immortality 22.10.09, 19:04 Dziewczyny, pomóżcie. Mam problem, w niektórych sytuacjach okropnie się czerwienię. Nie wiem co z tym zrobić, to jest okropne.! Pomożecie.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martagirl Re: Czerwona... 22.10.09, 19:05 oj daj spokoj masz taka nature i nic nie poradzisz.. gdy bedzie ci sie jakis chlopak podobal i cie zaczepi to pomysli sobie "..ona chyba mnie lubi bo zarumieniła się oo jakie to słodkie.." ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
bella3689 Re: Czerwona... 22.10.09, 19:09 też tak uważam...ja tez często sie czerwienie zwłaszcza jak podejdzie do mnie jakiś chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Czerwona... 22.10.09, 19:24 Oj tam możesz powiedzieć, że zrobbiło ci się gorąco xdd Ja mam inny problem trzęsą mi się zawsze ręce, gdy z kimś gadam, albo gdy idę do tablicy -,- Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: Czerwona... 22.10.09, 20:06 Ja wlasnie nigdy nie robie sie czerwona... I to jest dziwne, nawet kiedy biegam i jestem zmeczona i rozgrzana to dziewczyny z klasy mysla ze ja sie w ogole nie zmeczylam xD Ja mam za to inny problem, np. kiedy jakis ladny chlopak do mnie podejdzie to zaczynaja mi sie trzasc rece i nogi, a do tego zaczynam sie stresowac i.... ostateczny stan to sie poce xD haha Odpowiedz Link Zgłoś
alice96 Re: Czerwona... 22.10.09, 20:12 też tak mam. ide do tablicy = jestem czerwona. robie projekt = jestem czerwona. jakiś chłopak sie na mnie patrzy [ ten ktory mi sie podoba ] = jestem czerwona. no i na wf szybko sie mecze i poce. ale trzeba z tym żyć. kiedyś przejdzie. natomiast jak gadam z chłopakiem to ani nie jestem czerwona [juhu!] ani sie nie trzęse. na szczęscie. ale trzeba zaakceptować siebie takim jakim sie jest. nie martw się, ludzie mają gorsze problemy. po za tym to kiedyś przejdzie pzdr <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pati_739 Re: Czerwona... 12.11.09, 16:52 Ja o dziwo ostatnio nad tym panuję No, chyba, że jest mi gorąco Wtedy to tylko ziimna woda <brr ;P> i ja Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Czerwona... 22.10.09, 20:10 też tego nienawidzę wprawdzie nie czerwienie się aż tak często ale jednak wtedy gdy tego najbardziej nie chce.sama wiem ze się czerwienie bo mnie tak jakby pali twarz ale nie uiem nad tym jakoś panować Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Czerwona... 22.10.09, 20:12 em mam podobnie czasem bez powodu czerwona jestem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Czerwona... 22.10.09, 20:15 A według mnie rumieniec jest uroczy...; )) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Czerwona... 22.10.09, 20:18 ja też mam ten czasami problem ale jak pomyśle o czymś zimnym, albo "spoko nic się nie dzieje" - przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Czerwona... 22.10.09, 20:19 ja jestem czerwona jak mi zimno mocno oO. jak się denerwuję itp. to mi się ręce trzęsą i pocą, czasem jak naprawde się zdenerwuje, zestresuje itp. dostaję podobnego do astmy ataku, jestem w trakcie rozwiązywania tych powikłam -,-. więc się ciesz, że jak ci się chlopak na ulicy spodoba to się nie dusisz. rumieńce zależy kiedy są słodkie, jak się wstydzisz bo coś jest `twoja wina` to śmiesznie wygląda xd. Odpowiedz Link Zgłoś
immortality Re: Czerwona... 23.10.09, 21:20 Dzięki Wam. Może i to jest słodkie, ale w niektórych przypadkach. Ostatnio wyglądałam, jak to określiła moja kumpela, jak znak drogowy. To naprawdę nie jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
lolciax Re: Czerwona... 24.10.09, 07:41 a ja tam też uważam że to jest słodkie <3 sama mam rumience [nie aż takie duże] i baaardzo się ciesze z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
dana12345 Re: Czerwona... 08.11.09, 19:23 ja też mam ten problem jak coś zle powiem czy coś to chyba nie ma na to rozw. pa Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Czerwona... 12.11.09, 16:17 a ja się maluję i trochę to maskuje;/ ale mnie to wkó...a bo nadodatek ma brzydki i gruby ryj;/ NIGDY siebie nie zaakceptuje;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Ja mam gorzej . 12.11.09, 16:25 Pff .. to jeszcze nie problem ja mam podobny . x d Zawsze gdy czytam prace domową lub coś sie nauczyciel czepia jestem czerwona . Gdy chlpak , objetnie jaki cos d mnie powie , to jestem czerwona . I to nie sa małe romience, mam całą twarz czerwoną . ! ; x . To okropnee . ! Czasami mam zamiar zawalic sie przez to pod ziemie . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
freakshow_ Re: Ja mam gorzej . 17.11.09, 22:14 eej, ja też tak mam . ; xx kurde nie cierpię tego . ; xxx to jest takie wkurzające ... gosh, tak samo jak Ty syśku mam ochotę się pod ziemie zapaść . ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Czerwona... 12.11.09, 16:29 nO pO prOstu daj se na luzz... Nie krępuj się ani nic...ŚmiałO odpOwiadaj np. Na pytania...Nie myśŚl ze zrObisz z siebie jakąśŚ ofiare czy cOś...;D Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 Re: Czerwona... 12.11.09, 16:56 ja tak nie mam ;dd z chłopakamii gadam normalnie na luzie a jak coś głupiego palnę to zmieniam to w żartt to pomagaa ;* po prostu nie myśl o tym ,że zaraz sie zrobisz czerwona dasz radee Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Czerwona... 12.11.09, 18:07 też tak mam. wydychaj i wdychaj powietrze co kilka sekund, pomaga XD Odpowiedz Link Zgłoś