Dodaj do ulubionych

dodatkowe zajęcia

12.10.09, 21:10
cześć
od pewnego czasu zastanawiam sie nad soba i chccę sie jakoś odnaleźć i chciałabym
abyscie mi w tym pomogli i nie wiem jeszcze na jakie zajęcia sie zapisac mam 14 lat wiec to
trochę dużo żeby jakis talent rozwijac więc musze sie spieszyć żeby ''kims byc'' chciałabym
chodzić na zajęcia wokalne ale boje się że będą się ze mnie śmiać że nie umiem
spiewac...sama nie wiem poradźcie i wgl jesem jakaś dzika boje sie ludzi ahh
a wy na co chodzicie dodatkowego
Obserwuj wątek
    • collage Re: dodatkowe zajęcia 12.10.09, 21:13
      ja chodzę na : tańce, aerobik, teatralne i sksy ;D
    • miliwili Re: dodatkowe zajęcia 12.10.09, 21:19
      Ja chodzę na ang. Klasa ang także już mam dośc 8 godz. ang w ciągu 5 dni ;/ Będę
      chodzic na siatkę, pływanie, kółka dla zainteresowanych : matma i fizyka i chyba
      tyle może gdzieś jeszcze pójdę smile
    • truflowa Re: dodatkowe zajęcia, dasz radę ;] !!! 12.10.09, 21:34
      Nie powinnaś rezygnowac, ze swoich pasji ( u ciebie śpiew ) tylko dlatego, że myslisz, że
      będą sie z ciebie śmieli. To bez sensu, sama sie dobrze zastanow. Nawet gdyby się z ciebie
      śmieli to co cie to obchodzi, robisz to co lubisz. Niestety dobrze cię rozumiem, ja także boje
      sie zapisac na hip- hop bo boje sie , że taka grupka dziewczyn bedzie sie, ze mnie śmiala.
      Wmawiam sobie, ze to przecież bez sensu. I postanowilam sie zapisać! wink Bez wzgledu na
      to co inni pomyślą, bo co to mnie obchodzi ?! xD
      Pomysl nad tym co lubisz robić.
      Ja kocham tanczyc, wiec zapisalam sie na zajecia taneczne. Chodze także na kołko
      teratralne oraz na gitare. Wszystkie te rzeczy uwielbiam robic, nikt mnie do tego nie
      zmusza.
      Wierze w ciebie, ze zapiszesz na te zajecia wokalne big_grin !!! Dasz rade, uwierz w siebie !!!
    • lolli_pop Re: dodatkowe zajęcia 13.10.09, 20:30
      Ja chodzę m. in. na SKS, dodatkowy język ang., do szkoły muzycznej cyklu
      czteroletniego, tam jest (ale nie w mojej grupie, bo mi w niej godziny nie
      pasują, chodzę do klasy a, a oni są w grupie b, wiem, bo przez pewien czas tam
      chodziłam) wielu gimnazjalistów z drugiej, trzeciej klasy.
    • pauliska1212 Re: dodatkowe zajęcia 13.10.09, 21:57
      skoro nie masz głosu to trochę nie ma sensu żebyć chodziła na zajęcia z wokalu bo na
      pewno będziecie występować na różnych koncertach i znając ludzi mogą wyśmiaćconfusedkiss

skup się na tym co ci wychodzi najlepiej. kiss
      np. jak ci dobrze idzie z polskiego to zapisz się na jakieś warsztaty dziennikarskie. wink
      jak chciałabyS zostać aktorką to zapisz się na warsztaty teatralne. kiss

poszperaj trochę w necie.
      powodzenia. kisswink
    • klaudysia Re: dodatkowe zajęcia 13.10.09, 22:25
      ja chodze na hip - hopa ,ale juz po dwoch latach odkryłam ,ze taniec nie jest mkoim
      talentem .To znaczy lubiłam tańczyć, ale teraz jakoś ogólnie wogule brak motywacj do
      czegokolwiek .szczerze teraz wole siedziec nad ksiazkami niz tanczyc .
      ogółem taniec lubie nadal, ale leń ze mne .; d
      mam zamiar własnie zrezygnowac z tego ,a zapisac sie na gre na gitarze albo na karate .
      ewentualnie jak kasa bedzie to na to i na to x dd
      ale bardziej chcialabym sie chyba nauczyc grac . ;]
      a ty sie nie martw .jak chcesz chodzic na zajecia wokalne to chodz .
      przeciez nauka jest po to ...no aby własnie sie czegos nauczyc,poprawic to itp. xd
      a na takie zajecia ,to chyba jestes tylko ty i nauczyciel ,wiec nikt sie z cb smiac nie bedzie .
      wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka