toffie97 09.10.09, 19:53 Na jaki kolor malujecie sobie paznkocie. ? Ja ostatnio miałam na czary a teraz mam na jaskrawy róż. . . ;p A wy na jaki. ? Ja zaczełam malować paznokcie żeby przestać je obgryzać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowo Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 20:02 ja do szkoły nie mogęę ! mam bezbarwnee ~! w sumie to tylko trochę bo schodzi xdd a tak to maluje na ; Czerwonoo ! . xd Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 20:03 hmm zależy gdzie.? na przyklad na impreze to na zmienę jeden paznokiec czarny drugi rózowy itp ( wiesz o co caman) a do szkoly to kupilam sobie taki do francuskiego ''manikjur" nie wiem jakt o sie pisze wiem tempa jestem ja. ;xx .. i jest ok taki kremowy lekko blyszczacy polecam. a jak idę na zakupy to np. takie jaskrawe kolory ( modne osatnio _ jaskarawy rózowy niebieski, zielony żólty.. ) mam nadzieję że pomogłam xdd pa Odpowiedz Link Zgłoś
toffie97 Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 20:11 dziękować jak macie więcej pomysłów piszcie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunka Re: Paznokcie. . . 11.10.09, 17:29 dużoo...akurat mam czarny w różowe krzyżyki fajnie to wygląda...ale jutro sql wiec musze se zmyć Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 20:12 O, dobry patent. Pomalowac, Żeby nie obgryzac... Spróbuję, Dzięki ; D Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 20:17 Ja albo bezbarwne albo leciutko rózowe . a i niewiem ja nieobgryzalam i nie obgryzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 20:18 A co do tematu... Nie maluję, a jak już, To na jasne kolory, Bo mam paznokcie o małej Płytce. Parę ciekawych i łatwych Wzorków znajdziesz na tym Blogu : > Odpowiedz Link Zgłoś
patti Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 20:26 ja maluję na czarno, czerwono i jaskrawe kolory (ulubiony to jaskrawy róż) ;D a malowanie żeby nie obgryzac to dobry pomysł jest, sama to stosuje ;p i pomaga, bo wiem że jak obgryze to od nowa bym musiała malowac ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
donkey dfgf 09.10.09, 20:49 zależy. do szkoły na taki porcelanowy. w wakacje szaleje z kolorami ( żółte, zielone, czerwone, różowe, pomarańczowe ) ale najbardziej lubie czerwone : > u nóg obowiązkowo czerwony , ZAWSZE : ) Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 20:50 teraz mam fioletowy.. lubie tez czerwony i francuski Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 20:53 Ja maluję na czarny . A jak chcesz przestać obgryzać paznokcie to najlepiej sobie kupić taki specjalny lakier w aptece. Jest ohydny w smaku i nie obgryza się dzięki temu paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 21:05 ja żeby nie obgryzać maluję ale do szkoły nie wolno więc dupa Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 21:10 bezbarwny . do szkoły malować ? pff . Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 21:12 nie maluję. ale w najbliższym czasie pomaluję na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
ultrafioletowa Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 21:12 Ja mam dosc długie pazury najczęściej robie sobie french ale jak mi juz sie nie chce go robic to maluje na niebiesko, różowo, czarno, fioletowo lub czerwono;D Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 21:24 jaskrawy różowy, fioletowy i czarny )) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 21:35 hm czerwony jaskrawy różowy zielony pomaranczowy czarny bezbarwny szary biały ciemny fioletowy brzoskwiniowy i takie tam inne kolorki Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 22:13 uwielbiam żywe, odblaskowe kolory czarny, czerwony, jaskrawa róż, fiolet. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 22:45 Krrrwistoczerwony A jak mi się nie chce to tylko odxywką, żeby się ładnie błyszczały Odpowiedz Link Zgłoś
kinga15rbd Re: Paznokcie. . . 09.10.09, 22:55 a ja mam własnie straszny nałóg obgryzania i nie maluje ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Paznokcie. . . 10.10.09, 10:56 Lubię takie błyszczące [brokatowe] lub jakieś matowe.. A z kolorów to najczęściej beż, jasny róż, niebieski.. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Paznokcie. . . 10.10.09, 11:54 jak maluję to na jakiś ciemny kolor x3 xD Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Paznokcie. . . 10.10.09, 16:29 do szkoły na jasne kolory, a w weekendy na kolorowo ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: Paznokcie. . . 10.10.09, 18:42 ja też obrałam taka taktykę na nieobgryzanie paznokci! lubię jak moje paznokcie pokazują, że jestem zwariowana, niezależna, młoda, buntownicza itd. dlatego mają ostre kolory: ciemne fiolety, czerwienie, ostre róże, zielone, czarne, bądź żarówiaste Odpowiedz Link Zgłoś
ala.xd Paznokcie... 11.10.09, 15:07 ja osobiście lubie ciemne kolory lakierów. czarny, ciemno fioletowy, bordowy. na szczęście w gim już sobie mogę malować jak mi się podoba a nie tak jak w podstawówce że na następny dzień masz to zmyć albo uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
inna.xd Re: Paznokcie... 11.10.09, 15:16 czerwień lub francuski od czasu do czasu czerń chociać teraz myśle o żelowcach Odpowiedz Link Zgłoś
halloweens_day Re: Paznokcie. . . 11.10.09, 15:16 Ja lubię jaskrawe kolory W lecie malowałam na jaskrawy róż i niebieski. Mam też czarny lakier ale jeszcze go nie użyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Paznokcie. . . 11.10.09, 16:37 ja też kiedyś obgryzałam. sposób na paznokcie: kupić lakier, który dotknie się językiem chce się rzygać. xD radzę ci, nie maluj sobie na jaskrawy różowy kolor paznokci, to wygląda jakbyś była lafiryndą.. ale czarny.. uuu, Julka lubić.. ; d xD tylko nie bądź EMO! xD Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy paaazurki :) 11.10.09, 17:11 kup sobie 'gorzki paluszek' XD uzywalam i taki gorzki ze ci sie odechce obgryzac ;pp w aptece sa. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: paaazurki :) 11.10.09, 17:24 Eeeee...rózowy, niebieski, czarny no i granatowy z brokatem na szczególne okazje jest jeszcze sam brokat też go lubię ale latwo schodzi dwa dni i już...;/ Polecam lakiery z Oriflame Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Paznokcie. . . 11.10.09, 18:54 ja nie maluje przewaznie ale teraz mam pomalowane kremowym bardzo jasnym Odpowiedz Link Zgłoś