emila 18.01.10, 14:10 Nie wiem, czy znacie film Alvin i wiewiórki, ale na youtubie znalazłam fajną piosenkę. www.youtube.com/watch?v=2DimH8U8Hx4 Fajna?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emila Re: Wiewiórki! Posłuchaj! 18.01.10, 14:25 22 stycznia w kinach będzie Alvin i wiewiórki 2 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tio.gu.ma Re: Wiewiórki! Posłuchaj! 18.01.10, 15:02 ja od razu do kina lecę :] żarcik , tak od razu to nie ,ale może w późniejszym terminie tego i tak nie będzie w filmie [wideo] za to będzie to : [url=http://www.youtube.com/watch?v=ROmnhiVVxdk]Beyonce - Single Ladies [/url] Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Wiewiórki! Posłuchaj! 18.01.10, 16:13 Dużo jest takich piosenek po przeróbce . Wystarczy wpisać tytuł piosenki i dodać 'chipmunk' i gotowe . Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna ; ) 21.01.10, 22:38 no fajne ! lubię Alvina i wiewiórki i ta piosenka jest lepsza niż oryginał . i może gdyby ktoś z innym ją zaśpiewał, to by była lepsze . bo głos tej cąłej Gosi mnie się nie podoba . -.- Odpowiedz Link Zgłoś