adi 12.12.09, 19:49 chodzi oto ze od wczoraj boli mnie z lewej strony brzuch na samym dole . boje siie że to nerki . czy powinnam isc do lekaza i co mi jest czy ktoras z was to przechodzila?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cold Re: mam problem 12.12.09, 19:54 Nie wiem. Ale warto skonsultować to z lekarzem.. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: mam problem 12.12.09, 21:13 nie mam pojęcia. idź do lekarza ;x Odpowiedz Link Zgłoś
olakra96 Re: mam problem 18.12.09, 12:04 Ja tak miałam kilka dni przed okresem.. Może to od tego? Ale lepiej idź do lekarza, on będzie wiedział najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Re: mam problem 12.12.09, 20:08 mhmh.. a miałaś już okres? bo jak nie, to mogą być objawy pierwszej miesiączki. zawsze boli właśnie dolna część brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_okienka Re: mam problem 12.12.09, 21:17 Ja miałam to samo. Na początku brałam tabletki przeciwbólowe, ale w końcu poszłam do lekarza, Tylko, że u mnie okazało się że mam coś z biodrem. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: mam problem 12.12.09, 21:38 Tak ;p To najprawdopodobniej neki ;p Musisz pić dużo KOli Pepsi i innych takich Odpowiedz Link Zgłoś
lui Re: mam problem 15.12.09, 17:31 Jeśli miałaś już miesiączkę to może być to jajeczkowanie. Ja przechodziłam to w zeszłym miesiącu, tyle że brzuch mnie bolał po prawej stronie na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_x3 Re: mam problem 18.12.09, 10:26 może jajniki? ;/ nie wiem. zapytaj kogoś. nie wiem mamy, cioci, siostry, lub lekarza. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
annex Re: mam problem 18.12.09, 11:25 a może to jajniki? bo chyba mi się wydaje że nerki są nie na brzuchu tylko na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
coloredcrayon Re: mam problem 18.12.09, 11:59 Tak.Najprawdopodobniej sa to nerki(ja tak miałam,bolało mnie z obu stron).A ból jest z powodu zapalenia.Pójdziesz do lekarza on cię zbada,przepisze antybiotyk i każe pić conajmniej 2 litry dziennie.Chyba,że okaże się to co innego.I nie słuchaj jednej z dziewczyn,która powiedziała,żeby pic dużo coli i pepsi!Pić dużo ale najlepiej cherbaty,wody,ale możesz sok,ale nie pij 2 litrów pepsi w żadnym wypadku,bo ona wypłukuje wapń z kości,co może prowadzić do osteoporozy(czyli powstawania dziur w kościach,a to prowadzi do spędzenia reszty życia na wózku inwalidzkim). Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: mam problem 18.12.09, 12:04 A który masz dzień cyklu? Może boli Cię jajnik. Odpowiedz Link Zgłoś