avrilka_lavigne 13.11.09, 19:34 Hejo! Chciałam was się spyać czy oglądacie HM serial na DC??? Ja oglągam i oglądam też amerykańskie odc w których Lilly i Oliver chodzą ze soba. Osobiście uważam że Emily Osment i Mitchel Musso tworzyli by świetną parę. Czy też tak sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondzia Re: HM - Serial 13.11.09, 19:38 Ja oglądam Hannah Montana i moim zdaniem pasują do siebie ale w jakim filmie chodzą ze sobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: HM - Serial 13.11.09, 19:40 o lol ; dd oni sa ze sb ! ? ale... dziwniee x d Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: HM - Serial 13.11.09, 19:43 ` Oni są już bardzo długo parą w rl . ! a te odcinki HM oglądałam ,, zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: HM - Serial 13.11.09, 20:12 ` jejku olive & lily razem . uroczo ; dd . Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: HM - Serial 14.11.09, 10:17 Tak... Niech se tworzą parę jaką chcą... Ja chce tylko zeby Miley była z Jakiem ( Codym Linleyem) a na prywatnie Miley Cyrus mogłaby chodziić z Zacem Efronem to było by cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: HM - Serial 14.11.09, 11:21 Łau, sipej XD bardzo lubię ten serial, można się pośmiać : )) fakty, Lily i Oliver są kól parą ;d Odpowiedz Link Zgłoś