jooot 01.01.10, 23:12 Czy jesteście popularne w szkole ? ; > A może na waszym osiedlu ? ; ) Ja znam b.dużo osób w szkole ale nie uważam sie za ażż taką popularną. Po prostu mam dużo znajomych i tyle. A na osiedlu tak samo. ; D Jak był taki wątek to sorra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaa Re: Popularność .. 02.01.10, 10:35 Ja jestem popularna ; P. u nas w budzie to tez przez to ze sie gra w jakiejs druzynie albo jest w samorządzie. xd ja gram w 2 drozynach i jestem przewodniczącą ; PPP. a na oś. tez : D Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Popularność .. 02.01.10, 10:42 nie, nie jestem popularna i nie zależy mi na tym . ; q Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Popularność .. 02.01.10, 10:41 Raczej nie. Mam znajomych w różnych klasach, w różnym wieku, ale nie uważam się za jakąś super-popularną. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: Popularność .. 02.01.10, 20:19 w szkole?? popularnoscia bym to nie nazwala ale pare osob mnie zna okolice domu-nieee Odpowiedz Link Zgłoś
xoxoklaudynka Re: Popularność .. 02.01.10, 10:43 ja jestem !!!! to wszystko przez to że jestem w szkolnym samorządzie ! i że reprezentowałam naszą szkołę NOWOCZESNY !! Odpowiedz Link Zgłoś
xoxoklaudynka Re: Popularność .. 02.01.10, 10:48 xoxoklaudynka napisał(a): > ja jestem !!!! to wszystko przez to że jestem w szkolnym samorządzie ! i że > reprezentowałam naszą szkołę NOWOCZESNY !! Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Popularność .. 02.01.10, 10:53 Ja raczej nie jestem popularna. I nawet szczególnie mi na tym nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Popularność .. 02.01.10, 11:01 tsaa . u nas w sql najczęściej jest tak , że jak ktoś zdobędzie tą tzw. popularność , zgrywa potem wielką dive , ja tam nie jestem popularna i sie ciesze , nie chciałabym się zmienić jak te dziewczyny . Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Popularność .. 02.01.10, 11:03 Nie jestem i nie chcę. Mam cztery dobre przyjaciółki i to mi wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Popularność .. 02.01.10, 11:07 nie jestem popularna i jest fajnie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. Re: Popularność .. 02.01.10, 11:11 ` cóóż. pamiętam, byłam popularna na koloniach, wszyscy mnie znali. Szkoda tylko, że nie tak jabym chciała... . trudno, było minęło. w szkole... nie, raczej nie jestem jakaś popularna. dziewczyny z mojej klasy też nie są, jednak one uważają inaczej i zachowują się beznadziejnie . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat popularna . ? 02.01.10, 11:15 wątek był, ale mniejsza oto. ja w budzie jestem tak nawet, nawet popularna. niby nie tak meGa, ale odkąd zaczęłam gadac z takim poularnym chłopakiem, więcej osób mnie zna itepe. Odpowiedz Link Zgłoś
efroon Re: Popularność .. 02.01.10, 11:16 jaa tam się za taką nie uważam. alee kumpelee mi gadają że moje nazwisko jest najbardziej rozpoznawalne w mieście. mam dużoo znajomych i to może dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Popularność .. 02.01.10, 11:20 no nie wiem u mnie w szkole jakoś wszyscy mnie znają, bo często śpiewałam na akademiach, no i byłam dziewczyną najbardziej znanego i lubianego chłopaka ze szkoły Ale nie czuje się jakoś znana... wszyscy są równi jak dla mnie ;p Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Popularność .. 02.01.10, 11:37 czy popularna ... raczej nie xd znam dużo osób [no może nie tak znowu wiele, bo inna szkoła] ale ogólnie mam dobre kontakty ;p jakoś tak nie zależy mi na byciu jakąś mega popularną divą x/ Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Popularność .. 02.01.10, 11:34 lol, rzygam tą już popularnością i tematami o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia133 Re: Popularność .. 02.01.10, 13:04 U mnie jest w szkole osoba która uważa sie za popularną ;/ A wcale nia nie jest ! Nikt jej nie lubi ;/ Ja chyba jestem popularana.. Mój brat jest popularny i Mówią do niego po Nazwizku, A do mnie mówią : Siostra ( i tu moje nazwisko ). Więc każdy wie kim jestem ;p Ja siebie nie uważam za popularna osobe Ale chyba nia jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Popularność .. 02.01.10, 19:11 w podstawowce bylam, ale teraz w gimie to juz mniej. Mam w kazdej klasie chociaż 5 znajomych ) Odpowiedz Link Zgłoś
aiko Re: Popularność 02.01.10, 20:00 tsa, możliwe. często zaczepiają mnie ludzie, których nie znam =.= ale nie uważam się za super-mega-extra-popularną. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Popularność 02.01.10, 20:05 nie , nie jestem popularna , a zresztą u nas w szkole nie ma takiego czegoś. : q Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: Popularność .. 02.01.10, 20:04 Ja chyba nie... Aczkolwiek może jestem wśród ludzi w sql popularna, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Popularność .. 02.01.10, 20:07 a czy ja wiem nie zwracam uwagi ale jeśli mam ocenić to raczej tak ale to przez to że mam dużo znajomych w różnym wieku i przez charakter Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Popularność .. 02.01.10, 20:08 nie wiem ; x . Nie mi to ocenić, czy jestem popularna. Chyba wszystcy mnie znają, ale nie wiem, czy moge uzyc słowa popularna . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: Popularność .. 02.01.10, 20:07 w podstawowce bylam popularna do tego stopnia ze dziewczyny na wyborach "miss szkoly" podchodzily do mnie i mowily ze czemu ja nie biore udzialu i ze powinnam wygrac jakbym brala udzial. Albo jak chodzilam z jednym z najladniejszych chlopakow w szkole to tez podchodzily i mowily ze jestem szczesciara, a w gimie sie troche pozmienialo.. nie narzekam na brak znajomych bo chyba wszyscy mnie kojarza ale nie mam "fanek" xddd Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Popularność .. 02.01.10, 20:14 mnie większość osób zna, więc myślę, że jestem dosyć popularna, a moje osiedle nie należy do jakiś ogromnych, więc też się znamy Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: Popularność .. 02.01.10, 20:15 jestem popularna .. prawie każdy mnie zna, ale za to ja ich nie chcę znać jestem odludkiem, tak jak ta brunetka z filmu Bandslam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
xxmumisxx Re: Popularność .. 03.01.10, 15:54 w szkole. Znam dużo osób , których lubię. Ja tam nie uważam się za popularną , ale moja przyjaciółka tak. xD Odpowiedz Link Zgłoś
daruu Re: Popularność .. 03.01.10, 16:01 Popularność ? ;d to moja drugie imię . najlepszym na to sposobem jest przeprowadzka - ja mialam to szczęście ! ;d , bo wiadomo < ja np. przyjachałam z Marseille> i jeszcze umiem posługiwać się językiem to wszyscy odrazu walczą o twoją przyjaźń;d Odpowiedz Link Zgłoś
pysia987 Re: Popularność .. 03.01.10, 17:51 Ja nie sądzę żebym była popularna.. Chociaż gram w piłkę nożną.. Odpowiedz Link Zgłoś