madziia 30.09.09, 15:37 no to tak ; moja koleżanka bierze udział w wyborach na przewodniczącego szkoły . i mam jej jakieś plakaty zrobić . ale nie wiem jakie napisy ( na nich ) itd . ona ma na imie MAJA PLIS pomóżcie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xjonasbrothersx Re: wybory ... ; - /// . 30.09.09, 17:56 siema, ja sama brałam udział i się udało ! napisz o zobowiązaniach , np. konkursy na naj. nauczyciela kolegę koleżankę itp. napisz o niej koniecznie, zdjęcie zamieść . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: wybory ... ; - /// . 30.09.09, 21:12 Głosuj na Maję to głos do przyszłości ! Twój głos więcej znaczy od chlorowych wybielaczy xD ! Jestem sobie Maja "mała' i bardzo wygrac bym chciała xD Mogą by ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: wybory ... ; - /// . 30.09.09, 21:41 No sorry, ale co z Mai będzie za przewodnicząca skoro nie ma na tyle kreatywności by własny plakat wyborczy wymyślić? Ale polecam, rysunek Mai i podpis Sprite, następnie nizej jakieś 3 człowieczki i podpis - pragnienie, a na dole dużymi literami PRAGNIENIE NIE MA SZANS. = jakieś inne hasła wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś