im_rebel Re: Green Day 26.12.09, 20:31 No, Kot znowu chory (och, och, och! zły Kotek! ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 26.12.09, 20:43 chory, chory. :c Wiesz, wydaje mi się, że w 2010 skończą jak na razie teraźniejszą trasę koncertową, bo na ten rok już byli w Europie {oczywiście nie u nas, pff -.-}. A jeśli mówili że będą, to ja im wierzę! {hah, bazyliszek. xd} Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 26.12.09, 21:17 Ja im wierzę xD zawsze będę im ufała. kurcze, naprawdę ja coś z nimi mam xD Ale wiem, ze jak będzie koncert w Polsce to ja będę 24h wcześcniej. Ja musze być pod sceną! No, ewentualnie, w drugim rzędzie xD A nawet nie muszę być na tym takim czymś, co jest wysunięte, co tam tak na tym szpanują. Wiesz co to? Mogę być nawet przy Mike'u tylo nie przed tym przystojniakiem: Chociaż... z tą kredką nie wyglada tak najgorzej Bądź co bądź, musze tam być xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 26.12.09, 21:24 Na szczęście ten 'przystojniak' zawsze stoi z boczku. c: Ja też muszę tam być. A raczej będę musiała jeśli nasze marzenie się spełni. A rząd nie jest mi aż tak ważny, chodzi o to coś. Chociaż bilecik z przodu by mi nie zaszkodził ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 26.12.09, 21:36 Na pewno by nie zaszkodził xD Może ci się wydać dziwne, ale ja już będę skakać po ścianach jeżeli okaże się, że oni w ogóle do nas przyjadą. Inna bajka to już samo wejście na koncert Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 26.12.09, 21:52 cóż, jeśliby tylko przyjechali to bym moim rodzicom spokoju nie dała i w końcu na pewno by się zgodzili. mam co do tego plany { ; d }. XD poza tym jak już na pewno kiedyś mówiłam mam fajnego tatę i fajną mamę, tata 'znosi, czyli nawet lubi' green day'a, a mama pozwoli mi iść z nim na koncert. juhu. XD ja się ciesze, a oni tam teraz pewnie w swoim domku siedzą, bo maja przerwę w tour. u nich jest teraz... czekaj jak u nas jest 22 mniej więcej, to u nich jest 6 godzin w tył, czyli... 16 ?! O kurczę . [i]\ nienaturalne to dla mnie, u nich pewnie jeszcze jasno. XD [/i] Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 26.12.09, 21:55 Aa! Głupi Kot, choruje ciągleee! [przepraszam <skruszona>] Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 27.12.09, 15:01 Weźmy, weźmy xD Strasznie dziwnie tam godziny mają xd No, ale w sumie mieszkają... na drógiej półkuli? Nie, chyba nie. To Australia jest na drógiej (?). Bądź co bądź, są 6 godzin do tyłu xD Jestem słaba z... przyrody xd Aa! Myślałam, że rozszarpie jak to usłyszałam: Moja koleżanka Natalia (chodzi ze mną do klasy) dostała podkoszulek z GD! Oczywiście, nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że ona nie wie co to jest Green Day (ok, pytała się ostatnio o to mojej koleżanki xd), nie zna zapewne płyty Warning, American Idiot, 21CB, Nimrod itp., nie wie kim jest wokalista ( ), nie wie kim jest ten czwarty przystojniak, nie kojarzy piosenki 21 Pistoletów .... i w ogl nic o nich nie wie! Oczywiście cieszyłabym się gdyby słuchała wraz ze mną GD ale nie w tej postaci co wyżej przedstawiłam xd Jeszcze na dodatek zgapiła z koralikami ( mój sławny nadgarstek usiany koralikami na żyłce własnoręcznej roboty) też je nosi i robi. Z pewnością zanudzam cię moimi problemami ale nie mam komu się wyżalić xE Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 17:05 uwierz mi, nie zanudzasz c: . są serio bardzo... ciekawe {?} ; ) ps1. a czy oni nie mieszkają w Ameryce Północnej? ps2. masz piękny nowy avatarek ; * Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 27.12.09, 17:51 Taak, ogromnie ciekawe xd Trzeba sprawdzić. Gdzie oni teraz mieszkają... `hm! Taa... adresów zamieszkania nie podali xd Może nawet lepiej? Ale główna siedziba (tak mi się przynajmniej zdaje) jest w Los Angeles czyli... tak, zdaje się, że w Ameryce Północnej xD Dalekooo =_= Dzięki x] Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 18:00 pewnie w ameryce północnej. fakt, daaleeko. szukam sobie avka, bo ci zazzdroszczę. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 18:06 chyba czyli nie znasz tytułu. x dd do rebel ; mam tą fotkę, wiesz którą ; klik. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 27.12.09, 18:41 Aa! Nie mogę xD Świetnie razem wyszli, jak zwykle To zdjęcie (na avatarku) wzięłam sobie z tejże samej strony. A avatarek chyba sobie zmienię xd Coś dzisiaj mam z tymi avatarami, ciągle je zmieniam xF Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 20:25 Tak się właśnie domyślałam, że stamtąd. < ; Też sobie dziś szukałam fajnych, ale chyba sobie poszukam jakiejś kolejnej galerii. x dd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 27.12.09, 20:39 Jak pokazuje ci się mój avatar? Ja mam w komentarzach tego nowego, a na postach tego z Holiday xd Znajdziesz coś fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 20:43 na postach holiday ; ale na profilu novy ; ] OoOo, 21 Guns leci w radiu ; ) jak miło. ;s Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 21:22 wiem, wiem, że późno odpisuję, ale świeta..., nie miałam dostępu do kompa. ; ) bardzo mi się podoba ta fotka Billie`go. ; ) i żeby nie było szukałam w Googlach. ; p nie no, ale Holiday jest boskie!. uwielbiam ją śpiewać. chociaż nie zawsze wychodzi xdd. 21 guns też fajne, dzięki niej poznałam Green Day, ale za pare dni skończy się puszczanie jej w radiu i telewizji, bo przyjdą nowe... i wszyscy `wielcy fani znający 1 piosenkę` zapomną o Green Day... Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 27.12.09, 21:29 Cztałam kiedyś tekst jedenj dziewczyny, że prawdziwi fani Green Day'a wyjdą za kilka lat. I to prawda Ludzie zapomną o 21 Guns, Know Your Enemy i tak dalej... I pozostaną ci którzy będą trwać przy nich do końca. Moja historia GD na maksa zaczęła się od 21 Guns, chociaż miałam na Mp3 American Idiot, ale mnie to bardzo nie ruszało. Teraz Yoho! xD Nie mogę bez nich żyć! Nie słucham radia Kotka. Uprzedziło mnie RBD i Selena Gomez xE Ale żeczywiście miło jak raz na jakiś czas puszczą 21 Guns xD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 21:40 ja też dopiero od 21 guns zaczęłam ich słuchać. ... ale ściągałam sobie po kilka piosenek i tak powoli zaczęło mnie to wciągać. ; ) jak narazie mam tylko ich 4 płyty. miałam mieć 5, ale mamie się tytuły pomyliły i zamówiła mi Insomniac, który już mam. A miała mi zamówić Nimrod, no ale trudno teraz mam dwie płyty Insomiac`a xdd. no ale dostałam jeszcze 21st cenury breakdown <juhu> ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 27.12.09, 21:48 Masz 21CB? Ale ci dobrze xD Chciałabym mieć, ale (jeśli przeczytałaś wyżej) zbieram na koncert GD w Polsce wiec mam załatwione kieszonkowe na długooo. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 21:53 heh. poproś na uro od rodziców chyba, że też prosisz o kaskę na koncert. ; ) a 21CB nie miałam nawet okazji wysłuchać z płyty. ... bo na święta u dziadków byłam i nie chciałam ich katować tą muzyką. ; p piosenki wszystkie znam, ale chciałabym posłuchać z płyty.na wieży jest lepszy efekt. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 21:59 im_rebel napisał(a): > Masz 21CB? Ale ci dobrze xD Chciałabym mieć, ale (jeśli przeczytałaś wyżej) zbi > eram na > koncert GD w Polsce wiec mam załatwione kieszonkowe na długooo. właśnie, my zbieramy, a jak ty? < ; Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 22:10 ja mam sporo kaski (stare pieniądze sprzed kilku lat się nazbierało), ale nawet jeśli byłby koncert w Polsce to nie mam nawet liczyć na to że pojadę ; ( moi rodzice choć kupują mi płyty nie poszliby na ich koncert. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 22:18 a ja mogę na to liczyć, bo mam fajnego tatę, co lubi moja muzę, i fajną mamę co mi z nim pozwoli iść, jeśli takowy koncercik sie odbędzie. ; > a rebel, mi mówiła, że z domq ucieknie ;) prawda? XD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 22:38 mojej mamie podoba się tylko Viva la gloria - ma to nawet na komórce jako dzwonek i tyle, a mojego tate trudno do czegoś przekonać... . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 21:49 haha, agniecha, 'tylko' ?! ja mam tylko 2 oryginalne, inne cd nagrane, no ale liczą się oryginalne. a znam już praktycznie wszystkie cd { nie słuchałam jeszcze tej 1st i K2nd, tych winylowych } ps. ładnie to tak nam przerywać ?! < ; aa! sprzedaj mi insomniac za korzystna cenę *.* ! Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 21:55 zapytam się mamy czy mogę sprzedać i jak wystawię na allegro to cię moge poinformować. ; ) a i sory, że przerywam. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 22:02 spoko, chyba mi to nie przeszkadza. i przepraszam, że jestem taka nie tolerancyjna, ale tak to już mam. a ja zbieram na koncert, jeśli nie w Polsce to, yhh, gdzie indziej, i na inne płytki, i na inne duperelki związane z nim, ee..., z nimi. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 22:08 nie no spoko, dzięki, że mogę z wami pogadać ; ) bo w moim otoczeniu nie ma z kim o nich pogadać połowa klasy nawet nie wie co to Green Day xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 27.12.09, 21:56 Ja mam tylko jedną xD Dookie x3 Uwielbiam ją. I tak coś ostatnio w bezużytku leży bo radyjo siostry zabrały xE Rzeczywiście, Kammi tylko? Ja bym sie ogromnie cieszyła gdybym tyle miała xD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 21:59 Dookie jest świetna!. ale moja ulubiona to Nimrod. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 22:00 wgl co tu gadać wszystkie ich płyty są boskie!. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.12.09, 22:08 to rebel ; no, ale agniecha ma 4, a właściwe 5. a 1 czy 2, to nie taka duża różnica, prawda? to agnieszka ; osz ty, a moja ulubiona to nimrod... nie, dookie... nie, warning. taak, warning to moja ulubiona. to obie ; i kocham ich side-project, mianowicie foxboro hot tubs. ruby room, stop drop and roll oraz red tide, warte posłuchania, serio! ; * ` a kamm za niedługo musi iść, nie dopiszcie proszę do 700, muszę przy tym być! Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 27.12.09, 22:19 foxboro hot tubs jest zajefajne!. Broadway najfajniejsze (według mnie) i nie bój się. będziesz przy tej ważnej chwili. ; p a i mam takie pytanie: czy przeszkadza wam to bardzo, że tak tu z wami gadam?. mówcie szczerze ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.12.09, 15:20 Szczerze to mi to nie przeszkadza, że tu z nami gadasz xD Chyba że Kammi ma coś przeciwko, pojęcia nie mam. Jesteś nie wiem o czym wy tam wcześniej gadacie. To są piosenki Green Day'a prwda? Moja niewiedza jest z powodu niezapoznania się z Nimrod'em, Insomniac'em i... tych jeszcze wcześniejszych xd Jesteś, musze je spobie pobrać xE Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.12.09, 15:25 Oj taak, pobierz pobierz! A to to sobie zerknij. ; ) A ty aga jak widzisz chyba nie przeszkadzasz. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Green Day 28.12.09, 15:29 kama... no jasne , jasne . narazie sie wstrzymuje ; > Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.12.09, 15:33 Przeczytałam całe. Muszę sobię przesłuchać piosenki. Piowiem wam, że nie wiedziałam o tym xd Hah, tak właśnie myślałam, że nie przeszkada xD Do 700! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.12.09, 15:41 Aaa, sory, że wcześniej nie napisałam, ale nie zauważyłam: Och, och oczywiście, że ucieknę z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.12.09, 15:42 spokojnie, zdążymy nudno dzisiaj, niby fajnie, że szkoły nie ma, ale pogoda taka, że nawet się nie chce z domu wychodzić. no i nie ma z kim tak dodatkowo. XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.12.09, 15:44 Ja już dzisiaj byłam na polu tylko, że okropnie zmarzłam. Ale fajnie było xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.12.09, 16:00 a ja nie byłam. i pewnie na razie nigdzie nie pójdę, bo jest zimo i nie przyjmnie. o wiem! do babci pójdę i pogramy w karty. XD karmel_ zadała Ci ciekawe pytanie. x dd Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Green Day 28.12.09, 15:44 im_rebel [moj ostatni wpis na watku , bo to Wasz ] - masz niebieskie spodnie ; > ? Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.12.09, 16:21 Yy... granatowe xD Ale nie rozumiem tego pytania Ale nie wnikam xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.12.09, 16:34 właśnie. nie wnikaj ; ) pytanko; lubisz, lub znasz justina chatwina ? Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.12.09, 16:30 Taa... były takie czasy ale już ich nie ma. Karmel_ o co ci chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Green Day 28.12.09, 18:41 im rebel zabijesz mnie , bo mialam juz na tym watku nie pisac , wiec nie moge Ci odpisac . Chyba ze dasz mi pozwolenie na jeszcze jeden wpis . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.12.09, 18:43 ja nie moge patrz co znalazłam ; kliknij ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 28.12.09, 19:37 ale fajnie Billie na Twitterze!. musze go znaleźć. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.12.09, 19:55 Teenagers to piosenka My Chemical Romance (nie pomyliłam się? ;/) Karmel_ pisz, pisz, ciekawa jestem xD Obił mi się kiedyś o oczy Twitter Billie'go, ale z tego co pamiętam długo nic nie pisał, dawno tam nie zaglądałam, nie wiem czy nie skasowali mi konta, bo nie mogłam tam wejść. Och, szkoda, że nie znosisz, ja za to ich kocham i ubustwiam xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.12.09, 21:13 tak, fakt, teenagers to piosenka mcr, choć coś mi świta, że green day też miał jakąś o podobnym tytule, ale chyba nie. ; ) a z tym co podałam, chodziło mi bardziej o 'dziwnie podobne imiona'. wiesz rebel, gg. ; a prawdziwe konto Billiego jest 'tylko dla znajomych', musi Cię zaakceptować, a ja mu sama 'zaproszenia' nie wyślę. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 28.12.09, 21:20 chyba dzisiaj do 700 nie dopiszemy... . coś nam słabo idzie. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.12.09, 21:38 w weekendy idzie najszybciej. ale chyba nie w ten akurat, bo jest ten cały nowy rok. niby fajnie, ale akurat coś mnie ani święta, ani nowy rok 'nie bierze'. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 28.12.09, 21:47 no racja. te święta jakieś takie dziwne były. a poza tym nie lubię świąt. taka szopka, że wszyscy są dla siebie mili i w ogóle. a po świętach znowu kłótnie!. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.12.09, 00:19 ee..., u mnie było okej, tylko nudno. jak co roku. x dd i moja rodzina jest dla siebie miła ogólnie. babcie się raczej nie spotykają {XD}, ale też nie są 'skłócone'. a sylwester spędzę u karmela_, i am nadzieje, że będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.12.09, 11:16 a u mnie w Sylwka będą nudy. bo mieszkam w takim mieście gdzie nic się nie dzieje. a poza tym mam siostrę, która ma 1,5 roku i ona jak pójdzie spać to trzeba będzie być cicho. xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
velocitygirl Re: Green Day 29.12.09, 11:59 kooocham ich ,uwielbiam. są zajebisći. jakie piosenki lubię? wszystkie począwszy od albumu 39 Smooth i kończywszy na 21 Centure Breakdown. jeeny to moi bogowie. ;dd warning:live without warning ,mrr. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
velocitygirl Re: Green Day 29.12.09, 12:04 kooocham ich ,uwielbiam. są zajebisći. jakie piosenki lubię? wszystkie począwszy od albumu 39 Smooth i kończywszy na 21 Centure Breakdown. jeeny to moi bogowie. ;dd warning:live without warning ,mrr. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.12.09, 13:04 U mnie też w sylwestra będą nudy x} Chociaż... ? Spędze go przed laptopem z włączonym GG, Green Day'em, telewizor będzie pewnie nastawiony na 2... i jakoś zleci. O północy na balkon, bo u mnie w parku jest taka górka co puszczają tam fajerwerki, i mam na to widok i jest Git xD Do końca roku musimy załatwić 700 x) Kamm ty i Karmel się znacie? Tak poza Kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.12.09, 15:26 tak. powiedzmy... eee... jesteśmy w tej samej klasie. I ławce. I spędzę u niej razem z nasza przyjaciółką sylwestra. c: fajnie nie? ps. rebel, jak będziesz na gg, to Ci powiem o co chodziło karmelowi_ ; Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.12.09, 15:49 Fajnie, fajnie xD ja jako jedyna siedzę na Kocie z mojej klasy. Może nawet lepiej? Nie lubię gdy ktoś czyta moją twórczość xD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.12.09, 16:31 a u was w Krakowie jest coś na rynku w tym roku?. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.12.09, 16:52 do agnieszki ; u nas będzie chylińska, uałaa, ale i tak na co mi to, nie idę na rynek. do rebel ; jak już wspominałam nas jest dokładnie 6 lub 7 { co to ostatniej dziewczynki nie jestem pewna czy jest } . brr !! Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.12.09, 16:56 to naprawde macie rozrywke!. ; p jak już wcześniej pisałam mieszkam na takim zadupiu. niby miasto powiatowe!. burmistrz od lat ten sam i nic nie organizuje. xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.12.09, 17:00 Będzie jeszcze Didżej ADHD ( ) moja koleżanka się wybiera, będę jej wypatrywać... a. Nie transmitują nigdzie xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.12.09, 17:00 a jak się zwie ?? albo ile ma mieszkańców?? albo w jakim jest województwie?? to Ci powiem dlaczego nie organizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.12.09, 18:15 w Mazowieckim. w mediach zasłyneło z ptasiej grypy. może wiesz?. a jak nie to ci podam nazwe. ; ) a tak w ogóle to wiem, że nikt znany nie przyjedzie, bo miasto za małe. ale nawet przed ratuszem na Boże Narodzenie choinki nie ubrali. xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.12.09, 18:34 U. U. U. To musi być okropny widok bez choinki xP Podaj nazwe xDD Proszę! <ładne oczka> <hah > Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.12.09, 20:51 Żuromin - małe miasto powiatowe. jakieś 90km od Płocka. ; ) beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.12.09, 20:53 może któraś z was kojarzy?. wątpie w to. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.12.09, 20:55 Bez urazy, ale pierwszy raz o takim miasteczku słyszę. Nie martw się, powiem ci, że czasem naprawdę lepiej mieszkać w miasteczku niż w mieście. I są ku temu powody [taak, wiem, tekst do bani, ale po części jest to prawda]. Siostra mi zrobiła motywek na komórke. Jest on a la Billie Joe Armstrong <33 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.12.09, 21:04 ee, nie taka znowu beznadzieja. ciesz się, że to nie wieś. ; ) rebel - taak, ładne oczy, ot te . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.12.09, 21:07 Takie, takie słit xD Acha! I okazało się, że ta dziewczyna w końcu nie ma tego podkoszulka. W sumie powinnam przewidzieć, że to się tak skończy Yaa... coś miałam napisać. Aa! Przypomniałam sobie: do 700! Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.12.09, 21:12 mam prośbę: podałybyście mi swoje gg?. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.12.09, 21:13 Ee, jak jest liceum, to tak źle nie jest. No, to miasto jest Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.12.09, 21:17 ale sklepów żadnych nie ma fajnych. ; / a z muzyką to już sobie pomarzyć można!. wszystko z internetu. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.12.09, 22:01 kurde, nie zdążyłam ! ale czasem chyba się jeździsz do miasta, nie? jak nie, to współczuję. a moje gg masz na profilu. i nie martw się, u nas są, ale obok mnie najbliżej kerfur. cotam jest? w sumie nic ciekawego, są przyczepki <3, są jakies sklepy, ale na penwo lepsza jest galeria krk, rynek, albo hmm... nowo otwarta bonarka. XD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.12.09, 22:22 raz na 2 miesiące gdzieś tam pojade do Płocka albo do Wa-wy (Arkadia ; )) juhu 700 przekroczone!. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.12.09, 22:55 No widzisz ; ) Ale faktycznie, internet to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 30.12.09, 18:05 2724594 jak chcesz to pisz Ojej xp Dane osobowe zostały ujawnione xD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 30.12.09, 21:23 zobaczcie jak dziewczyna zaje.biście gra!. ; ) to jest akurat American Idiot, ale ma też inne piosenki Green Day. mnie się strasznie podoba!. też chciałabym tak grać!. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.12.09, 21:43 nom fajnie fajnie. ; ) ale jak jest 'kilka osób', to to brzmi o wiele lepiej ^,^ . Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Green Day 30.12.09, 21:45 "Know Your Enemy" i "American Idiot" Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 31.12.09, 14:26 W nowym roku dużo szczęści, i pojechania na koncert Green Day'a! Auć, ale się walnęłam Ejejej, nie zdążam zawsze wtedy gdy wy jesteście xd Fajnie gra ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 31.12.09, 15:31 bo ja często jestem tylko na chwilkę na wieczór. późny. ; ) dziękuję za życzenia ; ) nawzajem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 31.12.09, 15:56 Ua. Znasz ich twórczość? Wiesz o czym są teksty piosenek? Nie? Nie będę gryźć (naprawdę mam taką nadzieję) Wcale nie uważam, ze GD jest tak jak ty to oceniłaś komercyjną papką. Kochają to co robią, a gdyby to wszystko było komerchą to... to... to nie wiem. Racja, pieniądze też się liczą, ale oni lubią robić to co robią i `hm. A co do papki, to to wcale nie jest papka! To jes dobry zespół, z dobrą gitarą wokalem i perkusją! Z tekstami które coś przekazują. Oczywiście, nie warto brać wszytskich na serio. Ochuch, miało być bez nerwów -_- Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 31.12.09, 16:13 tak, rebel ;s dobrze gadasz ; ) a co do tekstów, najbardziej serio jest chyba ten, brrr. XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 31.12.09, 16:35 Ostatnio, dosłownie, uwielbiam ta piosenke "Czekam w pokoju w całości rozebrany i ograniczony kneblem na krześle to takie niesprawiedliwe!" "Te kajdanki są takie ciasne!" No... tak jak już wcześniej pisałam, nie bierzmy wszystkiego na serio. Ta piosenka jest taka... czadowa xDD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 31.12.09, 19:09 Ła!!! Yes, yes, yes! Yhy, yhy, yhy! Yea! Green Day na 39 miejscu z Wake me Up When September Ends!!! Ouch... muszę ochłonąć <wachluje się>. Po kilku minutach Ok, 38 miejsce. Nie jest tak źle, mogło być gorzej. Ale cieszyłabym sie z pierwszej 20? Mimo wszytko liczy sie to, że w ogl jest na liście! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 31.12.09, 22:10 Przepraszam, pomyliłam się tam niżej powinno być 39 miejsce Green Day na 7! Yeach! Ale emocje xD Zasiedli na zaszczytnym 7 wraz z piosenką Boulevard Of Broken Dreams A obok nich (na 6) US5 O żesz ile emocji dzisiejszego wieczora . Ale no i tak stwierdzam, że to ten bardziej z nieudanych sylwestrów. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 01.01.10, 00:30 do im_rebel: a w jakim to było rankingu?. bo jestem nie poinformowana. xdd. Happy New Year dla wszystkich fanów jak i antyfanów Green Day!. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.01.10, 09:26 właśnie, właśnie, właśnie! co to za lista{?}! gadaj ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.01.10, 16:45 Otóż proszę państwa lista1500sto900. Pierwsze miejsce (o zgrozo!) zajęła Lady GG ze swoim Złym romansem. Cóż, lista jest całkowicie pozbawiona gustu, nie wiem jak można wsadzić US5 przed taki zespół jak GD. Jeszcze wcześniej (czy może później? wiem, że pieli się wyżej ) klasyfikował się Michael Jackson z Billie Jean, potem Chylińska, następnie Britney Spears, drugie nie wiem kto, a pierwsze `wyżej wspomniana GG. I jak minął Sylwek? U mnie było by wszystko Ok, tylko była wielka mgła i nie było widać fajerwerków (fajerwerek?) Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Green Day 01.01.10, 16:51 Viva La Gloria czy jakoś tak . . Jest świetna ! I podoba mi się jeszcze ta z U2 .. tylko nie pamiętam tytułu . xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.01.10, 17:34 no tak, popowa lista, nie? ; > ale akurat ta piosenka gagi jest fajna. ; ) a na sylwku było bardzo okej. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.01.10, 18:28 Taaak, bardzo Popowa lista. Wczoraj nie mogłam przez nią zasnąć ! Wiedziałam, że się uda xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.01.10, 18:32 ja poszłam o 11 spać... rano. i wstałam o 17, i poszłam na kotka. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.01.10, 18:35 Ee... to balowałaś na całego. Ja się upiłam Picolo brzoskwiniowym xD Dzisiaj mam `kaca Odpowiedz Link Zgłoś
nicholas Re: Green Day 01.01.10, 18:34 Moje to : - wake me up when september ends - warning - Viva la gloria - letterboomb - Murder Cuty - Restless Heart Syndrome Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.01.10, 18:58 myśmy pół godziny otwierały butelkę, i w końcu udało mi { ^^ } się na balkonie, i wybuchło i została mniej więcej połowa. ; # ale dobre było pikolo, dobre. XD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 01.01.10, 19:27 było... hmm... możliwie. o 24 poszliśmy wypalić fajerwerki - tata kupił. niby takie duże miały być, 49 strzałów. 20 sekund i po fajerwerkach!. ; p a potem to siedziałam na kompie i na gg do 4.00, bo już mi się nudzić zaczęło. im_rebel czemu cię na gg nie było?. ; > nudziło mi się. ; p dziś oglądałam na MTV2 Top 100 tracks of the decade. na 30 miejscu był Green Day z piosenką Boulevard of Broken Dreams. <jaki zaciesz> ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 01.01.10, 20:02 kurde. nigdy nie moge zdążyć. jak wy jesteście to mnie nie ma. xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.01.10, 20:47 `co, co, co? Patrzcie: Coś złego 1 Coś dziwnego. I jak zgadzacie się z tym? (zaczerpniate z polskiej GD ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.01.10, 21:08 trochę nie rozumiem o co w tym chodzi {taka dobra z angielskiego to ja nie jestem}. powiedz proszę! ; a wolni farmerzy to taka gra internetowa. karmel_ w to gra. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.01.10, 21:32 Aa... widocznie zapomniałam dodać xd Chodzi w tym o to, że rzekomo Green Day zwalił od innych zespołów rytmy. I tam jest właśnie to wszystko porównane. Gdy puściłam mojej siostrze Warning powiedziała, że też ci jedni okropni zwalili od...? Chwila. Od The Clash - a piosenki nie pamięta. Bądź co bądź dała mi przesłuchać tą piosnke na Mp3 i widziałam tak ciut ciut podobieństwa. Jak poznam tytuł to wam podam. I co o tym wszystkim sadzicie? Ten drugi link to MCR zwaliło od Green Day'a. Uh. Mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 01.01.10, 22:39 tak widziałam już to... . moim zdaniem jedynie Warning jest bardzo podobny. no i może jeszcze troszeczkę American Idiot, ale to tak ciut. Ale uważam, że zawsze w muzyce będą podobieństwa... . bo powiedzmy sobie szczerze. ile na świecie jest piosenek? miliony. a może nawet miliardy... . w dzisiejszych czasach stworzyć coś oryginalnego, niepowtarzalnego jest bardzo trudno. tak więc uważam, że były to tylko inspiracje. ; d się rozpisałam. xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
cornelle_ Re: Green Day 01.01.10, 21:34 Jest ich dużo , ale najbardziej lubię American Idiot Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.01.10, 21:47 Ua, 21 Guns jest naprawdę świetne Strasznie dużo tych użytkowniczek Kota Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.01.10, 22:56 Tak, tak masz racje xD Tak jak już wcześniej napisałaś istnieje wiele miliardów piosenek i nie możliwe by sie rytmy nie powtarzały. a może po prostu sie wzorowali? Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 01.01.10, 23:08 moim zdaniem jeśli tekst jest inny, ale rytm podobny to nie jest to kopiowanie, tylko inspiracja. A z resztą nikt nie jest taki głupi, żeby zaśpiewać/zagrać cudzą piosenkę i powiedzieć: to mój utwór, który sam napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.01.10, 00:03 osz cie się rozpisały. ` no więc nie słuchałam, więc nie wiem czy zgapili, czy nie, ale w dzisiejszych czasach naprawdę nie jest łatwo być oryginalnym. a piosenek jest, hmm... myślę, że nawet ponad miliard, tego się raczej nie da zliczyć. ` ale my chemical romance z green day'a? albo raczej '?!'. oni mimo, że niby tacy podobni, to grają raczej lekko inną muzykę. przynajmniej w większości. znalazłoby się, co do muzyki oczywiście, kilka podobieństw, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 02.01.10, 13:18 słyszałam dzisiaj we wiadomościach o ciekawym zdarzeniu w Krakowie. xdd. pewien Brytyjczyk wyszedł nago na ulicę i zaczął śpiewać. zapewne był pijany... . Słyszałyście o tym?. A może widziałyście?. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.01.10, 13:41 nie słyszałam, nie wiedziałam, ale w sylwestra wszystko się może zdarzyć. c: {rozumiem, że to było w sylwestra, lub chociaż ostatnio.} ? a brytyjczycy są 'krejzi'. XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 02.01.10, 14:04 Na szczęście moje oczy tego nie uchwyciły Nie cieszyłabym się z widoku nagiego człowieka który sobie łazi po osiedlu i śpiewa `kolędy? Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 02.01.10, 14:09 no ja też nie!. a inni ludzie tego idiotę nagrywali!. obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 02.01.10, 14:07 wczoraj to chyba było... . pokazywali na TVN24. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Green Day 02.01.10, 14:11 Oni są bosy . ' Aj lov. Green Dejuś ' Tak wiem , jestem ta napalona fanka ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.01.10, 14:12 a po co nagrywali? dla kasy oczywiście. też bym nagrała, ale bym nie patrzyła. hmm... jego sprawa. widocznie chciał zaistnieć. a ja nie oglądałam tvn24, bo spałam. a zwykle oglądam, bo mama to cały czas ma włączone. o nawet teraz leci, a ja sobie na słuchawkach muzykę słucham. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.01.10, 14:18 no, albo wysyłają na oneta. x dd mam nadzieję, że ie na moim osiedlu. może na rynku. XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 02.01.10, 14:18 Nie nagrywałabym tego. Ok, wtedy był pijany i nie pamięta co robił. Ale później znajomi mu pokazują taki filmik ma... głupio Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 02.01.10, 15:12 Ua, jeśli na rynku, to zapytam się koleżanki bo była tam na sylwku. Jeśli oczywiście wtedy to się działo xd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 02.01.10, 15:14 jak już mówiłam podobnież było to wczoraj. ; ) w dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
bijons Re: Green Day 02.01.10, 15:15 Holiday, 21 guns, Boulevard of Broken Dreams i 21st Century Breakdown. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Green Day 02.01.10, 15:17 Wake me u[p when september ends i boulevard of broken dreams Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 02.01.10, 15:23 Przepraszam, nie czytam ze zrozumieniem ;x No to moze moja ciocia widziała? Pracuje na rynku w restauracji Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 02.01.10, 15:27 możliwe, że tak. tylko nie wiem dokładnie, gdzie to było... . bo nie znam Krakowa. byłam tam chyba ze 3 razy. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 02.01.10, 15:29 Ua, rynek jest piękny *.* Tam zawsze coś się dzieje xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.01.10, 16:01 tak, jest pięknie na rynku. a ja idę teraz do galerii krk. tam też jest fajnie. ale takie tłumy zwykle... no wiecie. brr -.- Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Green Day 02.01.10, 16:02 Green Day to mój ulubiony zespół ;****** A najbardziej lubię hm....lubię wszyskie, no, ale najbardziej to chyba American Idiots ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.01.10, 20:00 koralowa, skoro to twój ulubiony, to powinnaś wiedzieć, że nie ma takiej piosenki jak american idiots. Chociaż jest american idiot. ;s Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 02.01.10, 20:32 Jaka gleba, przykro mi musiałam to z siebie... wypluć? zwrócić? nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.01.10, 20:36 o kurde... chyba... wyrzucić. haha, też zapomniałam jak to się mówi. XD joł ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.01.10, 22:35 a może wykrztusić? ;pp ja nie mogę, ale dzisiaj dziewczynki pozakładały głupich wątków. nie mogę. straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 02.01.10, 22:41 nom szczególnie: `jak wam przebiega orgazm?`, czy coś w tym stylu. strasznie mnie te wątki denerwują, nawet na nie nie odpowiadam... . chcą się popisać i tyle... . to jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.01.10, 23:10 na przykład to. albo, no to już mądrzejsze, ale i tak nie za miłe. mówię o 'polskie prostactwo'. zacytuję kogoś; 'niech ludzie co to piszą najpierw popatrzą na siebie, a potem oceniają innych'. ja tam napisałam co sądzę. ale, kurcze, za mało dobitnie. pff... taka to już jestem, aż za miła. ;pp kotek, weź zrób coś z tymi postami, żeby można było edytować. proszę? Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 02.01.10, 23:28 jest tam trochę prawdy... , ale nie do końca. bo przecież w Polsce mieszkają też tolerancyjni ludzie!. a tak w ogóle nie wszyscy są tacy sami. myślą, że w innych krajach jest lepiej?. - kłamstwo. a Efronek jest beznadziejny. (wiem jestem z tych mało tolerancyjnych. ; p). przynajmniej ma takie role. zawsze gra przylizanych lalusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 03.01.10, 00:57 dokładnie. a ja wyrażę swoje zdanie nie obrażając go; {ja} myślę, że efron to laluś. według mnie jest lalusiem. ja uważam, że jest lalusiowaty. ja go nie lubię. i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 03.01.10, 15:24 nawet dobrze. tylko wiesz. dla niektórych osób laluś (a zwłaszcza dla fanów) jest obraźliwe... . tak to już jest. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 03.01.10, 16:00 przed chwilą na kotkowej stronie głównej zobaczyłam: Tokio Hotel walczą o prestiżową nagrodę!. no dobra weszłam tam, patrze i co?. - w nominacjach jest m.in. Green Day. Kotek po raz kolejny mnie zawiódł... . czemu nie mógł napisać, że Green Day walczą o prestiżową nagrodę?. albo przynajmniej mógłby napisać, np. Nominacje do nagród (jakichś tam, bo nie pamiętam jak się nazywała). -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 03.01.10, 17:40 chodziło kotkowi o to, że takie tokio hotel walczą z takimi zespołami jak green day czy u2. przyznasz sama, że u2 i green day są o wiele bardziej wartościowe, więc nie ma się co dziwić nominacją, ale tokio hotel... no, tym co są obok nich w nominacjach nie dorastają do stóp. jak tak piszę o u2 i green day'u to mi się the saints are coming przyomina. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 03.01.10, 21:00 a co myślicie o tym?. ; p www.youtube.com/watch? v=fYhuwJGK05o Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 03.01.10, 21:01 kurde coś nie wyszło... . co myślicie o tym?. www.youtube.com/watch? v=fYhuwJGK05o Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 03.01.10, 21:26 no nie i znów nie weszło!. dobra wejdźcie na You Tube i napiszcie: american idiot avril lavigne. strasznie nie podoba mi się ten `cover`, choć Avril lubię. ale ona strasznie kopiuje Green Day. śpiewała kiedyś na koncercie Basket Case. a wy co sądzicie?. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 03.01.10, 21:27 www.youtube.com/watch?v=fYhuwJGK05o a tu macie ten link. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 03.01.10, 22:11 o fuee... nie lubię jej jak mam być szczera. taka punkowa dziewczyna? ta, szkoda, że to co śpiewa to nie jest punk. a jej głos nie pasuje do żadnej piosenki green day'a. chociaż może do 21 guns by pasowało, lub do innej 'wolnej i smutniej', ale coś mi się nie wydaje. no więc, nie podoba mi się, a tobie dziękuję za temat, nareszcie mogłam napisać coś choć troszkę dłuższego. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 03.01.10, 22:21 proszę bardzo. ; x ja lubię tylko 2 najstarsze płyty: Let go i Under my skin. The best damn thing jest zrobiona pod publiczkę. mam ją w swojej kolekcji płyt, ale jest najgorsza z dotychczasowych. ale jak zobaczyłam na ju tjubie `covery` Green Day zaśpiewane przez nią to się nieźle wkurzyłam. nie dość, że nie potrafi tego dobrze zaśpiewać, to jeszcze śpiewa na koncercie... . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 03.01.10, 23:16 taak, pod publiczkę. dobrze to nazwałaś. kurde, jutro szkoła. pff -.- , nie chce mi się iść! Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 04.01.10, 16:30 taak mnie też się nie chciało no ale cóż... . Miałam dziś nie dość, że na 8.oo to jeszcze 8 lekcji. i ostatni wuef na dodatek!. ; / ale jak widać jakoś przeżyłam. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 04.01.10, 17:34 haha, ja też od 8.OO, i dwa wuefy. Ale na koniec 'kółko dziennikarskie'. Czyli po prostu komputerek. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 04.01.10, 18:40 ja ci napisze co ja dziś miałam: 1. plastyka. 2. matematyka. 3. j. niemiecki. 4. j. angielski. - nauczycielka jest po prostu genialna... . *ironia* 5. chemia. 6. j. polski. 7. religia - czyli inaczej róbta co chceta xdd. 8. wuef. nie no ale poniedziałek i tak czwartku nie przebije (fizyka, geografia, biologia...). ; p to już niestety gimnazjum, ale i tak wole te gimnazjum od podstawówki. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 04.01.10, 18:57 no ja jeszcze w podstawówce. ja miałam po kolei; polski, religia, przyroda, matma, wf, wf. nuda, nuda i nuda. nic, nic i nic. bu, buu i buuu. o! przypomniałam sobie cos o czym miałam powiedzieć; green day był szósty w jednym ze zestawień na mtv2. chyba płyty dekady. american idiot oczywiście. a drugie; kurde zapomniałam, jak sobie przypomnę to powiem. ps. mam od dziś w szkole ksywkę billie, a moje koleżanki chester i jarek {wł. jared}. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 04.01.10, 19:30 oł fajna ksywka Billie. ; ) jak ci się przypomni to pisz, koniecznie. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 04.01.10, 21:22 yey, jej, yej! przypomniało mi się! z reklamie telewizyjnej filmu 'raj dla par' usłyszałam piosenkę green day'a 'welcome to paradaise'! muszę poszukać tego zwiastuny, to niestety tylko jedna z polskich wersji, ale może się znajdzie. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 04.01.10, 22:15 nie moge z mojego taty!. xdd. teraz na Mtv2 są `legendy rocka`. na 44 miejscu było My chemical romance z piosenką Helena (chyba.) mój tata jak ich zobaczył to powiedział: Sataniści. xdd. Myślałam, że buchnę śmiechem, ale nie, opanowałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 04.01.10, 22:37 oo, to ja powiem o tym tacie, to może sobie puści. ;idzie do taty; ; wraca; eeh, nie chce mu się, woli sport... buu. ; // Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 04.01.10, 22:47 tata to w ogóle to przełączył i włączył RUtv (tam lecą ruskie piosenki) i jak to włączył to poszłam do siebie. tego odpustu oglądać nie będę. już wolę TVN24 oglądać ;nie wierzy, że to mówi; . ; p w ogóle mój tata jest bardzo nietolerancyjny. jak ktoś wygląda inaczej to zaraz satanista, albo jeszcze coś innego... . xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 04.01.10, 22:48 oł dżisys. jak ja mogę tak krytykować mojego tatę?. już się zamykam, bo za dużo nagadam. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 04.01.10, 23:08 moi są okej, tylko ten sport mnie zaczyna denerwować, a co do mamy to seriale {ja oglądam tylko mtv2, filmy, oglądałam brzydulę, no i czaasem disnej, jak jestem w 'salonie' to tv sobie leci, w11, czy co tam, ale jakoś się nie wczuwam}. kurde, muszę lecieć. pff -.- . a trampki czarne! billie takie nosi. jupii . Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 04.01.10, 23:12 ale Tre cool nosi czerwone!. i dlatego nie wiem na które się zdecydować. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 04.01.10, 23:32 bierz, które chcesz. ja <3 billie, więc na pewno bym wzięła czarne, a dodatkowo bardziej mi się podobają. ostatnia chwila { ' ściągam piosenki ' } . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 05.01.10, 15:23 dobra może i masz racje. wezmę czarne. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
dontignoreme Re: Green Day. 05.01.10, 15:32 wypowiem się tu wreszcie ;d . trochę tu odpowiedzi jest ponad 800 ;D. Nieźle ^^ . Moja ulubiona piosenka to... eee... raczej nie potrafię zdecydować. Za bardzo wszystkie uwielbiam ;D. Aaaa, już wiem. Minority, bo to o mnie. I dodam jeszcze, że kocham wszystkie ich płyty. I w ogóle kocham ich < 33. Wetnę się do rozmowy o trampkach, wybaczycie? Ja mam czerwone tak jak Tre. Czarne zamierzam kupić, tak jak Billie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 05.01.10, 15:45 ja wybaczam. ; p zgadzam się z tobą. oni są cudowni!. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
dontignoreme Re: Green Day. 05.01.10, 15:48 dziękuję za wyrozumiałość. ;d . w szkole już mają mnie dość, bo bez przerwy o nich gadam. a ja nie rozumiem, jak można ich nie lubić ? Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 05.01.10, 15:57 proszę bardzo. ; x taak. jak zaczęłam o nich mówić koleżankom coraz więcej to one zaczęły się mnie czepiać i obrażać Panów. że są beznadziejni i w ogóle... . teraz staram się tyle o nich nie rozmawiać, żeby się nie czepiały. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 05.01.10, 19:14 ja również kupuję czarne, za dużo nas już tu. a ty dontignoreme masz oryginalne conversy?? Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 05.01.10, 21:33 no dobra teraz pytanie: ile wzrostu mają Panowie z Green Day?. to pytanie mnie nurtuje już od dawna. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Green Day. 05.01.10, 22:12 hihi Billi - Chesterek wie <33. Ty masz ok. 173 cm. Mike Delete - 175 cm. ; p a Tre Cook ma 168 cm. ; p Dzia za owady . <33 Mój Chester <3333333/ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.01.10, 23:44 Dzia Chester <69. a tak dla innych, karmel_ specjalnie zmieniła nazwiska, nasze zwyczaje ;pp. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 06.01.10, 15:26 łał. nie doceniłam ich... . myślałam, że są niżsi. przynajmniej w TV wyglądają na niższych. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.01.10, 15:29 noom, i myślałam, że to Billie jest najniższy. ale fakt, Tre jest... przysadzisty. ;pp. ale i tak ich kocham ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 07.01.10, 20:55 Nudno tu trochę, więc dam temacik do obgadania. Billie Joe Armstrong mówi, że on i jego koledzy z zespołu często mają siebie serdecznie dosyć. Green Day istnieje od ponad 20 lat, a lider grupy mówi, że ciągłe przebywanie w tym samym towarzystwie bywa przyczyną napięć. "Zdarza się, że mamy siebie serdecznie dosyć i potrzebujemy własnej przestrzeni. Być może pewnego dnia zdecyduję się na nagranie solowej płyty"- zdradził muzyk magazynowi "People". Co o tym sądzicie?. Ja uważam (i mam nadzieję), że to plotka. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.01.10, 21:46 aa, solowa, też nie byłaby taka zła. w końcu nazwisko ma... muzyczne. ;pp ale, byłoby nienajlepiej gdyby się rozpadli. ale nie zrobią nam tego. uwierz mi. znaczy... ja im wierzę, że tego nie zrobią. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 07.01.10, 22:22 ja też mam nadzieję, że się nie rozpadną. ale solowa płyta to już nie to... . nie byłoby słychać tego Mike`owego brzmienia basu, ani tej Tre Cool`owej perkusji... . co prawda zostałby wokal Billie`go, ale uważam, że w tym składzie mogą jeszcze wiele zdziałać na rynku muzycznym. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.01.10, 22:51 tak, dokładnie. kiedyś z rebel sobie ich płytę na 40-kę wyobrażałyśmy. Wiesz; pierwsza piosenka zaczyna się od 'kiedy miałem 20 lat...', a na okładce zgniły ogryzek z jabłka. ;pp { by rebel, żeby nie było ; * } Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: Green Day 07.01.10, 21:26 boulevard of broken dreams, 21 guns,know your enemy, Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Green Day 07.01.10, 23:06 nie wiem, dużo ich ;** ale wszystkie są świetne ;p może American Idiot albo Holiday xdd nie wiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 08.01.10, 12:19 Wróciłam. Taak, pamiętam... xD Och, coś mi się nie zdaje, żeby to była prawda. Green Day istniał, istenieje i będzie istnieć przez dłuuugo. Ja wam to mówię x) Jesteś, nie mam dziś weny by napisać coś mądrego xd Jetsem z was dumna. 8oo. Jaka piekna liczba <łezka> Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 08.01.10, 14:38 oh dziękuję. ; x długo cie nie było... . no, ale ważne, że teraz już jesteś. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Green Day 08.01.10, 14:49 żadna; moim życiowym powołaniem jest wpajanie dzieciom, że green day to nie jest pun- rock, a tym bardziej muzyka alternatywna, chyba że wielkie, komercyjne wytwórnie zainteresowały się artystami niezależnymi. w co oczywiście wątpię, gdyż green day kiedyś byli rockiem, dzisiaj to zwykły pop-rock, uwielbiany przez fanki paramore. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 08.01.10, 15:48 Och, vilet nie będe się z tobą kłócić. Ten dzień jest zbyt luźny ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.01.10, 16:29 taa. ;pp fioletowa, kolejna 'mądra i alternatywna' się znalazła. -.- rebel, proszę, bądź na gg, dziś ok. 20 - 21. mam sprawę ;pp i, ja wolę zamiast pięknej liczby 800, cudownie piękną liczbę 100, 1100, lub 1200. {szkoda, że nie mruga ;> } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 08.01.10, 17:53 Wiesz, cieszę się, że opanowałam w miarę umiejętność pisania bez patzrenia na klawisze. Bardzo przydatne xD Postaram się być x> Szczytem mych marzeń (coś to naciągane [czyt wcześniej co jest mym marzeniem *.*]) jest mieć 10 000. Hahaha. Dobry żart. Zajęło by nam to z kilka lat Ach, ach, ach. ale przystojniak . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.01.10, 20:14 ale wiesz jakby nam gg usunęli, to by się może dało przeszybszyć wątek mcr. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 09.01.10, 13:35 No, to było by całkiem realne. Szybko nam idzie. Wiedząc, że wątek o MCR ostatnio umiera... xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 09.01.10, 13:56 no właśnie, umiera. ;pp nie życzę mu tego, ale chyba się zestarzał. ;pp już 843, tak ?? c: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 09.01.10, 14:27 Tak xD Billie odebrał nagrodę boga seksu. Tak mi się przynajmniej zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.01.10, 14:34 taa. też o tym czytałam. ; d szkoda tylko, że w reszcie konkurencji byli na II miejscu... . no, ale i tak pogratulujmy Billie`mu. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 09.01.10, 14:34 był nominowany, to na pewno. może i odebrał. ^^. była jakieś takie nagrody właśnie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 09.01.10, 14:40 Green Day niestety przegrał w kategoriach Najlepszy artysta koncertowy, Album roku, Piosenka roku (21 Guns) z Pearl Jamem, a w kategorii najlepszy klip z Lady Gagą. Natomiast Billie Joe zgarnął nagrodę w kategorii Bóg Seksu.Cały artykuł do poczytania tutaj. Z polskiej strony GD żeby nie było nieporozumień xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 09.01.10, 14:42 właśnie widziałam. bosko. i filmiki cudne na tej stronce. aż się poświęciłam i oglądnęłam. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 09.01.10, 15:35 Ja oglądnęłam tylko to z ciastem xD Najlepsze w tym wszystkim jest to, że przez te 2 pierwsze minuty on (Billie) coś tam gada i śpiewa a w ostatnich sekundach Bach! ciasto w twrz Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 09.01.10, 15:38 taak. ;pp kurde kot sie psuje, trwa konkurs na profil, a tu mi sie profil nie chce zmienić! pff -.-! Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.01.10, 15:56 haha. obejrzałam ten pierwszy z King for a day. nie ma to jak pokazać swój tył całemu światu. xD ten drugi zaraz obejrze, bo mi się załadować nie chce. ; p Odpowiedz Link Zgłoś