pink_rulez 09.11.09, 14:38 Piszecie je? Czy może boicie się przyłapania przez nauczyciela? Ja piszę, uważam, że to najlepszy sposób na porozumiewanie się podczas lekcji. Zapraszam do wypowiadania się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka ;D 10.11.09, 21:21 A jak mnie złapią to co?? Ja liściki pisze i jest fajnie;D Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat jasne. 09.11.09, 14:44 ja wolę gadać, ale liściki też są fajne. ; xx. u mnie tylko raz facetka zobaczyła. spytała się co to za kartka. odp., że kartkówka jakaś tam z fizyki. i uwierzyła. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Liściki!!! 09.11.09, 14:45 nie, nie piszę. kiedy coś od kogoś chcę to po prostu go wołam i mu to mówię XD Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Liściki!!! 09.11.09, 14:47 oczywiście że pisze liściki na lekcjach !!! to podstawa komunikowania się ! robie to od 4 lat i nie zamierzam z tym kończyć ! nauczycielka nigdy mnie nie przyłapała !!!!! a jak mnie przyłapie będzie mi to latało !! kocham pisać liściki na lekcjach ! co lekcje pisze co najmniej 3 xd / /./ nooo to bardzo dobry pomysł na komunikowanie się ! a jak by nauczycielka widziała że piszesz karteczke ; powiedz wtedy że piszesz notatkę , odróc karteczkę i napisz coś np : jeżeli siedziesz na matmie przepisz jakąś regułkę lub coś takiego z książki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Liściki!!! 09.11.09, 14:59 Nie, nie piszę bo wolę to po prostu powiedzieć. Gdy mam sprawę do osoby, która siedzi dalej załatwiam to na przerwie i koniec. xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: Liściki!!! 09.11.09, 15:36 `No jasne, że piszę! I mam w nosie jak nauczyciel mnie przyłapie!` Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Liściki! 09.11.09, 15:39 piszę zawsze, na każdej lekcji. jeszcze mi nie zabrali, ale upominali. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii a hu.j 09.11.09, 19:29 piszę, a h.uj , jak mi się chce. po co mam marnować gardło, od czego są kartka i długopis? Odpowiedz Link Zgłoś
pati_739 Re: Liściki!!! 10.11.09, 19:04 No jasne, że piszę Inaczej się nie da Chyba, że mam jakąś luźną lekcYję no to po co listy jak można poGadac? Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Liściki!!! 10.11.09, 19:18 Piszę, nie boję się nauczycieli..! Zresztą co mi mogą zrobic..xD Szkoły w ten sposób nie demoluję więc nie mają mi nic do narzucenia Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Liściki!!! 10.11.09, 20:37 zależy na jakich lekcjach.ale ja pisze prawie na wszystkich nie boje się przyłapania bo rzadko kiedy mnie ktos przyłapie Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Liściki!!! 10.11.09, 20:40 no u nas nauczyciele wiedzą że piszemy . i wolą żebyśmy pisali niż gadali . i tak robimy ; - )) tylko facetka od polaka nie toleruje ma być porządek . Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Liściki!!! 10.11.09, 20:42 pisałam w podstawówce. teraz w gimnazjum nie piszę bo wolę gadać. ;d jakoś tak. czasem tylko coś napiszę. a tak to gadam i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_hot Re: Liściki!!! 10.11.09, 20:41 Liściki wymiatają xD Parę razy mnie przyłapano ale i tak nic nauczyciele sobie z tego nic nie robią .. chyba ze masz tam ściągę czy obrażasz innych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Liściki!!! 10.11.09, 20:42 Ja każdą wiadomość,,nawet na lekcji przekazuje ustnie. x.V Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Liściki!!! 10.11.09, 20:43 No pewnie, że piszę . Jest to sposób świetnej komunikacji ;D I jeszcze nigdy nie przyłapał mnie na tym nauczyciel ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: Liściki!!! 10.11.09, 20:54 Rzadko, ale się zdarza xdd. Najczęściej normalnie gadamy szeptem, bo nauczycielki są ślepe xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Liściki!!! 10.11.09, 21:02 ` Ja pisze . / Wtedy Wkłada się taki liścik w te strugaczki z pojemnikiem na ' obierki ' x DD . I podaje się tę strugaczkę ;q A nauczyciele się nie skapcą Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: Liściki!!! 10.11.09, 21:03 Co za pytanie? Oczywiście że piszę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Liściki!!! 10.11.09, 21:07 piszę. zwykle coś gryzdolę po kartce. ; q Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Liściki!!! 10.11.09, 21:11 piszę, aczkolwiek nie chciałabym aby trafił w ręce nauczyciela . Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Hehe 10.11.09, 21:17 Ja piszę. Chociaż ostatnio coraz rzadziej Generalnie u nas na lekcjach jest taki chaos, że można legalnie gadać, więc pisanie liścików jest niepotrzebne Najlepiej w liścikach to się obgaduje^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka534 Re: Liściki!!! 10.11.09, 21:25 liściki lekcyjne w mojej klasie tak zwane 'szmaty' bo są mega wygniecione . ja je pisze że można opowiadanie z tego napisac i tego jest tonami!!pozdrówka koteczkowym Odpowiedz Link Zgłoś
sharpay_evans No pewnie ! 10.11.09, 21:35 Hmmm...... Ja piszę często z koleżankami liściki i uważam , że nie jest tak źle tylko raz czy dwa razy pani zwróciła mi uwagę że pisze lisciki i wyrzucial nam je do kosza Nie ma się co martwić trzeba pisac lisciki i nie zwracac uwagę co mówi pani bo jej zdanie sie nie liczy ! to był żart ale nie naprawde mozna pisac i byc spokojnyn Odpowiedz Link Zgłoś
ampid155 Re: Liściki!!! 11.11.09, 17:55 Jasne że piszę Nawet jakbym miała być przyłapana Ostatnio nawet z kumpelką wpadłyśmy na pomysł żeby nie mieć wszystkich liścików w piórniku że założymy zeszycik...i teraz pisze z naszym zeszyciku Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Liściki!!! 27.11.09, 23:36 Jak chce coś powiedzieć /a to się rzadko zdarza/ to pisze, ale jak osoba siedzi w miarę blisko mnie. Wkładam do długopisu, strugaczki itp. Albo po podłodze się turla { siedzę w ostatniej ławce ^^ } Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Liściki!!! 27.11.09, 23:38 U nas kiedyś pani na lekcji odczytała bo zauważyła . Super to było . Nie pamiętam juz co było tam napisane { na szczęście dla tej osoby to na pewno nie było nic strasznego } ale jednak xd Odpowiedz Link Zgłoś