Dodaj do ulubionych

seen live. ;3

11.10.09, 19:39
wątek wyjęty żywcem z lanserskiego last.fm albo inteligentnych for internetowych. ;d

a więc - na jakim koncercie miałyście okazję być? który podobał wam się najbardziej, a który najmniej?

ja szcześliwe byłam na, khem khem:
kamp!, dizzee rascal, fischerspooner, deamdau5, royksopp, franz ferdinand, mgmt, groove armada, the crystal method, calvin harris, skinny patrini, plastic, mikromusic, gaba kulka.
i, szczerze mówiąc, najlepszego wybrać nie umiem. każdy z nich, który widziałam w całości, bo kilka widziałam przelotnie, przyznaje, wywarło na mnie niesamowite wrażenie, i jestem przekonana, że nikt nie ma takiej charyzmy, jak muzycy. artyści.

więc powtarzam pytanie - kogo słuchałyście na żywo? ;>
Obserwuj wątek
    • saphirka Re: seen live. ;3 11.10.09, 19:46
      niestety nie miałam okazji być na wielu koncertach cryingcrying Te w pamięci utkwiły mi
      najbardziej:
      Koncert Budki Suflera, Matta Pokory big_grin i Afromantalu (to się odmienia) i Kasi Cerekwickiej
      (pamietam bo stałam w pierwszym rzędzie)
      • michelle_ Re: seen live. ;3 11.10.09, 19:50
        oh , ja byłam na małej ilości koncertów.
        i te 'gwiazdy' nie były jakieś super fajne.

Natalia Lesz ( i tu było całkiem okey ) ,
        Mandaryna ( żal , żal , żal - okropnie było ) ,
        Doda ( taa , nie było źle ) ,
        Kayah ( całkiem , całkiem ; p )

Happysad ( wow , zajebiście było ) . ; D
        i to na tyle. : - p ale w tym roku , zamierzam
        iść na większą ilość koncertów i to fajniejszych.
        właśnie typu Happysad. ; )
        • miqusia Re: seen live. ;3 11.10.09, 19:55
          zazdrościć *_*
          ja nie jeździłam na koncerty nigdy, tylko z rodzicami/koleżankami
          do miasta .
          i z tego byłoby tak, Maryla Rodowicz, na darmowymz selgrosa,
          Doda na dniu kapusty, zwyzywała, że ludzie się nie drą, wieś,
          i na dniach miasta, Golec Łorkiestra ; 3 , Ingrid... zapomniałam więcej . ; d
          ostatnio byłam na zakończeniu lata, chrząszcze grały i przyznam, że było fajnie xd
          • michelle_ Re: seen live. ;3 11.10.09, 19:59
            o , właśnie. jeszcze byłam na rodowicz. ; d
    • audreey Re: seen live. ;3 11.10.09, 20:16
      oczywiście nie będę wspominać 'gwiazd', które przyjechały na dni miasta/dni
      gminy czy inne gó....
      the killers, od początku do końca.
      trochę jamesa i the streets. ale ich raczej trudno liczyć. ;d.

wiem, że nie nie na temat, ale chcę na koncert kasablanek. ; ccccc
    • margaryna laans 11.10.09, 21:36
      uwaga uwaga margaryna sie teraz lansic będzie ;p
      a wiec byłam na :
      ŁZACH!(tataa było booosko), LIber i Doniu, O.s.t.r, Abradab, Junior Stres,
      Etna, której mam nawet autograf, bo sie pcha lam 10 minut po niego( ta i w tym
      momencie każdy korzysta z wikipedii i sprawdza kto to jest;p ale ubiegnę was i
      wam powiem, ze to KRÓLOWA DISCO POLO!) Rotten Bark( na tym było serio fajnie),
      Arka Noego, kurcze nic nie przychodzi mi do głowy, ale było tego serio duuuzo ;p

Juz widzę ta płonąca zazdrość z waszych oczu ;]

pfpf ale juz w tym roku na pewno nadrobie ;p mam obiecany opener i pewnie
      orange warsaw i cos tam jeszcze ;p
      • im_rebel Re: laans 11.10.09, 21:40
        Taaa... Nie chodzę. Chyba, że jakieś od pracy mamy. pamiętam chyba była Budka Suflera,
        Wilki, Bajm i Włodarczyk xP
        • tinn Re: laans 11.10.09, 21:48
          KULT, strachy na lachy xd Scorpions, Kora, Lombard, Kombi, Kylie Minogue, Rotten
          Bark (wielbię!) doda, gosia a. ( o tak! sama sie dziwię, że sie przyznałam xd)
          Dody mam nawet autograf, dużo zespołów, których nazw nie pamietam, ale na prawdę
          świetnych! i najczęściej grały na jakichs imprezach plażowych w wakcaje ; ))
    • lubiekotki Re: seen live. ;3 11.10.09, 21:46
      malutko, ale sukcesywnie będzie więcej <33
      kings of leon, placebo, lily allen, the prodigy, o.s.t.r (ale z daleka ;d),
      kumka, priscilla ahn, santigold, buraki, hihi. niestety większość po kilka
      piosenek, ale cóż.

• lubiekotki Re: seen live. ;3 11.10.09, 21:47
        no a z takich 'lepiej - się - nie - przyznawać', to perfect, budka suflera, cos
        tam jeszcze, hihi
    • nettle Re: seen live. ;3 11.10.09, 23:02
      Ze wszystkich koncertów na jakich byłam najbardziej podobały mi się Myslotivz
      (byłam dwa razy) i Grzegorz Turnau (również dwa razy).
      Na żadnym koncercie zagranicznego zespołu jeszcze nie byłam, ale zamierzam to
      nadrobić. Z niecierpliwością wyczekuję, aż moje ulubione zespoły ogłoszą
      wreszcie trasę koncertową na 2010 i tym razem sobie nie odpuszczę... Ta. Teraz
      tak mówię, ale jak się okaże, że nie mam z kim iść popadnę w czarną rozpacz, jak
      to było w tym roku...
      • majullo Re: seen live. ;3 14.10.09, 22:25
        ja byłam na rihanniedevildevildevil
    • nettle Re: seen live. ;3 11.10.09, 23:05
      Jane, zazdroszczę ci Franza jak nie wiem cooo.
    • taylor_ Re: seen live. ;3 12.10.09, 15:51
      ` ee tylko na ;
      zbyszka wodeckiego ,
      piasecznego ,
      feela ,
      boys ' ów ,
      kasi cerekwickiej .

` tak wiem , żenada ;x
      • jane_ Re: seen live. ;3 12.10.09, 19:44
        nettle, ja obecnie mam gdzieś to, z kim idę na koncert. mogę być sama. na franzach byłam z kimś, na kim mi bardzo zależało, pomimo tego, że osobę widziałam pierwszy raz w życiu, i byłam tak spięta, że do dziś mi siebie żal, i nie przeżyłam tego koncertu tak, jak chciałam. na mgmt, calvina i parę innych poszłam z tatą. tak po prostu. i było o wiele lepiej, skupiłam się na muzyce i było słodko.
        towarzystwo do szczęścia niepotrzebne, a zawsze w tłumie sobie znaleźć można. ;>
        • devilish_ Re: seen live. ;3 12.10.09, 19:55
          feel ,
          verba ,
          doda [ mam autograf rzucała w tłum ]
          i jb .
        • nettle Re: seen live. ;3 12.10.09, 20:05
          Ja może też bym miała gdzieś, gdyby moje pójście na koncert właśnie od tego nie
          zależało. Bo samej mnie niestety rodzice na jakiś większy koncert raczej nie
          puszczą, a jak z kimś to mogliby już rozważać. tongue_out Z tatą często zdarzało mi się
          chodzić na różne koncerty, ale np. gdybym chciała się wybrać na Franza, to mój
          już by odpadał, nie jego muzyka. Tak było też z tegorocznym MGMT, nie miałam z
          kim iść.
    • bloody_maria Re: seen live. ;3 12.10.09, 20:12
      Pfy.! I wy narzekacie.? xD. Jestem wielka fanka Simple Plan (tych starszych utworow, ale
      liczy sie fakt xD) i moze jedyny raz w calej swojej karierze byli w Polsce, a ja >,< nie
      mialam na bilet xD. To sie nazywa zawod milosny xP.

Bylam na <teraz wyjde na typowego wielskiego buraka xD> Ewelinie Flincie (wszyscy jeb..
      xD), RH+ (wtedy jeszcze nie byli w sumie znani), Dżem (z tego sem dumna - ale za free
      byl xD) i w sumie to wszystkie zespoly jakie mozecie kojarzyc, reszta byly to wiejskie disco
      band albo poczatkujacy rockowcy, ktorzy nie skomponowali jeszcze swoich kawalkow ;P.
      • jane_ Re: seen live. ;3 12.10.09, 20:36
        a ni, to mnie rodzice puścili na tego franza w sposób nastepujący: wywieźli mnie 200 km od domu, mieli bilet, weszli, zostawili mnie z dwoma chłopakami starszymi ode mnie trzy lata, gdzie ja miałam pół roku do czternastki i sobie poszli na rynek krakowski. ;d szczyt odpowiedzialności, hihihi. XD przedwczoraj byłam sama na gabie kulce, też wieczorkiem, ale to już u mnie.
        moi rodzice są tolerancyjni jeśli chodzi o koncerty, zawiozą, bilecik kupią, popilnują, pogniotą się w tłumie, będą na nogach dwie doby, a nawet na calvinie tata nóżką postukał,
        choć to kompletnie nie jego muzyka, ale dizzee rascal nie podobał mu się wcale, kamp! to 'jakieś młode chłopaki, ale oni wcale nie grają, też bym umiał puścić parę dźwięków z komputera', ostatnio taka sytuacja, w radiu mgmt, ja się go pytam, co to jest, a on 'chyba nie emdżiemti'? ;dd
        nie, ogólnie spoko są, może dlatego, że wiedzą, ze to się wiąże z moim przyszłym zawodem, choć jak dziś pokazałam im w gazecie, że koncert air i unsound, to stwierdzili, że coś za dużo tych koncertów. XD

bloody_maria: oni ponoć mają jeszcze przyjechać, moja koleżanka ich bardzo kocha, w ogóle kiedyś mi się śniło, że byli u mnie. ;x i w ogóle, obiecałam tej koleżance, że z nią pójdę, haha.
        • nettle Re: seen live. ;3 12.10.09, 20:49
          Podziwiam rodziców. ;p

Na darmowy koncert może moi daliby się jeszcze zaciągnąć, gdyby nie był daleko,
          a oni akurat nie mieliby innych planów (jak to było z MGMT...), ale na jakiś
          biletowany to już na pewno nie.

A jeśli można wiedzieć, jakiż to przyszły zawód? wink
          • jane_ Re: seen live. ;3 12.10.09, 21:01
            ja też. ;d

ja moich o mgmt zanudzałam odkąd ich ogłosili, bo to taki must see, i to jest mój ulubiony zespół i dwójka facetów, któych będę kochać nawet, jak będą pod respiratorem. ;d
            także wiedzieli, że pierwszy weekend września należy do mnie, chciałam jeszcze sobie urwać piątek na razorów, ale jakoś mi się nie chciało. ;q
            ja na franzów, czyli tak naprawdę selector festival dostałam sie bardzo spontanicznie, bo byłam w krakowie tydzień przed, i cały czas się gryzłam, czy kupić bilet, czy nie, bo w stolicy miał się odbyć inny festiwal, z the horrors w roli głównej, a wolałam ich niż tą zgraję selectorową, ale coś mnie podkusiło, poza tym kolega wygrał w machinie karnet, więc wleciałam do tamtego empiku i migiem kupiłam, niestety tylko jednodniówkę. no i nie żałuję, bo to z the horrors się nie odbyło. ;d
            na przyszłe koncertowe lato pieniążki zaczynam zbierac już dziś, i zastanawiam się, jak dostanę się do gdyni/budapesztu, bo wiem, że albo na openerze, albo na szigecie będą moi ulubieńcy. ;q

dziennikarka specjalizująca się w muzyce, o. ;p
            • nettle Re: seen live. ;3 12.10.09, 22:59
              Ja bardzo cierpiałam z powodu mojej nieobecności na tegorocznym Open'erze. Na
              przyszłorocznym też pewnie mnie nie będzie, po prostu do Gdyni mam zbyt daleko i
              znów pojawia się problem "nie mam z kim jechać". A poza tym, jeszcze nie wiem
              czy będzie coś co mnie naprawdę zainteresuje i czy będę miała czego żałować,
              więc już nie zamartwiam się na zapas. ;p
              Budapeszt w cholere daleko.

Dziennikarz muzyczny, też kiedyś to rozważałam. I ciągle rozważam, w ogóle mam
              ogromne życiowe dylematy, ale to tak btw.
              • jane_ Re: seen live. ;3 13.10.09, 15:58
                ja do gdyni mam całą polskę. ;d na węgry tylko 300 km, ale jazda przez słowacje to masakra. ;x jak wstanie się rano i wyjedzie autkiem, to na wieczór jestem w budapeszcie. poza tym mam tam rodzinę, i zostałam zaproszona już tam na przyszłe lato, ale peszek, bo sziget jest droższy, no i byłabym tam sama, a na opka już się zapowiedziało kilka osób, któych również nie widziałam nigdy w życiu, ale byśmy się dogadali bardzo dobrze. ;d więc zadecyduje lineup, wola rodziny i rodziców. ;d
                chciałabym przeżyć jakiś taki duży festiwal, już nie mówię o glasto, bo to w granicach cudu, ale chociaż reading/leeds, kolegowałam się kiedyś z chłopcem, który mieszkał w tym pierwszym, i chyba w 2007 był własnie na tym festiwalu, pytam się jak było, a on 'fajnie'. fajnie. ;d ogólnie tegoroczny lineup był świetny. dałabym się pozabijać za tamtejsze najmniej znaczące gwiazdy. ;d

ja już wybrałam, innej drogi nie widzę, chciałam być psychologiem, ale to się mija z celem.
                oh.
                • margaryna Re: seen live. ;3 13.10.09, 18:13
                  dżejn ale ty przecież za rok jedziesz na openera ;p nie będzie tak dobrze
                  złotko, nie odpuszczę ci tak łatwo, pff wgle jakiś sziget ci w głowie? *.*
                  • jane_ Re: seen live. ;3 13.10.09, 18:25
                    no bo sziget to sziget. ;d
                    mówie, zalezy od lajnapu i nie wiem, czy będe miała za co lol, poza tym sziget jest w sierpniu, i mi to bardziej pasuje niż tak chamsko na początku wakacji, nie krzycz do mnie ;*
                    • margaryna Re: seen live. ;3 13.10.09, 18:32
                      taa opener tez mógłby być w sierpniu, ja po urodzinach tez bym była w lepszym
                      stanie finansowym ;d
                      • nettle Re: seen live. ;3 13.10.09, 19:17
                        O tak, lineup w Reading w tym roku był bardzo interesujący.
                        A co do tegorocznego Opa, to co powiem będzie bardzo egoistyczne, no ale cóż,
                        jak dla mnie lineup może być kiepski, abym znów nie żałowała i nie cierpiała z
                        powodu mojej nieobecności na festiwalu. Chociaż pewnie jak na złość (za karę, za
                        mój egoizm) będzie jeszcze lepszy niż w tym roku. ;]

Ale, ale. Za dwa lata z kawałkiem osiągnę pełnoletność, a wtedy cały świat
                        (włączając w to festiwale) będzie mój. ;d
                        • jane_ Re: seen live. ;3 13.10.09, 20:21
                          ja wiem, że będzie dobry. rozpracowałam ich system. ;d

łe, ja mam do 18 cztery lata i 12 dni, to jeszcze troche poczekam. ;d
                          • margaryna Re: seen live. ;3 13.10.09, 21:12
                            ja stawiam, ze na opku będzie florence, ha, a ja pewnie akurat nie będę mogła, bo coś tam ;p
                            • nettle Re: seen live. ;3 13.10.09, 22:15
                              Uchyl rąbka tajemnicy, cóż to za system?
                              • jane_ Re: seen live. ;3 14.10.09, 12:27
                                zazwyczaj biorą to, co gdzie indziej było rozchwytywane w roku ubiegłym, czyli liczę na horrorsów, bat, charlotte hatherley, silversun pickups, jakieś metronomy czy co. ;d
                                • lubiekotki Re: seen live. ;3 14.10.09, 12:37
                                  florence i laru. chociaz na letnich ich nie było jeszcze tak duzo.

horrorsi byli rozchwytywani? fajnie, niech przyjadą, i nie rozumiem czemu
                                  wszyscy uważają ze nowa plyta jest lepsza? bedzie strasznie :33
                                  • jane_ Re: seen live. ;3 14.10.09, 12:43
                                    bo nowa płyta jest lepsza? ;d
                                    ale niech wpadną na szigeta, mi tam chyba jednak bardziej po drodze.
                                    • lubiekotki Re: seen live. ;3 14.10.09, 12:53
                                      wcale nie, pozatym stara ma bardziej odjechaną okladkę, 5 robercikow smithow <3

e tam sziget. opener, albo to coś w czechach na co chcialam jechac, jakby mi
                                      opener nie wypalił <3
                                      • jane_ Re: seen live. ;3 14.10.09, 12:56
                                        bojs dont kraj, wolę my bloody valentine niż the cure.

szigetszigetsziget. w ogóle lol, to się czyta siget i to znaczy wyspa bo to na obudai jest, hahahaha, kesenem, jonapod, osibarak. XD
                                        • lubiekotki Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:00
                                          bywa, osobiscie uwielbiam the cure i wlosy robercika

nie wiem o czym mowisz crying ;d
                                          • jane_ Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:01
                                            bo jeszcze mbv nie znasz. ;d

ha. santa
                                            • lubiekotki Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:09
                                              to juz inna para kaloszkow, zawsze mi sie mylili z bullet for my valentine, a to
                                              odpycha :d (i z velvet underground nie mam pojęcia czemu, reed u mnie w mieście
                                              w ogole oO)

• jane_ Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:12
                                                co Ty chcesz od bfmv, toż to taki dżezi zespół. cool
                                                ostatnio sobie trochę słuchałam velvet underground, mrr.
                                                reed u Ciebie? o o o.

posłuchaj loveless, no. ;c
                                                • lubiekotki Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:16
                                                  okropni są ;d
                                                  ja sobie wypozyczylam plytkę velvet i chyba nawet jej do konca nie przesluchalam
                                                  bo zapominalam xd zaraz włączę
                                                  no bedzie, ja jakimś avant festival, lol. oglądalam niedawno jego koncert na hbo
                                                  czy czymś i jego piosenka była niecenzuralna o.o
                                                  ;d

co to jest loveless????/choinka
                                                  • jane_ Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:19
                                                    TAKE A WALK ON THE WILD SIDE!!!!!!!!111

loveless to to, do czego porównują część tego, czego słuchasz, nalepszy album lat dziewięćdziesiąt, płyta mbv. cool
                                                  • lubiekotki Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:26
                                                    aa tego nie znam, to był rock manuet czy cos takiego :d

ah no dzieki za tę wyczerpującą informacje, obiecuje w piątek ;d
                                                  • jane_ Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:27
                                                    ^^ ^^^^^^^^^^^^^^.

nie umiem się skupic na franku. ;c
                                                  • lubiekotki Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:46
                                                    czemuz to?
                                                  • jane_ Re: seen live. ;3 14.10.09, 14:22
                                                    ni wim.

napisałam, ale nie wiem czy się klei. ;d
                                                  • lubiekotki Re: seen live. ;3 14.10.09, 18:24
                                                    ide czytac, na pewno sie klei xd
    • lilii_95 Re: seen live. ;3 13.10.09, 16:26
      ja byłam na koncercie feel'a (do dzis zaluje ze meczylam o to rodzicow), z
      okazji dni Strykowa.
      wytrzymalam 10 minut.

i poszlam na krzyzowke kolejki gorskiej i karuzeli (galactic eye czy cos takiego
      juz nie pamietam).
      i tam bylo fajniej. xd
    • collage Re: seen live. ;3 13.10.09, 16:36
      jeju u mnie w mieście co kilka miesięcy ktoś inny : doda, feel, ewelina flinta,
      szymon wydra itp . haha, aż uszy bolą .

noo , na Paramore, Muse <3333
      • honey__ Re: seen live. ;3 13.10.09, 20:28
        oł ja ;x. ja nie byłam na kocertach bo kogoś kocham i wogóle. przypadki, wolne soboty i jestem ;d.
        mandaryna, wrona, ich troje, doda, dżem, afromental. chronologicznie ^^.
        żaden nie jest najlepszy. aj, moze kiedyś będzie taki jakiś fajny ; D
    • charlotte__ seen live. ;3 13.10.09, 20:26
      Byłam tylko na jednym koncercie Gosii Andrzejewicz (wiem, głupio).
      Niestety w pobliżu mojej miejscowości nie ma żadnych ciekawych koncertów.
    • mileyandnick Re: seen live. ;3 13.10.09, 20:38
      afromental [było zajebiscie]
      kasia cerekwicka [moze byc]
      linkin park[lepiej niz na afromental]
      feell [tak srednio]
      szymon wydra[słabo]
      i jeszcze pare ale to szkoda wymieniac:///
    • apokalipsa_ Re: seen live. ;3 13.10.09, 20:51
      Nieźle .xd
      Ja niestety nie miałam jeszcze okazji być na takim koncercie o jakim marze..-.-
      A z chęcią bym poszła .. Tylko taka wieś w jakiej ja mieszkam nie może się pochwalić zbyt
      wieloma pożądnym koncertami.. Chyba najlepsze to Budka Suflera i Perfect -.-... [ bez
      komentarza]
      Wiem..wiem zawsze można gdzieś dojechać.. ale kurna nikt nie jest chętny zawieź..
      ..W każdym bądź razie mam nadzieję że kiedyś się uda ... ;q
    • stichinsgluck Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:05
      kiedy byłam jeszcze młoda i głupia zdarzało mi się bywać na koncertach takich
      wykonawców jak: Ich Troje, Doda, Ingrid, Kate Ryan, czy Kasi Cerekwickiej. Po
      drodze jeszcze Rynkowski, Wodecki i inni Trubadurzy. Poza tym Manchester, Dżem
      itd. Ale najważniejszy był dla mnie koncert... Tokio Hotel! big_grin naprawdę, to było
      mega przeżycie. nie będę się rozpisywać... każdy fan, który był na ich koncercie
      w Wawie wie, że było świetnie. wynagrodzili nam te dwa lata czekania na ich
      przyjazd. a teraz znowu czekamy...
      • lamma Re: seen live. ;3 14.10.09, 13:52
        Ehm, byłam na koncercie młodych zdolnych... XD
    • truflowa Re: seen live. ;3 14.10.09, 18:39
      Doda, Feel ( wtedy jeszcze ich lubiałam ... dawne czasny ) i Bee Gees big_grin
      • nygus_95 Re: seen live. ;3 14.10.09, 22:21
        moja lista koncertów, na których byłam, jest wyjątkowo biedna, właściwie NIE MA
        takiej.
        bo byłam tylko na koncertach:
        kawałku crysthal method (koleżance się nie podobało, to poszłyśmy na young stage ;p)
        calvina harrisa (och, świetny)
        mgmt (nie chce mi się rozpisywać znowu- więc mój ulubiony)
        kawałeczku groove armady (aach szkoda, że dłużej nie mogłam zostać ;x)
        i to tyle. więc generalnie byłam jedynie na orendżu.
        z polskich to chcę bardzo na myslovitz. byli we wrześniu na białołęce za darmo,
        łee. oraz na gabę kulkę i strachy na lachy.
        a w ogóle to moim marzeniem jest coldplay, a taką dziką fantazją to jimi hendrix
        hahaha. chciałabym zobaczyć, jak wygląda to palenie fendera na żywo cool
        jane, zazdroszczę ci rodziców pod tym względem, że są tacy tolerancyjni i w
        ogóle. jeśli chodzi o moich, to muzyka z całą pewnością nie jest dla nich żadną
        ważną sprawą, a już na pewno nie priorytetem ;p. koncerty to tam pf, niby się
        zgadzają, ale wiem, że woleliby, żebym robiła coś innego.
    • camilla_bieber ... 15.10.09, 07:10
      Serio . Nie byłam na żadnym porządnym koncercie -,-

Chyba że nie licząć tych wsiowych czy cos na dniach Pabianic <taaa> i jeszcze
      czegoś. No to by było : Sylwia Grzeczak, Kasia Kowalska i jakies tam. nie
      specjalnie mnie to obchodzi.
      Na koncerty U2 czy np. Kings of leon po pierwsze: Nie mogłam sama, niestety a
      po drugie no po prostu nie było jak .
      Jak na razie rodzice mi pozwolili na JOnasów <w Berlinie, ale ten koncert sie
      nie odbedzie bo bd w Kolonii =/ i na Justina Biebera . Tez w Berlinie ;p <ale
      nie wiem czy bd haha x D>
    • independent_ lans, szpan i fokle. ;d 15.10.09, 18:19
      THE KILLERS! < 33333333333333333333
      w tym roku, krakówkrakówkraków, o Boże, ja chcę jeszcze raz!
      kisiel w gaciach i zgon na miejscu. <333

50 Cent - Coke Live w Krakowie,
      bez rewelacji
      - + większość artystów tegorocznego Coke Live'a.

Feel, Doda, Ania Dąbrowska + inni wykonawcy, których się wstydzę,
      ale poszłam zobaczyć bo byli za darmo na Hitach na Czasie. santa
      • theblackone. Re: lans, szpan i fokle. ;d 15.10.09, 19:23
        Zazdroszczę wam.
        Bo wy tu sobie chodzicie na Killersy, a ja tylko na Annę Wyszkoni i Kayah, bo
        akurat są koło mojego domu. Wrrr.
    • 14ashley14 Re: seen live. ;3 15.10.09, 19:30
      Małoo. ;
      Myslowidz[ nie wiem jak sie pisze], Doda, Goja, Afromental, Danzel, In Grid, i coś tam
      jeszcze było ale nie pamiętam...
      Czyli same zespoły z mojego miasta. xD
    • luciferian Re: seen live. ;3 15.10.09, 19:32
      wiec tak big_grin Strachy (zajebiste), Happysad (zajebiste), DIO (cudneee), Myslovitz (mmmm),
      Ray Wilson (koncert fajny, ale glupia kuzynka nie pozwolila mi isc pd scenesad ), Bonnie
      Tyler (tak jak przy Ray'u) wiecej grzechow nie pamietam big_grin ps. do lubiekotki, dlaczego
      uwazasz z Perfect to zespol do ktorego lepiej-sie-nie-przyznawac ? To zespol grajacy
      naprawde dobra muzyke z ambitnymi tekstami, a nie te dzisiejsze 'gwiazdki'
    • mrs.brightside szpan. : d 26.10.09, 15:08
      widziałam m.in.;
      My Chemical Romance, Placeblo x2, Lady GaGa, Little Boots, Linkin Park, The
      All-American Rejects, Beyoncé, Boys Like Girls, The Horrors, Katy Perry, The
      Ting Tings x3, Kings of Leon, Never Shout Never, The Killers x3, MGMT x2, ,
      Cobra Starship x3, Coldplay, Radiohead, U2 x2, The Kooks x2, The Kills, Panic at
      the Disco, Fall Out Boy x3, Sum 41, 30 Seconds to Mars x2, The Academy Is...,
      Arctic Monkeys x3, 50 Cent, The Gossip, Gaba Kulka x2, Lily Allen, Duffy,
      Timbaland, Sean Paul, Missy Elliott.

więcej sobie nie przypomnę. ;3
      tak czy inaczej, byłam na trzech edycjach Summer Sonic w Japonii, 2009, 2008, 2009,
      Coke Live Festival w 2009 i 2008 oraz na Openerze w 2009.
      • mrs.brightside Re: szpan. : d 26.10.09, 15:12
        zapomniałam o Green Day'u w Katowickim Spodku.

bardzobardzobardzo chciałabym zobaczyć Muse, Paramore, blink-182, Red Hot Chili
        Peppers, Ladyhawke, Mindless Self Indulgence i ponownie My Chemical Romance i
        Gabę Kulkę. <3
        • nygus_95 Re: szpan. : d 26.10.09, 16:14
          JEZU.
          co wolisz, zastrzelić się czy utopić?
          tak się nie robi, noo, byłaś na mgmt dwa razy a ja tylko raz, byłaś na kuksach,
          na radioheadzie, A CO NAJWAŻNIEJSZE NA COLDPLAY'U, nie, nie robi się tak ;<.
          skąd bierzesz czas i pozwolenia na te wszystkie koncerty? ;x
          TEŻ CHCĘ.
          • nygus_95 Re: szpan. : d 26.10.09, 16:15
            + jeszcze na stu innych rzeczach, które lubię kocham wielbie ;<
          • mrs.brightside Re: szpan. : d 26.10.09, 16:25
            tylko dzięki ojcu zaliczyłam te koncerty. ;x
      • theblackone. Re: szpan. : d 28.10.09, 20:47
        Za dobrze ci. :3
    • razzo .` 26.10.09, 15:26
      .Green Day, Avril Lavigne, Simple Plan, Doda (-.-) Kat DeLuna, Kylie Minogue,
      Lily Allen i The Ting Tings.
      • razzo Re: .` 26.10.09, 15:27
        aha, no i Kings Of Leon. `
        • colors Re: .` 26.10.09, 15:42
          oo bożee. jak czytam , że byłyście na koncertach mgmt, kings of leon czy the ting tings
          to umieram normlanie ; (( . mama uważa, że jestem jeszcze za mała , żeby jeździć po
          koncertach .. a zresztą w pobliżuu mojego miasta nie ma jakiś fajnychh . ale w sumiee
          bardzo często jeżdżę do Krk ale iu tak by mnie nie puścili ; / .
          na fajnych to tylko byłam na EastWest Rockers .
    • zuaona seen live. ;3 26.10.09, 16:07
      ymmm..
      happysad, retrospective, rooster, magnetic coupling transmission, U2, closterkeller, hey,
      dżem i UWAGA; każda próba i koncert szkolnego zespołu, elsewhere (nie fukać, grają
      piosenki white stripes i beatlesów), to dopiero lansik ;d
    • nessa14 Re: seen live. ;3 29.10.09, 10:37
      Feel, Monrose, Patrycja Markowska, Łzy, Pectus, Madonna, Celine Dion xd Chyba tylko tyle,
      nie przypominam sobie więceej ;P Najbardziej podobał mi się koncert Madonny i Monrose a
      najmniej Łzy tongue_out
    • agnes_ Re: seen live. ;3 29.10.09, 18:18
      a ja was zaskoczę. ;p
      nikogo.
      eeee, ale byłam na arka noego w swojej wsi. ;d
      • m33 Re: seen live. ;3 29.10.09, 20:25
        @ j@ MoJoM cIoIC e!!! oNa WyMI@Tt!@

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka