stop_the_world Re: Within Temptation , Nightwish ... 11.02.10, 14:12 Within Temptation - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 16.02.10, 10:14 no szlag jasny zaraz mnie trafi! oh, tak, uwielbiam Within Temptation, znam na pamięć cały refren Utopii ;* może byście tak przesłuchali jeszcze innej piosenki WT i dopiero zaczęli się lansować znajomością tego zespołu? -,- Utopia nie jest w ich stylu, aczkolwiek tą piosenkę też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli @mweezy. ; D 16.02.10, 10:17 Taa. Ja tu nie do tego tematu. <lol2> Ehm..mam mweezy do cb pytanie, bo kotek nie zrobił takie coś że można wysyłać wiadomośći. Ugh. ; xx ii, moje pytanie brzmi tak : Podasz GG? xD Mvahahaha. Trochę długo zadawałam to pytanie, cóż..dziecko dałna jestem. :q A co do tematu wątku to kocham Nightwish. < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: @mweezy. ; D 16.02.10, 14:30 proszę : 11346338 jak ktoś jeszcze będzie chciał napisać to proszę się przedstawić inaczej będzie źle, o. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Within Temptation , Nightwish ... 16.02.10, 10:33 bardzo lubię. nie słucham nałogowo, ale lubię. co do WT, nie tylko ze względu na utopię, która zrobiła zamieszanie wśród neokidów, przez odmienne brzmienie, które wpada w ucho i jest lansowane przez radio, chociaż przyznam, że piosenka niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborga Re: Within Temptation , Nightwish ... 16.02.10, 12:15 ostatnia piosenka, czy tez klip Within Temptation - "utopia" jest ciekawy, choć zupełnie nie w ich "stylu" teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: Within Temptation , Nightwish ... 19.02.10, 17:32 Ja słucham i to maniakalnie, zwłaszcza Nightwisha! Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: Within Temptation , Nightwish ... 19.02.10, 17:45 to moje ulubione zespoły....xD nie ukrywam jednak, że wolałam Nightwish z Tarją chociaż Anette też ma fajny głos i gdyby nie śpiewała na żywo było by troszkę lepiej. Ale i tak Tarja lepsza. No a Within temptation to też super zaspół Sharon ma fajny głos, super się ubiera i ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: Within Temptation , Nightwish ... 20.02.10, 20:52 ja nieraz słucham Odpowiedz Link Zgłoś
alimiley Re: Within Temptation , Nightwish ... 20.02.10, 21:02 yy . moze to dziwne ale moj tata slucha Within Temptation xd . ale on lubi taka muze . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 20.02.10, 21:21 tata lubiący symfoniczny metal? ah. pozdrów go Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl ja słucham tylko Nightwish 21.02.10, 08:09 Ja słucham tylko Nightwish ale od niedawna . Bardzo lubię Tarję no z resztą Anette też chociaż śpiewa troszeczkę gorzej . Na początku nie wiedziałam że się zarażę taką muzyką a tu proszę hehe Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: Within Temptation , Nightwish ... 21.02.10, 08:16 ja słucham Nightwish Odpowiedz Link Zgłoś
i.love.ny. Re: Within Temptation , Nightwish ... 21.02.10, 08:33 Nie pamiętam czy tu już odpowiadałam czy nie.. Within Temptation czasem słucham. Nighhtwish raczej nie :d Odpowiedz Link Zgłoś
metal Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.02.10, 14:57 Uwielbiam oba zespoły! Within Temptation to był mój pierwszy zespół metalowy jakiego słuchałam, mam dużo wspomnień dotyczących muzyki tego zespołu Sharon ma piękny głos i świetnie się ubiera Nightwish też jest świetny z Tarją był lepszy ale i tak lubię maja całkiem fajne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 02.03.10, 22:09 A owszem. I WT i Nightwish. <33. WT bardziej gdy mam doła, głos Sharon mnie uspokaja i relaksuje ;3. Natomiast 'Over the hills and far away' przesłuchuję każdego dnia. Boskie jest c: Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Within Temptation , Nightwish ... 12.03.10, 22:26 jasne że słucham...kocham WITHIN TEMPTATION szczególnie piosenkę UTOPIA Odpowiedz Link Zgłoś