klaudia.25 20.10.09, 21:38 Ja kocham to mój ulubione przedmiot (chociaż na razie mam tylko koł.inf. ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zelka_310 Re: Lubicie informatykę ? 20.10.09, 21:50 Ja uwielbiam jeden z moich ulubionych przedmiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Lubicie informatykę ? 20.10.09, 21:51 obojetna mi jest .xd takie nudy, ze szczerze wole matme .x3 Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 20:52 lubie, gość coś gada a my udjemy, że go słuchamy i gramy se w państwa miasta lub robimy zad z matmy Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Lubicie informatykę ? 20.10.09, 21:52 mega. chodze też na koło informatyczne. pół lekcji robimy coś na kompie np. prezentacje no wiecie temat lekcji, a potem siedzimy sobie na necie i robimy co chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Lubicie informatykę ? 20.10.09, 21:55 mam boskiego nauczyciela, który mówi do nas miśki, opowiada tak głupie, że aż śmieszne rzeczy i udaje amerykański akcent gdy mówi po polsku, choć gdy mówi po angielsku (wiem, bo mam z nim też matematykę dwujęzycznie) ma brytyjski. da się wytrzymać przedmiot, zwłaszcza że łatwo złapać dobrą ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 00:05 Nienawidzę ! To jakaś totalna masakra xD Odpowiedz Link Zgłoś
kremowa.xd Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 09:39 Jasne, że lubię! xD Właśnie na niej jestem... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 09:57 Bardzo lubię informatykę ,to mój ulubiony przedmiot. Możliwe ,że pójdę do szkoły informatycznej ,więc się uczę i bardzo lubię się uczyć informatyki. Tylko ten poziom zajęć w gimnazjum jest żenujący ... po co mamy sie uczyć jak rysować na paincie? -.-'' Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 10:26 ja miała0m w tamtym roku teraz mam technike Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiek Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 10:29 lubię, jest to jeden z moich ulubionych przedmiotów Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 15:59 To zależy jaki mamy temat. Lubie gdy mamy czas wolny i możemy wejść do neta, a nie lubię gdy musimy coś pisać i tego się potem nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 17:06 nie cierpie...zanudzic sie idzie dobrze ze jest raz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 17:13 a ja już nie mam technologii informacyjnej, sialalalalala! < 33333 i dobrze, nigdy tego przedmiotu nie lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 17:13 ` ja jestem w pierwszej klasie gim. i zmieniła się ta podstawa programowa więc nie mam informatyki w pierwszej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 17:20 ` to jedyny przedmiot który lubię ; D Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: Lubicie informatykę ? 21.10.09, 17:28 mam takiego nauczyciela od infy że wsztstkim wpisuje piątki i dlatego kocham ten przedmiot Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Lubicie informatykę ? 22.10.09, 20:52 emmm . nas infotmatyki uczy wychowaca . a on zawsze cos zagada , powie żart i ogólnie na infie , śpimy . Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Lubicie informatykę ? 22.10.09, 20:54 Nie cierpie Tg pzedmiotu...; // choc ostatnio gościarz dał mi 6 Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Lubicie informatykę ? 22.10.09, 20:55 Ja lubię informatykę, baba coś ględzi a cała klasa na jakieś stronki se wchodzi xddd Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 14:40 kooochhhaaaamm.! cały czas na necie siedzimy a ona robi sobie coś na laptopie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 15:42 Ja jak byłam w podstawówce to kochałam informatykę bo cały czas na necie siedzieliśmy i nic nie robiliśmy i piątka na koniec roku ;p a teraz to facet cały czas coś gada zanudzić się możnał wgl go nie znoszę to taki nieudaniec cały czas słabe oceny wstawia ostatnio zaczął na mnie wrzeszczeć .. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 15:53 W podstawówce chyba najlepszy przedmiot to był. A teraz jestem w pierwszej gim. i się podstawa programowa zmieniła i nie mam infy... Bleee... xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ania.anka Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 20:54 ja chodzę do 1gim i mam infe, pan jest fajny robimy co chcemy a on nam czyta jakieś bzdury i tak go nikt nie słucha Niestety teraz ma urlop i mamy zastępstwa z różnymi nauczycielami, którzy nie są aż tacy fajni Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 20:46 Ha, lubię, faajny przedmiot. Ale niestety infę mam z takim okropnym facetem, że masakra.! Jesteśmy dzieleni na grupy i mojej akurat trafił się ON.! Wszyscy sie Go boją.! Koszmaar.! Surowo ocenia, krzyczy i wgl.! Stary dziad... . Moje 2 koleżanki nie umiały czegoś zrobić i wstawił im 1 .! Choree.! :schock: A ja mam jush 3 i 2+ chyba... ; p . Masakra. :ściana: Chcemy spróbowac se go zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 20:48 nie , uczymy się jakiś głuuuupich rzeczy . ; xx i jeszcze pan nauczycieel . ; oo nie lubię go . Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 20:49 Eh niezbyt boję sie mojego wychowawcy <3 Haha ; D Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 20:51 nie lubię bo mam nauczyciela takiego co raz jest fajny raz jest głupi i wgl nie lubię infy Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 20:52 Nie lubię, bo mam głupiego nauczyciela,. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Lubicie informatykę ? 23.10.09, 20:55 Jasne, bo teraz jestem na etapie `Graj sobie na necie przez czterdzieści pięc minut lekcji` ; P Gorzej jest, gdy trzeba prezentację Czy coś wykombinowac xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Lubicie informatykę ?/tiaa...;) 23.10.09, 21:10 Ja lubię informatykę, głównie z tego powodu ze nie trzeba się na nią uczyć Chyba przez wszystkie lata nauki miałam zawsze celującą z infry I ogółem takie luźne lekcje sa... Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Lubicie informatykę ? 24.10.09, 22:48 nie. jakoś nigdy nie lubiałam tego przedmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
crystar Re: Lubicie informatykę ? 25.10.09, 07:45 To jede z moich ulubionuch przedmiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Lubicie informatykę ? 27.10.09, 18:39 Nawet. I tak nic się na niej nie nauczyłam. Po prostu szkoła domowa, sama się uczę. I lans Odpowiedz Link Zgłoś