gb 31.10.09, 13:52 Gwiazdek Disneya, polećcie mi jakieś inne zespoły czy wykonawców, proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kassai Re: Mam dośc... 31.10.09, 13:54 tak ja też.. tylko zależy jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
twilight tak... 31.10.09, 20:00 ja tez mam dość Disneyaaa... ;/ nie słucham tego gówna. polacam Ci Boba Marleya np. "No woman no cry" albo "Iron Lion Zion" albo jeśli wolisz coś mocnego to ścieżka dzwiękowa z "Królowej potępionych " :- * Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Mam dośc... 31.10.09, 13:57 paramore, green day, my chemical romance, metalica, itd? ja słucham tych zespołów, ale nie wiem czy Ci do gustu przypadnie. <; Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Re: Mam dośc... 31.10.09, 19:38 green day , my chemical romance , paramore , bullet for my valentine , flyleaf Odpowiedz Link Zgłoś
razzo x. 31.10.09, 13:58 a jakiej muzyki słuchasz.? ; D pop, rock, punk, metal.. .? ` Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: x. 31.10.09, 14:02 jak nie lubisz disneya to musisz chyba wiedzieć co lubisz . cóż, tak jak najwierniejsi antyfani disneya - green day, linkink parki MCR . ale nie każdemu to musi trafiać . ja nie lubię disneya, a słucham innych zespołów Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: x. 31.10.09, 14:03 Jeśli lubisz starszy rock/hard rock/ heavy metal/grunge to proponuję Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors, Aerosmith, Deep Purple, Iron Maiden, Black Sabbath, AC/DC, Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvanę, Metallicę, Guns N’ Roses ps. Czemu ja wszystkim to wciskam Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: x. 31.10.09, 14:36 lubie troche ostrzejsze klimaty np rock, pop-rock i pop też Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: x. 31.10.09, 14:43 My chemical romance...., green day...., Paramore.... Odpowiedz Link Zgłoś
cukierecek Mam dość... 31.10.09, 14:47 To ja polecam: Rock - Nirvana Pop rock - Avril Lavigne Ja jeszcze słucham Jonas Brothers ( wiem , ze ty nie lubisz gwiazdek disney-a , ale oni prawie nie sa gwiazdkami Disney-a ) , Green Day , (czasami) Nirvanę , T.Love itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dul28 Re: Mam dość... 31.10.09, 17:08 Jak pop-rock to ja słucham Paramore i Avril Lavigne jeszcze słucham RBD ale tobie nie musi sie podobać(chociaż oni nie są z Disney'a xD) Odpowiedz Link Zgłoś
psawyer Re: x. 31.10.09, 15:12 Papa Roach... Nirvana... Skillet... Evenascene... Good Charlotte... Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: x. 31.10.09, 15:31 Ja słucham Nirvany, Foo Fighters, Hole, Iron Maiden... Ale skoro wolisz dosyć łagodniejszą muzykę, to może Muse, Paramore (którego nie cierpię, ale może ty polubisz), Kings Of Leon, The Pretty Reckless, The All-American Rejects... Może coś wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: x. 31.10.09, 17:15 Paramore, Green Day, Sum 41, My Chemical Romance, Panic! At The Disco, Linkin Park, Nickelback, Muse, cute is what we aim for, .. ` a zresztą. te zespoły są niesamowite ; xd. Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Mam dośc... 31.10.09, 14:42 Zależy co ci chodzi o muzykę, film????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Mam dośc... 31.10.09, 15:13 Bimbereek *.* Teraz musiałam dać minkę iks de ... Odpowiedz Link Zgłoś
selena_xd ;] 31.10.09, 15:16 Ja lubię Disney ;] Ale jak ty nie to np. Ewa Farna , The PussyCatDolls , Paramore , Afromental , Lafee , Rihanna , Paula , Doda , Kelly Clarkson itp. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dzasta_samo_zuo Re: Mam dośc... 31.10.09, 15:16 zależy jakiego gatunku?! ja jestm zwolenniczką HH. xdd Peja Firma Pezet Tezet 003 Kaliber 44 i inne Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Mam dośc... 31.10.09, 15:20 puk puk, stuk stuk. czy ty się dobrze czujesz.? a wiesz co to google.? po co ja się pytam, oczywiście, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Mam dośc... 31.10.09, 15:26 zoot woman, air, portishead, basement jaxx, blablabla. electro/trip-hop/pop/wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 31.10.09, 15:34 jedna mądra. xd - Dope - System of a down - Brokencyde - Tokio Hotel - 30 seconds to mars - Drownong pool - Linkin Park - Paramore - Spleen - Red Hot Chilli Peppers. - Slayer - Behemoth Prościej by było gdybyś napisała jaki rodzaj muzyki lubisz. Powyższe zespoły są ostrzejszego brzmienia. Jeli takiego nie lubisz to polecam Vavamuffin lub Ras Lute, którzy grają reggae. Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 31.10.09, 15:36 a i jeszcze trochę punku - Defekt Muzgó albo The Bill Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 ;D 31.10.09, 15:44 Saosin Linkin Park Eminem coś z Reggae East West Rockers PTP The summer set The Starting Line Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers Hmm.. Zdecydowanie (...) 31.10.09, 15:48 Zdecydowanie polecam ci zespół Hunter. (; Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 hmm. 31.10.09, 17:03 Coś z post-hardcoru i podobnych: Escape The Fate, Four Letter Lie, LovaHateHero, Blessthefall, Eyes Set To Kill, Alesana... Więcej tutaj poszukasz Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Mam dośc... 31.10.09, 17:07 Tokio Hotel, Muse, Green Day, Justin Bieber, Linkin Park, Paramore, Cinema Bizarre, Nevada Tan, Killerpilze. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
keepsmile metal -- punk rock 31.10.09, 17:13 Ja kocham Metal i Punk Rock. Metallica, Green Day, MCR. Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Mam dośc... 31.10.09, 17:14 Green Day, Paramore, Linkin Park, Metalica, Panik at disco, Depeche Mode, Evanescene Odpowiedz Link Zgłoś
xblackewkax Re: Mam dośc... 31.10.09, 17:20 No więc... polecam Ci posłuchać nowej płyty Tokio Hotel HUMANOID. Może Ci przypaść do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Mam dośc... 31.10.09, 18:17 zależy co lubisz . jeżeli dopiero zrezygnowałaś , nie bierz się za zbyt ambitną muzykę , bo się zniechęcisz . słuchaj chemików , teraz nagle moda na nich , a jak dawniej o nich wspominałam koleżankom to nikt nie znał . tylko trzeba dobrze zrozumieć ich teksty . czy tam musy fusy , ale tego nie trawię . Odpowiedz Link Zgłoś
xxxiikermaxxx Re: Mam dośc... 31.10.09, 19:32 Myśle że moze Ci sie spodobać Evanescence ;** Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Mam dośc... 31.10.09, 19:42 The Veronicas, Linkin Park, Green Day .. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly3689 Re: Mam dośc... 31.10.09, 20:02 The Rasmus, The Offspring, Green Day, Linkin Park, The Veronicas Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: Mam dośc... 01.11.09, 12:30 nie wiem co lubisz, więc napiszę, co ja lubię Fall Out Boy, Muse, Freddie Mercury i Queen, Christina Aguilera, Maroon 5, Katy Perry, P!NK, Rihanna, Justin Timberlake, Lady GaGa, My Chemical Romance, 30 Seconds To Mars, BACKSTREET BOYS, PARAMORE, Michael Jackson, Linkin Park, Green Day, Red Hot Chili Peppers, Alesha Dixon i soundtrack z filmów: Zmierzch, Szkoła uwodzenia, Ona to on, Szkoła uczuć .. itd ;] Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Mam dośc... 01.11.09, 17:03 Ja słucham gwiaazd disneya. No ale słucham też innych . ........ Jesli podoba ci się pop-rock to polecam The Veronicas, Avril Lavigne .... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Mam dośc... 01.11.09, 17:14 Yh ja kocham The Veronicas. ich najlepsze piosenki; - in another life - Everything - Take me on the floor - 4ever - This Love - I can't stay away - Popular i ogólnie wszystkie są super. Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Mam dośc... 02.11.09, 15:19 ich jest mnóstwo ! . ;PP heh .. np. JUSTIN BIEBER , PARAMORE , AVRIL LAVIGNE , LIL MAMA , EMINEM ... różne . ;P to zależy jakiej muzyki słuchasz . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Mam dośc... 03.11.09, 09:45 green day , akon , mariah carey , my chamical romance , linkin park . itp . Odpowiedz Link Zgłoś