czekolaka_123 Re: słuchacie starszych piosenek ?? 15.03.10, 22:43 kochaaam. MOże nie Boba czy cos ale Queen Depeche i tego typu Sam Cooke Rod Stewart to kocham <33 Odpowiedz Link Zgłoś
luukasz Re: słuchacie starszych piosenek ?? 16.03.10, 16:32 Mnie wyśmiewają, że słucham Queen. Mam ich szcze mówiąc w dupie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
mackabella Re: słuchacie starszych piosenek ?? 16.03.10, 19:41 To zależy od ludzi jakich znasz, od ich gustu. Osób, które słuchają starszej muzyki jest dużo, wystarczy popatrzyć na forach (no trochę inne niż to tutaj ) Ja uwielbiam Van'a Morrison'a, The Beatles, kiedyś słuchało się Nirvany. Johnny Cash też jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo TAK ! 16.03.10, 20:19 oczywiście ! <słucham tylko takiej muzyki, oczywiście są zespoły dzisiejsze, ale to np. coldplay, jamie t> Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Słuchacie starszych piosenek? 17.03.10, 11:46 Tak, Europe jest świetne, zgadzam się z tobą ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ słucham prawie samych starych piosenek 17.03.10, 11:56 The Beatles, Queen, AC/DC, The Rolling Stones, Led Zeppelin, Depeche Mode, Pink Floyd. To tylko niektóre zespoły. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: słuchacie starszych piosenek ?? 17.03.10, 12:12 słucham, słucham głównie dzięki mojemu Tacie poznałam wiele wspaniałych wykonawców; np. Pink Floyd (!), The Beatles, Deep Purple, Yes, Queen, Scorpions, Suzi Quatro, Manfred Mann i wiele, wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: słuchacie starszych piosenek ?? 17.03.10, 12:27 Oczywiście ! To najlepsza muzyka ! Uwielbiam Abbę i wgl ... Ale słucham też polskich wykonawców xdd Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat albo Budka Suflera - Cisza jak ta ... Cudowne ! ; dd Wyda Wam się to pewnie dziwne, ale uwielbiam 2 piosenki Haliny Frąckowiak... xd `Serca Gwiazd` i ` Mały Elf`(ta akurat może wam się wydać dość śmieszna i taka ... `yyyy...` xd, ale jak się w nią wsłuchacie, to poczujecie prawdziwe przesłanie tej piosenki, które jest piękne... ) Uwielbiam też Annę Jantar i `Szklana Pogoda` Ostrowskiej ; dd Albo Czerwone Gitary itd... ach. xdd Kurde, najlepsze czasy polskiej muzyki ! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: słuchacie starszych piosenek ?? 17.03.10, 13:30 emm , ja praktycznie na tej starej muzyce się wychowałam . tata słuchał [ no i słucha ] zespołów z lat 80 , ale tych pochodzących z anglii etc . mama amerykańskiego rocka , [ mówię ogólnie ] , babcia Queen i The rolling stones , dziadek Abby , ciocia Boba Marleya i rocka - alice in chains , etc . więc mam to już w korzeniach . , guns n roses , led zeppelin , [ moje miłości ] , abba też zarąbista . szkoda mi tylko dzieci , które za rock uważają współczesne badziewia . [ nie obrażając nikogo , bo to moje osobiste zdanie ] , jak tylko zmierzch wszedł do kina to wszyscy raptownie muse , paramore , etc . taka moda na rocka . Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: słuchacie starszych piosenek ?? 16.04.10, 17:48 Słucham, głównie Nirvany, Sex Pistols, Joan Jett and The Blackhearts. Czasem lubię też posłuchać AC/DC, Deep Purple, The Runaways, Depechów , The Beatles. Odpowiedz Link Zgłoś
mejd_in_czajna Re: słuchacie starszych piosenek ?? 16.04.10, 20:19 Ja raczej nie. Wole nowsze Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: słuchacie starszych piosenek ?? 18.04.10, 11:47 Kocham piosenke Johna Lenona-Imagine i nie wstydze się jej słuchać . Moje koleżanki akceptują to jakiej muzyki słucham ^^ . xD KOCHAM DŻEM !!! - mam nadzieje że znacie Piosenki Ryśka Riedla są zaje.biste List do M, Sen o Viktorii, Niewinny i ja, Skazany na Bluesa, Zapal świeczkę i wiele wiele innych . Heh Nie ma nic złego w słuchaniu starszych piosenek . Każdy słucha takiej muzyki jakiej chce xd Odpowiedz Link Zgłoś
duff_1212 Re: słuchacie starszych piosenek ?? 15.05.10, 18:15 ja kocham takie piosenki . uwielbiam stare piosenki zespołów takich jak : Aerosmith , Bon Jovi , Guns'n'roses.... i wie wiel takich innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Queen! 15.05.10, 18:48 ze starszych zespołów i wykonawców to ja naaaaaaaaaaaaaaaaj lubie Queen Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 hahaha ; D 15.05.10, 18:55 noo ja słucham czasami np . Bony M ^^ Abba ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Re: słuchacie starszych piosenek ?? 15.05.10, 18:55 Jasne. Mambo italiano -to mnie ostatnio zauroczyło;] Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowana KOCHAM ! 15.05.10, 19:05 Uwielbiam stare piosenki. xD Fakt, trudno jest znaleźć kogoś, kto ich słucha. Wymieniłaś chyba najlepszych artystów, ja bym dorzuciła jeszcze tylko Bon Jovi i Michaela Jacksona. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: słuchacie starszych piosenek ?? 15.05.10, 19:12 Głównie takich. The Beatles, Marley, Guns N'Roses, The Doors, AC/DC, Blondie, Janis Joplin itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Re: słuchacie starszych piosenek ?? 15.05.10, 19:17 ja słucham i się tego nie wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 słuchacie starszych piosenek ?? 15.05.10, 19:18 The Doors, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, Guns N' Roses, Led Zeppelin, Dire Straits, U2, The Beatles, Janis Joplin, Bon Jovi, Journey, Deep Purple, Queen . <33 Odpowiedz Link Zgłoś
zozolaa. TAAAK ! 16.05.10, 10:15 Przede wszystkim to : Nirvane ( właśnie teraz słucham ) , Boba Marleya , Queen , Metallice , Guns n Roses ( mam ich koszulkę na sobie ) Aerosmith's i dużo innych ale nie chce mi się pisać . Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ słuchacie starszych piosenek? 16.05.10, 13:50 o tak, słucham. AC/DC ♥, The Offspring ♥, Iron Maiden ♥, Sebastian Bach, Aerosmith, Guns N' Roses, Red Hot Chili Peppers, The Doors, Led Zeppelin, Metallica, Def Leppard, Nirvana, czasami Slayer czy The Beatles.. aczkolwiek teraźniejszą muzyką również nie gardzę. c: Odpowiedz Link Zgłoś
popgirl Re: słuchacie starszych piosenek ?? 16.05.10, 13:58 Lubię Queen ale tylko Queen . To nie mój styl . Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: słuchacie starszych piosenek ?? 16.05.10, 14:20 Ja bardzo lubię starsze piosenki.Michael Jackson ,Nirvana,Aerosmith... większość z nich jest dużo lepsza niż te dzisiejsze nowości Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: słuchacie starszych piosenek ?? 16.05.10, 14:16 No pewnie ze slucham ;] Beatlesów na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Bob Marley. tez tak miałam .. 16.05.10, 14:30 miałam taak samo , puściłam przyjaciółce piosenke Boba a ona do mnie : : czego ty słuchasz hahaha . ;/ a na nastepny dzień sama go słuchała i : wiesz co on niejest taki zły. -,- Odpowiedz Link Zgłoś