zmierzchoomania 05.10.09, 22:53 Heii . niewiem czy taki wątek już był, ale postanowiłam założyć ;d no więc ... lubicie ostry makijaż ? i wogóle oczy pomalowane czarną kredką itd:. ? czy raczej wolicie delikatny make-up ? malujecie się tak do szkoły ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: Ostry makijaż 05.10.09, 22:56 kredką nie bardzo, bo pomniejsza oczy. Eyeliner+ grafitowa paleta cieni Ogólnie, lubię szarości i maluje się do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Ostry makijaż 05.10.09, 22:58 ja się nie maluję . ;d nie chcę robić z siebie dorosłej w wieku 13 lat. ; p czasami po szkole ( czasami ) tusz. a tak to tylko błyszczyk i czasem podkład zakrywający niedoskonałości . : - p Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: Ostry makijaż 18.10.09, 19:51 maluje sie tylko maskarą ale bardzo mi sie podobaja oczy pomalowane czarną kredką narazie nie bede sie mocno malowac zwłaszcza do szkoły uważam ze w wieku 13 lat dziewczyny powinny malować sie dyskretnie Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Ostry makijaż 06.10.09, 19:42 ja do szkoły maluję się delikatnie (jakiś lekki podkład, tusz do rzęs, kredka do oczu) bo uwagami grożą a jeśli jest jakaś okazja to jasne że na ostrrro (czarna kontórówka, tusz do rzęs, kredka do oczu ewentualnie szare cienie do powiek) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: Ostry makijaż 06.10.09, 08:26 Ja się na codzie.ń maluję tuzem i czarną kretką...ale nie zeby jakos specjalnie mocno Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Ostry makijaż 06.10.09, 19:49 do szkoły się nie maluję ; xx aczkolwiek na dyskotekę maluję rzęsy tuszem . mmm... jeszcze używam cieni i pomadki , ale tkaiej lekko różowej najczęściej . a do szkoły tylko błyszcyzk ; - dd czasami lubię ostry makijaż . haha upiorny ; Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Ostry makijaż 06.10.09, 22:02 ja n codzien uzywam eyelinera i blyszczyka, jak mam humor to mam jedno oko takie drugie takie, usta czasami krwistoczerwone, czarne. A maluje sie do szkoly dlatego ze moge, mam niesamowicie tolerancyjna szkole Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Ostry makijaż 07.10.09, 16:14 na codzien delikatny...ale jak jest jakas okazja to lubie odwalic sobie cos zwariowanego... a kredke uzywam...ale baaaardzo rzadko...bo za bardzo nieumiem sie nia malowac .. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Ostry makijaż 18.10.09, 00:34 Nie chce żeby skóra mi się tak szybko zestarzała a na codzień lekki makijaż...; ) Podkład i kredka to starczy no i mały cień błyszczyka ,ale tylko różowego...; )) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Ostry makijaż 18.10.09, 09:00 Nie maluję się, ale zdecydowanie Lepiej wygląda make-up no make-up! Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy . 18.10.09, 09:28 To zależy. Na dyskotekę nigdy nie przyszłam w delikatnym makijażu. Zaraz wezwaliby pogotowie, bo Eliz nigdy tak nie wygląda. A do szkoły- to zależy. Do czarnych, białych, czerwonych ubrań maluję usta mocnym, czerwonym kolorem. Nauczyciele nie zawracają mi z tego powodu głowy. Zresztą, chodzę już do 3 gimnazjum. I wygrałam międzyszkolny konkurs "Najpiękniejsza gimnazjalistka", więc co się dziwić. Osty makijaż do szkoły nie wygląda źle, byleby tylko nie przesadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy .. 18.10.09, 09:29 Gdyby ktoś nie wiedział "mocny, czerwony kolor" oznacza szminkę. Ale to chyba oczywiste? xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Ostry makijaż 18.10.09, 09:36 ja lubię lekki make-up a do szkoły sie nie maluję Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 ;p 18.10.09, 11:24 Emm.. Do szkoły to taki delikatny, a potem jak gdzieś wychodzę albo jakaś imprezka to mocniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: Ostry makijaż 18.10.09, 18:42 Wszyscy mówią, że czarna kredka zmniejsza oczy, a w moim przypadku na odwrót Bez kredki to mam takie guziki tylko a z kredką takie, że każdy mówi, że mam ładne duże oczy xD Nie maluje się zbyt mocno, ale pamiętam taki czas kiedy sobie powieki na czarno malowałam Nie wiem jakim cudem to mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Ostry makijaż 18.10.09, 18:57 ja maluje sie kredką troche no i tuszem , czasem beżowy cień i błyszczyk i starczy , cery nie bd męczyć pudrami , podkładami xdd Odpowiedz Link Zgłoś
scenesyll Re: Ostry makijaż 18.10.09, 19:30 Maluje się baaaardzo mocno, ale nie mówie tu o jakiejś tapecie na ryju tylko o oczach no chyba że mi się nie chce to maluje się lżej do szkoły też maluje się mniej niż na codzień ;D Odpowiedz Link Zgłoś
doomixd . 18.10.09, 19:38 ja nie mam zamiaru malować sie do szkoły ;;p na dyskoteke, to wiadomo, ze tak . i to ostro ;p tak samo na tego typu imprezy< wesela, przyjecia, urodzinki >. ; p na takie okazje, jak np. niedzielne spotkanie z rodzina czy cos takiego, to tak delikatnie < jedynie tusz moze elajner ? ; >> < wiem ze sie inaczej pisze, ale ja pisze tak ; d > . a do sql to właściwie tylko i wylacznie błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś