mweezy 22.11.09, 15:52 jaki chciałybyście mieć głos? może taki jak wasza ulubiona wokalistka? a może podoba wam się wasz głos? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kostka Re: 22.11.09, 16:36 Ja już mam głos. Jestem sopranem i bardzo lubię swój głos.... Odpowiedz Link Zgłoś
charmedzianka. Re: głos . 22.11.09, 17:11 podoba mi się mój głos, taki jaki mam. i jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: głos . 22.11.09, 17:13 chciałabym umieć wyżej. a tak, to nie mam zastrzeżeń jakiś specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: głos . 22.11.09, 17:17 Trochę bardziej dopracowany. poza tytm jest ok. Ale śpiewaczką ani piosenkarką nie zostanę Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ głos . 22.11.09, 17:20 głos mam nawet spoko . x dd [ moim zdaniem ] , ! ale bym musiała nad ni popracować . = DD , Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: głos . 22.11.09, 17:24 Mój głos jest nawet w porządku, bo potrafię zaśpiewać piosenki różnych wykonawców, różniących się zupełnie barwą głosu. Jesli miałabym zmieniać, wybrałabym głos Michaela Jacksona, Lady GaGi lub Madoxa z MT Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: głos . 12.12.09, 21:15 nie podoba mi się mój głos chciałam bym umieć ''śpiewając krzyczeć''- czyli przedłużać coś w piosence bo tego nie potrafie ;/ chciałabym mieć głos Miley Cyrus. < , 3 Odpowiedz Link Zgłoś
misiaa10 Re: głos . 22.11.09, 18:05 Ja mam straszny gło, i czasami na muzyce są takie momenty że chcialabym mieć ładny głos ale po co?żeby chdzić na chórki i spędzać tam po 2 gdziny?zeby sie niem szczycić?przecież każdy ma jakis talent może nawet o nim nie wiedzieć ale na pewno ma Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: głos . 22.11.09, 18:10 mój głos jest okropny ! taki, taki ... dziwny . chciałabym mieć jakiś taki bardziej czysty XDD Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: głos . 22.11.09, 18:13 ja bym chciała mieć glos Ashley Tisdale. a tak normalnie to mój glos..no jest okey xd śpiewa solówki często ale nie perfekcyjny jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: głos . 22.11.09, 20:32 Bardzo chciałabym mieć taki głos jak Avril Lavigne. Odpowiedz Link Zgłoś
jesswiollsx3 .. 22.11.09, 20:28 Ja mam raczej dziwny głos. w sumie fajny ale nie umiem śpiewać wysoko. za to potrafie zmieniać jego "grubość". w sumie to nawet fajnie bo super się z takim głosem śpiewa rocka Xd ale po prostu nie umiem za bardzo śpiewać. chciałabym mieć głos Beyonce albo Hayley Williams Odpowiedz Link Zgłoś
jooot Re: głos . 22.11.09, 21:20 Podoba mi sie mój głos ale chciałabym mieć taki jak ma Ashley Tisdale . Odpowiedz Link Zgłoś
xblackewkax Re: głos . 22.11.09, 21:21 Amy Lee ;D Jakbym była chłopakiem to BILLA KAULITIZA! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: głos . 23.11.09, 10:18 mi podobają się głosy wielu piosenkarek , jednak najbardziej chciałabym mieć głos Sharon lub Tarji * , * TO dopiero są głosy <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: głos . 23.11.09, 10:25 mi sie podoba glos:<br /> demi lovato<br /> ashely tisdale<br /> vanessy hudngend (nie wiem jak spiewa na zywo ale np w hms slicznie!!)<br /> hmm... rihanna ma fajny <br /> avril lavigne tez xd<br /> nie wiem xd wszystko jedno jaki ale jakis zadymisty i orginalny! [najbardziej chyba van xd] Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: głos . 23.11.09, 10:29 Podoba mi się mój głos ,ale mogłabym mieć głos jak Ewa Farna albo Rihanna. Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: głos . 23.11.09, 10:35 Ja to mam spoko, ale gdybym mogła zmienić to zmieniłabym na głos Michaela Znaczy cały czas pracuję nad swoim głosem, ale super efektów to on nie daje no ten mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 Re: głos . 23.11.09, 10:37 nie cierpię swojego głosu , mam taki dziwaczny . taki strasznie miękki . ; / a pozatym od urodzenia muszę pracowac nad tym , by nie ''seplenic'' , oraz nie mogę wymówic ''r'' . czasami moje ''r'' brzmi jak ''j'' . ; C chcę miec jak Selena . ooo , it's magic .. xD właśnie tego slucham .x d Odpowiedz Link Zgłoś
czarnanatalie Re: głos . 23.11.09, 20:42 Mój głOs to jaKiś kOszmaR ;D a chcIałabyM mieĆ głOs jaK Hayley Williams jesJ głOs jeSt wyjĄtkowy i wGl. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: głos . 23.11.09, 20:45 a ja, ja chciałabym mieć skalę głosu, jak M.J : D . Ale chodzi, zeby śpiewć pioseni wysokie jak i zarowno o niskich nutkach xd. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: głos . 23.11.09, 20:44 chciałabym niżej, oraz mocniej, dobrze mi się śpiewa ale tylko cicho . chciałam mieć głos jak demi, tak btw. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: głos . 23.11.09, 21:00 a chcę taki jak Ewa Farna Według mnie ona ma niesamowity głos Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: głos . 30.11.09, 17:57 Taki jak mam tylko , żeby tak wyciągać jak np Hayley z Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: głos . 10.12.09, 13:46 ja chciałabym mieć głos jak Ewa Farna, Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus i Emily Osment na raz xDD Odpowiedz Link Zgłoś