chupachups 27.09.09, 13:28 Mam do was pytanie.. jakich sklepach adzicie mi kupować ubrania i kosmeyki ? I wogóle malujecie sie do szkoły, albo na dyske?Jak tak to jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
any3 Re: Ubiór xd 27.09.09, 13:34 H&M, Now Ypurker, big star, do szkoły się nie maluje. Pozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Ubiór xd 27.09.09, 13:42 Ubrania zazwyczaj we Włoszech , albo w galeriach . Kosmetyki rossmann douglas lub inne drogerie . Do szkoły tak , maluje sie podkład jak mam jakieś zaczerwienienia lub syfy a tak to puder , zielony eyeliner z brokatem kredka . a na dyskoteka dodaje jeszcze cienie do powiek i mascarę . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Ubiór xd 27.09.09, 13:38 H&M itd. itp . też np . takie inne małe sklepy . nie maluje sie . Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: Ubiór xd 27.09.09, 13:40 H&M, Cropp, New Yorker, Butik Ja do szkoły raczej się nie maluję Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Ubiór xd 27.09.09, 13:41 H&M, new yorker, cubus, C&A, orsay, cropp, house i wiele innych : D do szkoły się maluję. jak ? zależy od stroju. zazwyczaj podkład, oczy obrysowuję kredką, trochę cienia, tusz, błyszczyk i tyle X DD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Ubiór xd 27.09.09, 13:43 dyska - na dyskotece to Ty nigdy zapewne nawet nie byłaś. nie irytuje mnie chyba tylko pull and bear. a do szkoły maluję oczy jak mam grzywkę dłuższą, bo teraz to bym miała masakrycznie duże oczy, a zdawac by się mogło, że bardziej się nie da. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Ubiór xd 27.09.09, 13:44 u mnie z ubiorem jest róźnie, bo to zależy co gdzie znajde, a jestem okropnie wybredna a co do kosmetyków to wole naturalność mam tylko perfumy Black Star Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Ubiór xd 27.09.09, 14:03 ubrania kupuję w różnych sklepach markowych i nie, najgorsza klekcja w tym sezonie to hause, cropp, diverse i reporter - moim zdaniem a co do kosmetyków to astor, do szkoły tylko błyszczyk a na dyske to się maluję oczywiśćie Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Ubiór xd 27.09.09, 16:28 Normalne sklepy ... czsem cos tam z H&Mu Tak aluje sie do szkoly . Błyszczyk i tusz . A na dyske cienie , błyszczyk i tusz Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Ubiór xd 27.09.09, 16:30 H&M. uwielbiam < 33 kosmetyki.? ja ich nie kupuję, dostaję po znajomości ;x nie. nie maluję sie do szkoły. nie chcę sparwiać wrażenia pustej lali. i tak mam ich powyżej uszu^^ nie chodze na dyski ;d Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Ubiór xd 27.09.09, 17:20 h&m, breshka, cropp czasem house, ups albo sklepiki bez nazw ;f. nie maluję się. Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Ubiór xd 27.09.09, 17:40 w H&M hause new york do szkoły się maluje delikatniej bo ogólnie u mnie w sql ma się uwagi za malowanie a na imprezy oko podkreślone no i normalnie pomalowana twarz Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez . 27.09.09, 18:44 Ja najwięcej ciuchów mam z Zary i H&M. Nie maluję się. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyignorance Re: Ubiór xd 27.09.09, 18:57 ja się do szkoły nie maluję, bo u nas w szkole nie wolno :d ale w sumie ogólnie niezbyt mnie ciągnie do makijażu. ciuchy? no nie wiem, ja w zasadzie kupuję wszędzie, nie kieruję się zasadą, że tylko zara, bershka i inne takie, bo to lans (chociaż nie powiem, czasem znajdą się tam fajne ciuchy :d). lubię też reserved i h&m (chociaż ostatnio zeszło na psy, przynajmniej to, do którego chodzę). czasem też w second-handach znajdzie się coś ładnego, ale to baardzo rzadko, bo te w mojej okolicy są beznadziejne. jak jest ktoś z warszawy, to na świętokrzyskiej bodajże jest taki fajny sh, bardzo ładne, zadbane ciuchy, a nie pierwsze lepsze. tylko w sumie trochę tam drogo :d ale ogólnie baardzo ładne ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś