oldziaaa Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 17:44 ja mam foty z : Dodą , JB ( niestety ) Miley Cyrus Green Day Afromental Ashley Tisdale Zac`iem Efronem Feel i Avril ! oni są niezwykli ale na fotach np. z internetu są ładniejsi ... aprpo ja nie lubie gwiazd dineya ale byłam 3 lata temu w disneylandzie w paryżu ... Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 17:52 aa i jeszcze widziałam : na lotnisku Kinge Rusin też na lotnisku Age Włodarczyk i w Tunezji jak byłam to takiego faceta z zespołu Aventura xD Odpowiedz Link Zgłoś
maximum_ride Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 18:02 ja widziałam w szkole: laske która wystąpiła w ycd i pojechała za granice {nie pamiętam gdzie} ale do występów na żywo się nie dostała {taka blondynka z długimi włosami zaplecionymi w cieńkie warkoczyki. chyba miała na imię agnieszka} i tego faceta który w mam talent grał na roślinach.... taki góral... kojarzycie? ^^ a i byłam na koncercie wiśniewskiego ale to dawno temu... Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 ; 3 17.10.09, 18:10 Ja spotkałam Pawła Małaszyńskiego w Toruniu jak kupowałam pierniki. Odpowiedz Link Zgłoś
caroline16 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 18:15 no trochę tego było ^^<br /> De Mono, Happysad, Otylia Jędrzejczak, kabaret Starszych Panów, Doda, Wodecki, Szymon Wydra i Rysio Rynkowski. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
razzo . 17.10.09, 18:34 hm. spotkałam z dwa razy Dodę, Mandarynę, Wiśniewskiego i ... chyba nikogo więcej na ulicy nie widziałam. a na koncertach widziałam m.in.; Green Daya, Panic! At The Disco, The Cure, Kat DeLunę, The Ting Thing, Avril Lavigne, Simple Plan, Hey, Melanie C, Monrose, Oceana, i więcej nie pamiętam. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 18:37 Widziałam Demi Lovato, Selene Gomez i Kristen Stewart. Demi Jak byłam w Kanadzie. Sel i Kristen w Stanach.... wiecie są naprawde świetne ^^.)) uwielbiam je!! Rządzą...;] Nie musicie mi wierzyćĆ ważne ze ja wiem swoje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vanity18 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 20:16 Ja z polskich to ; Rozmusa ,Ide ta z YCD, Ewe Farne i Tole Stagowską w Złotych tarasach oczywiście nie z a jednym razem ,byłam też na warsztatach z Top Toys to widzialam Diane,Jadżke i Miśke , na j akis koncertach Kasię Kowalską ,Peje i jesczce tego było . x DD Jak byłam u wujka w L.A to widziałam Dylana i Cola Sprous'ów mam zdjęcie . ; dd , Nicole Richie ,Paris Hilton , w jakiejs filcharmoni widziałam Roberta De Niro , Holly z króliczków . x DD , Alicie Keys mam zdjęcie , T.I ale jego to nawet nie poznałam siostra mi uswiadomiła . x DD i Justina Bibera dał mi autorgraf , troche pogadał i zdjęcie oczywiście sobie zrobiliśmy A w NY w Central Parku widziałam Madonne z Gwyneth Paltrow i Sarah Jessica Parker . O i Johny'ego Deep'a w lodziarni podszedłam do niego i mnie zatkało a on się uśmeichnął moja siostra powiedziała mu jak mam na imie dał mi autograf i zrobił sobie ze mną zdjecie a jak mnie odetkalo ogadałm z nim trochę . x DD A na koncertach byłam BEP ,PCD ,Avril i Rihanny , Madonny . I wszystkich nie wyieniłam bo kilka razy byłam za granicą i dużo gwiazd widziałam polsckich też . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Gwiazdy 17.10.09, 18:39 Pomimo że z mojego miasta pochodzą mdzn: Paweł Małaszyński i Kayah i podobno tutaj bywają, nigdy ich nie widziałam. Zresztą, nie widziałam chyba żadnej gwiazdy. Moja sis mieszka w wawie, tam da sie kogoś spotkać znanego. z tego co pamiętam widziała Olę Szwed w galerii Mokotów lub Złote tarasy, nie pamiętam, i słyszała jak Ola mówi do koleżanki "Chodź do łazienki, siku mi się chce" haha Widziała też przez okno Billa z Tokio Hotel, byli chyba rok lub dwa lata temu w wawie, ale tego nie wiem na 100 % bo siorka za bardzo go nie zna, tylko tak mniej więcej skojarzyła. Widziała oczywiscie wiecej gwiazdek, ale nie pamietam juz jakich ;p Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Gwiazdy 17.10.09, 18:51 Na majorkę pojedźcie Tam tego ludu jest pełno!! Pełno dziennikarzy...; ** Połowy gwiazd tam nie znałam...; )) Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin ;D 17.10.09, 18:51 zapomniałam dopisać : widzę, że ona już staję się sławna więc powiem Sara Chmiel. Praktycznie na co dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 18:53 ja gadałem z Dodą jak sobie stała na ulicy to pomyślałem a co tam spróbuje z nią pogadać i gadałem o muzyce i takich tam to było w Krakowie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 21:40 w2.my-fantasy.net/cup_details.php?cup_id=1375 Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 21:40 www.my-fantasy.net/?ref_id=378495 Odpowiedz Link Zgłoś
bazuka tak 20.10.09, 20:08 Anie Wyszkoni , G . Schliwencałera nie wiem jak się piszę ale to skoczek Austryjacki też gwiazda tyle że sportu Odpowiedz Link Zgłoś
sharlotka Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 18:59 Ja spotkałam: Krzysztofa Krawczyka Jana Frycza Feel'a zespół Bajm Kasię Pietras z zespołu Kashmir Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina spotkałam xd 17.10.09, 19:00 jak byłam w Białogórze i szłam między barami (tqam tylko są bary xd) to widziałam w jednym na zewnatrz Roberta Więckiewicza xD to jedyny raz jak widzialam kogos przypadkowo slawnego xd Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: spotkałam xd 17.10.09, 19:01 achh no i często widywałam Szymona WYdrę w Radomiu na Borkach czy na Południu xD przeciez on stad xD Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: spotkałam xd 17.10.09, 19:10 ja też z Radomia ;d mama mi wzięła autograf Szymona Wydry z pracy, kiedy przyszedł do radia ;] ale jego nie widziałam, ale za to widziałam jego dom w którym go raczej nie było Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina do allexz: 18.10.09, 13:21 oO xd fajnie! xd a z jakieog jestes osiedla? xD ja Południe xd Odpowiedz Link Zgłoś
ilove.lautner Re: do allexz: 09.12.09, 19:47 jaa Super Nianie xdd nie wiem czy sie liczyy xd na kolonii w Jeleniej Górze Odpowiedz Link Zgłoś
lija120 ohoh ile wymieniania 17.10.09, 19:00 ja to jeżeli liczą sie koncerty to uhuhu ostatnio to kaje , perfect chyba z 1 rok temu albo 2 ingrid i ten to jak ona sie nazywała no ta co śpiewała przyjacół dobrze miec i niepamientam juz na tylu koncertach bylam ze hoho oooo pamientam ze na kabarecie dno bylam Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 19:09 Avril na koncercie i jeszcze takie tam polskie Odpowiedz Link Zgłoś
angel111 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 19:19 Ja byłam na koncertach : Krzysztofa Krawczyka Majki Jeżowskiej Justyny Steczkowskiej Feela Kasię Cerekwicką Szymona Wydrę Gosię Andzejewicz Zakopower Raz Dwa Trzy Blue Cafe Monikę Brodkę i to chyba tyle... A widziałam jeszcze Sebastiana z Brzyduli jak byłam w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 19:19 tak! w Londynie jak byłam to akurat trafiłam na premiere filmu Rambo ^^ i był tam Sylvester Stallone. <3 ) Odpowiedz Link Zgłoś
monia222 więc... 17.10.09, 19:25 W złotych tarasach spotkałam Mroczka ...... byłam na koncercie Pectusa, a potem udało mi się wejść za kulisy, porobić sobie zdjęcia z chłopakami z zespołu i pogadać strasznie fajni mówię wam i jeszcze kilka znanych osób, ale to tak z daleka widziałam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
collage *-* 18.10.09, 13:22 ciągle mijam Kamila Guzy z YCD, ponieważ mieszka na tym samym osiedlu co ja . Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyka19 Re: *-* 03.02.10, 11:49 już nie raz ostatnio na lotnisku Patrycje markowską Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaczek Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 13:25 Tak spotkałam Zbigniewa Wodeckiego , gwiazdy you can dance , Michała Piróga , Matylde Damięcką , Irka Bieleninika , Kinge Rusin , Matta Pokore Nic więcej mi nie przychodzi na myśl Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire yes 18.10.09, 13:40 YCD - jule , piotrka , marysie , anke , ade , marcia itd. - mam autografy audifeels - autografy detektywi i w11 - też autografy bo nagrywali u mojej koleżanki w domu , u mnie w szkole , albo grała tam babcia przyjaciółki ich troche - autograf , ale byłam mała i głupia i ich lubiłam chyba to było z 7 lat temu tego brata baśki z teraz albo nigdy widzialam w H&M perfect , dżem , kabaret moralnego niepokoju i chyba coś było jeszcze ale zapomniałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: yes 18.10.09, 13:42 a i piotra grabowskiego bo z jego córką do szkoły chodziłam Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: yes 18.10.09, 13:43 a i tego co tańczy chajzera agurlle czy jak to sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
donottouchme Re: yes 10.01.10, 23:09 Agnieszke Dygant Mikołaja Krawczyka i Anetę Zając yhh a z koncertów to happysad i jak byłam mała i głupia Ich Troje xD Odpowiedz Link Zgłoś
leiaskywalker Re: yes 23.01.10, 11:34 widzialam Dode na lotnisku, Ewe Farne na koncercie i gości z kabaretu ani mru mru na plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 13:40 Ja widziałam: Gosię Andrzejewicz Golec Uorkiestra jakiś kabaret (chyba Ani Mru Mru) w tym roku może przyjedzie do mnie do wsi ktoś z YCD ... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 13:46 Jacek Kawalec widziałam go. normalnie był w mojej wiosce . xd Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mick Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? Tak ! 18.10.09, 13:49 Jak liczą się koncerty to : Kate Ryan, Kylie Minogue i Rihannę (I resztę z Coke Music Festiwal) A i Julię Żytko z YCD na warsztatach Odpowiedz Link Zgłoś
lily28 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? Tak ! 09.12.09, 19:46 Ja miałam warsztaty taneczne z Dariuszem Lewandowskim i jeszcze Pudzianowskiego na jakichś tam zawodach i jeszcze jak byłam w Krakowie to tak se szłam ulicą z klasą moją i przechodził taki (nie pamiętam nazwiska) z Dzień dobry TVN facet. A jak na koncertach to duuużo... Dodę, Kate Ryan, Marylę Rodowicz i dużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 13:50 Ja byłam na koncercie Patrycji Markowskiej i stałam przy samej scenie, więc dobrze ją widziałam. Spotkałam Majkę Jeżowską i mam autograf. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 12:14 Jeszcze Łukasz Zagrobelny i Ania Wyszkoni .. xDD zapomnialam za pierwszym razem . aa .jeszcze. Rafał Bryndal i Agata Młynarska ! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 13:59 Avril ,Rihanna , Beyonce, JB , Obsade Pottera z Pattisonem , Taylor Swift , Miley Cyrus , Camille Belle , Cristiano Ronaldo , Kake , Boruca ;D ale nie wiem czy wszystkich wymieniłam Odpowiedz Link Zgłoś
color_full Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 13:59 Ja kiedyś poszłam z koleżanką na zakupy, bo byłyśmy na koloniach w Warszawie... Idziemy, idziemy, a przed nami doda z jakimiś ochraniarzami. Tak się wlekła (jakby chciała, a nie mogła) xD WIęc postanowiłyśmy ją wiminąc, a ona wtedy zaczęła przyśpieszac, no ale w końcu ją wyminęłyśmy (heh) Odpowiedz Link Zgłoś
color_full Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 14:00 ale to było pare lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:54 ja widzialam dode ale to w manufakturze pudzianowskiego bo bylam z tata na zawodach mlynarska jak bylam ze szkola w telewizji (ogladac od srodka) no i basie tatare (ta miss) Odpowiedz Link Zgłoś
alice96 Re: noo 20.10.09, 21:10 trochę tego było. ale tylko polskie gwiazdy. zawsze jak ide gdzies z moja siostra, to spotykamy sławnych ludzi. ostatnio w ZT [ złote tarasy ] widziałyśmy wodeckiego. xd ale autografów i fotek wielu nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: noo 09.12.09, 18:29 A ja nikogo, mieszkam w Zabrzu niby dość dużym mieście, ale w sumie wiocha i tyle. xd Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: noo 09.12.09, 18:47 ee. Doda na koncercie? xd wiem. starszne. ;/ ale to było jakieś 3 lata do tyłu xd. a przypadkowo...? nikogo. xd Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 14:00 i jeszcze Alysse Barnal , ale nie wiem czy to się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
iana Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 14:03 Ja Łzy [Annę Wyszkoni] i Dodę Noijeszcze w galerii handlowej Omene z TVN :} Odpowiedz Link Zgłoś
iana Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 14:07 iana napisał(a): > Ja Łzy [Annę Wyszkoni] i Dodę > Noijeszcze w galerii handlowej Omene z TVN :} Aha i Mezo, Kasię Wilk, Krzystofa Krawczyka, Monę i Peję Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 14:02 Na dworcu w Krakowie widziałam Michała Piróga, ale nie wiem czy on zalicza się do sławnych xD Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 14:04 A tak na koncertach to widziałam jeszcze Golce (czy jak im tam xD), Majkę Jeżowską, Marylę Rodowicz, Danzela i chyba tyle xD. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rose Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 14:16 Ja widzialam : Kasie Cichopek, bracia Mroczków, 2 razy Feel'a, Iwonę Węgrowską, Ewe Drzyzge....<mysli> i chyba tyle... A i jeszcze wczoraj jak bylam na zakupach w Galerii Krakowskiej to w przebieralni jednego sklepu spotkałam Karolinę - nie wiem jak ma na nazwisko - ale ona gra w " Detektywi " Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 14:36 Tak, byłam na koncercie Avril i Ewy Farnej. W Silesia City Center był kiedyś koncert Łukasza Zagrobelnego, więc jego też widziałam i wczoraj, też w Silesii widziałam Huberta Urbańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 14:41 Sporo, bo jest u nas wiele koncertów Odpowiedz Link Zgłoś
diamencikxd tak 18.10.09, 15:03 Ja spotakałam dużo dode majdana maryle rodowicz stachurskiego cezary pazura paulle moge sie poichwalić że dąła mi tez buziaka w policzek i autograf vide cały zespuł mam autografy justyne sedczkowska ona jest fajna bo gadąłm z nia ;dd serio sashe edyte górniak piaska urszule golec orkiestre gabrysia ade necika blache bzyge ;dd o miesam w bialym to dlatego ;dd ich troje mandaryne krzysztof ibisz i tych co prowadzą sie kreci urszule pawła małyszańskiego kinge rusin beate kozidrak ;i tego co prowadzi milionerów i tych co graja główne role u pana boga w ogródku i w tych innych cześciach ;ddwieszosc z nich spatykałam na koncertach ;dd Odpowiedz Link Zgłoś