tulcia 04.01.10, 14:32 Każda dziewczyna chce mieć gługie i szczupłe nogi, aby chłopcom zainponować, ale oni tak na prwadę wole, gdy dziewczyna ma grubsze i masywniejsze ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_best Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 14:49 sorry , czy ty leczysz sobie w ten sposób kompleksy ? ? ja uważam że mam ciutke za szczupłe uda , dlatego ćwiczę , ale oni uważają ,że są ładne . jeszcze żaden chłopak nie stwierdził ze są brzydkie . nie mówię oczywiście o patyczkach . nie chcę nikogo wpędzać w kompleksy, bo wszystkie jesteśmy piękne , ale prawda jest taka ,że chłopcy wolą szczupłe , wysportowane (ale nie za bardzo) , smukłe nogi Odpowiedz Link Zgłoś
mika97 Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 14:55 the_best napisał(a): > sorry , czy ty leczysz sobie w ten sposób kompleksy ? ? > ja uważam że mam ciutke za szczupłe uda , > dlatego ćwiczę , > ale oni uważają ,że są ładne . > jeszcze żaden chłopak nie stwierdził > ze są brzydkie . > > nie mówię oczywiście o patyczkach . > > nie chcę nikogo wpędzać w kompleksy, > bo wszystkie jesteśmy piękne , > ale prawda jest taka ,że chłopcy wolą szczupłe , > wysportowane (ale nie za bardzo) , smukłe nogi zgadzam sie z toba Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 x dd 04.01.10, 15:06 Ja mam grube , wstydze sie na w-fie zakładać krótkie spodenki , włąściwie to się już przyzwyczaiłam , ale chciałabym mieć chudsze , wyglądam jak jakiś klops ..... jestem chuda ale nogi mam paskudne . ; / Ale kompleksów nie mam . x d Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 20:59 To jakie im się podobają to zależy od nich samych. Jedni wolą masywniejsze, inni- szczuplejsze. Dlatego ja staram się mieć takie pośrednie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:09 yy, skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mikemulder Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:12 zgadzam się. Dlugie patykowate nogi wcale nie są ładne BTW: polecam grę w zarządzanie zoo: ciekawe zadania, dużo wyzwań i ładne zwierzaki Mulder.mondozoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
madziullaa Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 21:08 Pffff... Nie możesz mówić o tym za każdego chłopaka. Jestem pewna, że część z nich tak nie uważa. Szczerze? Malo mnie obchodzi co oni myślą o moich nogach, figurze. Jeśli mi się podoba mój wygląd to nie zmienię tego. Liczy się indywidualność i świadomość własnych wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:19 A Ty jesteś homo , albo bi , czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:26 Możliwe, ale ja mam szczupłe (,nawet za szczupłe) i im się podobają.No, ale nie mam jakiś patyków, czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:30 te sie nie podobaja nikomu? Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:28 a skad wiesz co sadza wszyscy chlopcy na swiecie? Mnie sie patyki, ani takie mega tluste nie podobaja. Lubie moje, uwazam, ze sa ladne i szekszi x . x Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_x3 Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:33 Ja mam gdzieś co oni sądzą o moich nogach. jedni takie lubią, a drudzy nie. jestem jaka jestem i nie zmieni tego na razie nic ;p Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:32 Ja sięz tobą nie zgadzam, ale zgadzam sie z the _ best Wprowadzasz nas w kompleksy ja mam szczułe nogi i tak jest dobrze. Skąd tyn wogóle wytrzasnełaś tą info. Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:34 szczerze .. ja się nie przejmuje.. nie bd się zmieniać dla jakiegoś typa ;// niech mnie pokocha taką jaką jestem Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 15:36 No nie wiem, ale możesz mieć rację, bo chłopaki nie lubią chudych nóg na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 16:09 Lubię sobie tak wmawiać, ale to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 16:13 a co ty chłopak ze wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
emo_hello_kity Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 16:18 wiesz moim zdaniem to chodzi o to że nie podobają im się bardzo chude nogi no bo to jest troch nie ładne ja mam takie normalne szczerze mówiąc nogi i raczej nie chciałabym chudszych albo grubszych bo raczej nie podobają im się takie spaślaki XDD(joke) Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 16:23 Nie znam takich chłopców. U nas zwyczajnie się z grubych dziewczyn śmieją ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 16:33 Masz rację. Może nie jakieś grube, wiadomo, ale facet nie pies- na kości nie leci. To tylko wybujała wyobraźnia dziewczyn, że facetom podobają się chuderlaki. No dobra, niektórym chłopczykom w wieku 14-15 lat podobają się chude dziewczyny, ale bez przesady. W tym czasie uważają oni, że "chodzenie" z troszkę grubszą dziewczyną to wstyd, ale kiedy chłopak dojrzewa, zaczynają mu się podobać normalnie wyglądające dziewczyny, z fajnymi nogami i pupą. Wiem, co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
niktusia_ Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 21:19 oglądałam kiedyś odcinek Nie ma to jak hotel, gdzie London i Maddie grały w siatkówkę. i miały krótkie spodenki. Lodon miała takie śliczne uda. o.o aj mam takie chude, że nie mogę na nie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 22:00 A mi się tam podobają szczupłe uda;P Wiadomo ze nie jak u anorektyczki, ale w bikini, czy krótkich spodenkach, szczupła noga to jednak szczupła noga;D A co sobie płeć przeciwna o mojej figurze pomyśli, jakoś mnie mało obchodzixdd Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 22:50 Katsuumi, mam nadzieję, że masz rację, bo moim nóżkom daleko do patyczaków Ale i tak mnie szlak trafia, kiedy ubieram krótkie spodenki i cały czas je podciągam;P O tyłku mym nie wspomnę Jest tak wielki, że go nie mogę opisać haha A teraz, żeby nie było, że ciągle narzekam to mam zgrabne nogi, o! Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 22:54 HA! To dlaczego nikt się jeszcze ze mną nie umówił? Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 04.01.10, 23:00 a skad ty to wiesz u nas w klasie chlopcy chca zeby dziewczyny byly chude i mjaly chude nogi Odpowiedz Link Zgłoś
kinnley Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 17:37 Chłopakom podobają się grube nogi ? Tylko niektórym, reszta leci na szczupłe i sexi nogi. Ja moje uważam za ładne, a przekonują mnie o tym chłopacy(zawsze gdy zakładam mini latają za mną i mnie podrywają). Więc chyba ty masz grube nogi i takim stwierdzeniem chcesz przekonać siebie, że są ładne -,- Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 17:47 No to już po mnie... Chłopakiem nie jestem, nie znam się. Niech oni się wypowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 19:47 Hmm...o bosz mam ogromną wadę ale z nawyku nie jem słodyczy i dużo cwiczę czy to źle? Nie przemawiaj za wszystkich chłopaków na świecie! (mam długie nogi..; // straszne) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat yhy . x d. 05.01.10, 20:00 taaa, krowy latają . nie przemawiaj za wszystkich chłopaków . według mnie to szczupłe i długe bardziej się podobają . Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: yhy . x d. 05.01.10, 20:02 też to zauważyłam, nie mówie że jakieś mega grube. Ale jednak wolą takie masywniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiara97 Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 20:13 tulcia napisał(a): > Każda dziewczyna chce mieć gługie i szczupłe nogi, aby chłopcom zainponować, al > e oni > tak na prwadę wole, gdy dziewczyna ma grubsze i masywniejsze ! czy ja wiem umnie w szkole jest odwrotnie umnie są przystojni faceci awolą inne z innej klesy Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa1 Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 20:32 ja tez mam grube nogi i wstydze sie je pokazywac na szczejscie mam czrne rurki i one pochudzaja i jest dobrze wiec nie widac moich nie zgrabnych nog Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 20:29 Na jakiej podstawie tak sądzisz? Zawsze wydawało mi się, że chłopakom najbardziej podobają się długie i szczupłe ( nie patyczaki!) ) nogi u dziewczyny. No bo czy facet obejrzy się za laską, która ma długie i szczupłe nogi, czy za taką, która ma krótkie i grube? Dla mnie odpowiedź jest oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 21:04 Ja na ich miejscu też wolałabym żeby na moich kolanach dziewczyna siedziała, a nie wpijała się w nie swoimi kościstymi kończynami.. Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Chłopcom podobają się grubsze nogi ! 05.01.10, 21:04 wiesz dlaczego wiekszosc chlopakow pokazuje sie z chudymi laskami ? dla lansu, bo one sa modne, ale tak naprawde mezczyzni wola kobiety z masywnymi biodrami ,bo takiej latwo urodzic dziecko, a przeciez im chodzi o zachowanie gatunku, ludzie zachowuja sie dokladnie tak jak zwierzeta, tylko tyle ze mamy bardziej rozbudowany mozg, ktorego 90 % i tak nie jest przez nas uzywana Odpowiedz Link Zgłoś