cullen_bella 27.11.09, 18:17 No właśnie. Kto z was zna jcos takiego ?? Bo ostatnio tylko smutne rzeczy mogę oglądać i słuchać. Czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nielubiecie. Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 18:27 zalezy jakiej muzyki sluchasz... green day - wake me up when september ends ? Odpowiedz Link Zgłoś
olive Smutne filmy i piosenki . 28.11.09, 18:35 Film : Titanic ( dzisiaj druga część , masz szansę obejrzeć , choć głowę dam sobie uciąć , że oglądałaś ) , 2012 , muahaha . Piosenki : Hole - Dying . ( wdzięczny tytuł . UMIERANIE . ) Hole - Nothern Star . Hole - Doll Parts . Nirvana - Jesus Doesn ' t Want Me For a Sunbean . Nirvana - Something In The Way . Iron Maiden - Blood Brothers ( choć bardziej usypiająca ) . Mam nadzieję , że dałam Ci jakiś wybór . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 18:36 Znam fajne smutne piosenki , ale nie znam tytułów . Pare osób widziało mój wątek o tragicznych wypadkach . I tam podałam smutne wypadki , możesz obejrzeć ten filmik , a do tego filmiku jest bardzo fajna piosenka ogółem smutna grajek1987.wrzuta.pl/film/02wxQyVybWr/tragiczne_wypadki_-_musisz_to_zobaczyc Dam Ci jeszcze linka wątku , zraz xd Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 18:38 Tu str wątku www.kotek.pl/forum/02,3000,103486043,103486980,Re_Tragicze_wypadki_obejzyj_.html W tym pierwszym , jest ta smutna fajna piosenka ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
paula7134 Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 18:37 dużo jest smutnych piosenek wpisz w google : smutn epiosenki , dołujące piosenki , piosenki na doła i tam jest wiele tytułów ... Najwięcej na forach Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carolin96 Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 18:37 Alicia Keys - Doesn't Mean Anything Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 18:38 generalnie soundtrack new moon x d Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 18:39 My heart will go on - Celine Dion Because of you - Kelly Clarkson I jeszcze kilka innych Kelly. Ona sama przyznała, że kocha pisać smutne, depresyjne piosenki. Ale za bardzo nie rozumiem, jak można lubić słuchać smutnych piosnek! Pozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś
xdoncia Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 18:44 Lindsay Lohan-Confessions Of A Broken Heart nie lubie jej, ale ta piosenka jet fajna i smutna w jednym xD Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 18:52 Coldplay - Trouble Paramore - Franklin Black Rebel Motorcycle Club - Done all wrong Bon Iver & St. Vincent - Rosyln Lykke Li - Possibility choć, nie jestem pewna czy to są takie "typowe" sad songi x-d ale zawsze coś Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 19:00 szkoda że ostatnia trójka lammy przewija mi się przed oczami ostatnio tylko w kwestii new moon. pooglądaj sobie control, ja się pozbierać nie mogłam. a jak mi smutno, to albo słucham my bloody valentine, albo ostatni album pj harvey, white chalk. a ostatnio to też animall collective, placebo i hole. albo air. ale to zależy, bo smutne to jak smutne, bo takie animale to niezabardzo. hm. Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 19:05 lamma niektore z tych piosenek byly w KwN Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Smutne filmy i piosenki 28.11.09, 19:05 no tak, ostatnie tylko z new moon nie mam pod ręką płyty z takimi kawałkami może coś znajdę Odpowiedz Link Zgłoś