billka89 Re: Japoński rock. 25.01.10, 18:15 wiaatr napisał(a): > Tak jak w temacie. > Japoński rock, japoński metal. > Słucha ktoś ? ja uwielbiam każdy tym japońskiej muzyki od popu aż po metal. Odpowiedz Link Zgłoś
mikki0 Re: Japoński rock. 20.07.10, 15:12 Mucc - moje słonka :3 An cafe - trochę już za słodkie jak dla mnie ;D Plastic Tree - dobre jak się ma doła i się chce go powiększyć xd Dir en Grey - świetny jak jesteś wkurzony xD Miyavi, Gazette, D'espairsRay, Girugamesh - mrrrau :3 jeszcze słucham lolita23q, AYABIE, Maximum the hormone, Kagerou, lynch, Vidoll, Merry, Phantasmagoria J-rock najlepszy jest! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
emo_eliza Re: Japoński rock. 27.01.10, 15:33 ja oglądam xd najbardziej lubię The Gazette Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo japoński rock. 31.01.10, 17:01 jeśli chodzi o an cafee. to nie słucham, i nie żałuje. WOLĘ HARDCORE. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine_61 Re: Japoński rock. 01.02.10, 10:57 Czy słucham? Tak, wielbię ich. Najlepsza muza jaka może być. Odpowiedz Link Zgłoś
warumono Re: Japoński rock. 04.02.10, 19:31 owszem, słucham. ciągle tylko powtarzacie an caf, gazetto, miyavi... polecam poszerzyć trochę horyzonty. jest wiele niesamowitych zespołów takich jak: black:list, versailles, since1889, xodiack, born, balzac, deathgaze, kagerou, kiyoharu, luna sea, xjapan, lynch, maximum the hormone, the undermeth, mucc, nega, -oz-, rentrer en soi, sads, the candy spooky theater, unsraw... Odpowiedz Link Zgłoś
warumono Re: Japoński rock. 04.02.10, 19:33 the underneath. cholera, nie umiem pisać. XD Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: Japoński rock. 04.02.10, 20:03 Dawniej jeszcze, kiedy zachwycałam się mangą, i anime, i w ogóle Japonią - interesowałam się też jrockiem. Nie metalem, rockiem raczej lekkim i przyjemnym, jak An Cafe - jakkolwiek się oni nazwali; btw. pamiętam jak kicali w przebraniach królika na planie teledysku i kiedy nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że Bou to dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
chikio Re: Japoński rock. 08.02.10, 16:20 Jrock *.* Moje życie xD! Ubóstwiam ten gatunek muzyki! Ale mam dość pseudofanek łażących po ulicy =.= a to wszystko dzięki naszym polskim gazetom! Odpowiedz Link Zgłoś
mikki0 Re: Japoński rock. 15.02.10, 22:04 słucham, słucham ale An Cafe spaadło teraz xd Za bardzo próbują być popowi xD Ale uwielbiam lynch. , 12012, Dir en Grey, alice nine., Phantasmagoria iii dużo dużo innych ;D Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Japoński rock. 17.02.10, 13:21 kiedyś słuchałam, ale tamte czasy już nie wrócą. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
pysssia Re: Japoński rock. 27.02.10, 12:19 Ta słuchałam. Jakiś czas temu, pewno Ty w obecnym czasie słuchasz, tak.? Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Japoński rock. 27.02.10, 15:36 A jakże by nie. Słucham, słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Japoński rock. 19.03.10, 19:33 ASIAN KUNG-FU GENERATION [mój ulubiony zespół] Nightmare Spitz The November [ale to raczej indie rock] detroit7 東京事変, tj. Tokyo Jihen Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Japoński rock. 23.03.10, 21:02 Czasami słucham Versailles i The Gazette, ale bez szału. Odpowiedz Link Zgłoś
ruki12 Re: Japoński rock. 31.03.10, 15:21 Ja słucham j-rock. Słucham obecnie : Ayabie , Megamasso,An Cafe i moich kochaniutkich The GazettE! Odpowiedz Link Zgłoś
truu ; ) 03.04.10, 21:02 Ja nieraz słucham An Cafe . teraz przeszukuję wątek w poszukiwaniu nowych zespołów . ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: Japoński rock. 13.05.10, 21:15 Nigdy nie lubiłam rocka, wręcz nie znosiłam ale... poznałam Dir en grey i pokochałam ich muzykę, oraz J - rock Ale tylko i wyłącznie J - rock! Innego rocka dalej nie trawię i nieznoszę! brrr... coś okropnego. Bez obrazy dla fanów Dla mnie po prostu japońskie rockowe zespoły mają to coś czego brakuje wszystkim innym z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
enjoy Re: Japoński rock. 14.05.10, 13:08 nie no niewierze ! tyle osób lubi japońską muzykę. O u O mnie w klasie wyśmiali jak powiedziałam , że lubie japonię i wszystko co z nią zwiążane. Obecnie najbardziej zżyłam się z the GazettE. < 333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: Japoński rock. 14.05.10, 13:55 nie lubię rocku, więc tym bardziej japońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: Japoński rock. 14.05.10, 14:16 Chyba cię coś boli.! Ci chłopako\dziewczyny to totalna porażka.! Co to wogóle ma być.! Jakieś pedały z pomalowanymi mordami.! A ta mzuyka to normalnie okropność.! JAK NAJHBARDZIEJ WOLE NORMALNEGO ROCKA.! A to gówno ani trochę normalne nie jest.! To wogóle dupa jest,! Oto moje zdanie na temat tej wieśniackiej muzy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Japoński rock. 14.05.10, 14:19 huuuh, były czasy gdy słuchałam The GazettE... Odpowiedz Link Zgłoś
warumono Re: Japoński rock. 10.06.10, 19:45 Skarbie, nie gorączkuj się tak. Trochę tolerancji. Nikt nie każe ci przecież słuchać takiej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
immortal_ Re: Japoński rock. 14.05.10, 14:29 Nie, nie słucham i w życiu nie słyszałam gorszego szajsu . Odpowiedz Link Zgłoś
trzy Re: Japoński rock. 14.05.10, 15:20 parę razy słyszałam An Cafe , ale nie lubię jr .. Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Japoński rock. 14.05.10, 23:56 moje koleżanka słuchaja, teraz wybierają się na koncert D'espairsRay. ogółem to jest dla mnie muzyka obojętna. ale szanuję fanów. c: Odpowiedz Link Zgłoś
shizuu Re: Japoński rock. 15.05.10, 12:22 ja uwielbiam j-rocka najbardziej lubię Girugamesh i Dir en grey Odpowiedz Link Zgłoś
martynkaa666 Re: Japoński rock. 16.05.10, 18:00 Nie słucham. Ludzie no, błagam was przecież to zwykły pop z odrobiną gitary w dodatku "faceci" wyglądają jak laski. Takiemu czemuś mówię stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
tarwani Miyavi 03.06.10, 08:27 Oczywiście, że słucham a ulubionym wykonawcą jest Miyavi Odpowiedz Link Zgłoś