sexi.jb 11.01.10, 16:03 czy nie uważacie ze chłopaki z imieniem ARTUR sa przystojni? ja znam samych przystojnych Arturów! a wy ? a poza tym to całkiem ładne imie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ pf. 11.01.10, 16:09 a ja znam samych brzydkich arturów. imię nie ma nic do wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
sexi.jb Re: imie Artur :D 11.01.10, 16:12 wiem wiem independent . ale ja jakos znam samych ładnych Arturów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
razzo ,, 11.01.10, 16:39 znam samych brzdkich, którzy ciągle są niewyspani i nieogoleni. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
sexi.jb Re: imie Artur :D 11.01.10, 16:50 o kurde, to moze tylko w moim miescie sa piekne Artury ^^ haha Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat a co ma imie do wyglądu . ? 11.01.10, 16:56 proszę cię, co ma imię do wyglądu . ? no, co . ? gó.wno ma do tego . ja znam jednego to spojrzysz, rzygasz . a drugiego z wyglądu taki sobie ( mój friend ) ale jest zarąbisty. jak brat, normalnie . strasznie wyćwiczony, fajny, na luzie. wgl. super. x d. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: imie Artur :D 11.01.10, 16:59 znam jednego, i jest najnormalniejszy ze wszystkich chłopaków w moim roczniku w szkole chyba. Odpowiedz Link Zgłoś