 pary - czarne i czarno-czerwone xD Glany super buty! Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: Glany 18.10.09, 11:45 są fajne, ale nie wiem czy bym umiała w nich chodzić. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Glany 18.10.09, 13:40 nie lubię glanów. zimą noszę klasyczne oficerki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Yhym... 18.10.09, 13:52 Ja nie mam, bo mama nie pozwala mi w takich chodzić. Ale za to mój brat ma, czarne i często w nich chodziłam. >33 Odpowiedz Link Zgłoś
any13x nie! 18.10.09, 22:57 Szczerze nigdy mi się nie podobały te buty ani teraz ani nigdy mi się podobać nie bdSą ochydneAla każdy ma inny gust;D Odpowiedz Link Zgłoś
luisi_x9 <hehe> 25.02.10, 20:53 ja chodzę i dlatego mówią na mnie pankówa bo mam takie że z jednej strony są małe złote ćwieki <hehe> Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Glany 25.02.10, 20:53 ja mam dwie pary, czarne. Nie są ani z żadnej bajeranckiej firmy, ani ładne. Są wygodne i to najważniejsze c: wytnie się fakt, że ludzie mówią, że wyglądam jak metal. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Glany 25.02.10, 21:00 4 lata mam niebieskie HD, przedtem były czarne glany marki glany planuję zakup zielonych martensów i właśnie wiśniowych gladiatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Glany 25.02.10, 21:09 Poza tym jestem do nich szczerze przywiązana, są najwygodniejsze, najwspanialsze na zimę, pluchę i błoto. Słucham metalu, ale słucham też100 tysięcy innych gatunków muzycznych i to nie tak, że glany-subkultura-jestem tru. Po prostu uważam je za wygodne, ładne i ślicznie prezentujące się pod rurkami i z szczupłymi nogami właścicielki : ) takie wręcz karykaturalne, ale przeładne. Oczywiście jak uwieram sukienkę, spódniczkę, idę do teatru czy ogólnie jestem ubrana właśnie w stajlu etno/glam/pretty/cute/sexi czy coś to oxfordki na obcasie, półbuty, buty na obcasie, baletki albo oficerki, glan nie zawsze wygląda dobrze z eleganckim ciuszkiem (wręcz nigdy). Ale i tak Odpowiedz Link Zgłoś