owad Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 20:49 uważam,że to kompromitacja.święto zakochanych?miłość powinno się okazywać zawsze,a nie jednego dnia-,- może jestem taka nieobiektywna,bo nie mam z kim ich spędzić,no ale cóż;p Odpowiedz Link Zgłoś
louise_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 20:50 Dla mnie - zwykły dzień, taki jak wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
mia44 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 21:09 w ten dzien po portsu wiem,że taki dzień jest xd ! Odpowiedz Link Zgłoś
starberry Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 21:36 rozsyłam wszystkim walentynki jako anonim. ;D i ogólnie muzyka w szkole leci ogólnie , lajtowy dzień. ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
patrusia Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 21:42 wezcie to jest koszmarny dzien ja wlasnie rozstałam sie zz chlopakiem . walentynki dla mnie nie istnieja towww.kotek.pl/i/emoticons/sad.gif jest normalny dzien ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
avriltoja Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 22:18 DLa mnie to zwykły dzień tylko taki bardziej słodki^^ Odpowiedz Link Zgłoś
xkarolinax Yyyy ! ;) 26.01.10, 22:49 A to zależy . Jak ma sie chłopaka to jakoś sie obchodzi Gorzej juz jak go nie ma ;] Wtedy to zwykly dzien ; p Odpowiedz Link Zgłoś
aniuss.. Zwykły dzień....! 27.01.10, 08:49 hm. nie ma coo.. dla mnie to dzień taki jak inne. ! chyba że jakooś się to odmienii .. ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 10:04 Nie mam dziewczyny dlatego normalny dzień , może wyjde gdzieś z kumplami . Odpowiedz Link Zgłoś
eminem535 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 29.01.10, 01:16 Dla mnie normalny dzień...które nie znoszę Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 10:43 zwykly dzień , bo nie mam ' jego ' ;3 . wiem , to smutne . ale z dziewczynami bk jest w walentyny . ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
esme Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 18:41 pewnie był by nie zwykłym dniem gdybym kogoś miała.... ale na jedna kobieta na milion znajduje tego jed ynego .. wiec.. na nic nie liczę.. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawkokardzie Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 11:33 zazwyczaj zwyczajny dzień ale w tym roku prawdopodobnie w walentynki ma wyjść pierwszy singiel pana majewskiego. a więc - jeśli to się ukaże prawdą - świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_love Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 11:40 zwykły dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
madziula97 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 11:44 dzień jak co dzień, nawet trochę mnie ten dzień wkurza- wszędzie serduszka i zakochani... Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 11:44 a do czego się mam szykować? nie lubie tego pseudo święta-.- Odpowiedz Link Zgłoś
caffeine Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 13:33 pewnie byłyby dla mnie świętem, gdybym miała je z kim świętować. lecz na chwilę obecną w stu procentach zgadzam się z bridget jones: "całe to święto jest absurdalne i bezsensowne. czysta komercyjna eksploatacja." Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_truth bleh... 27.01.10, 13:39 dzień jak każdy inny, bez świętowania itd... ogólnie to nienawidzę walentynek i to nie dlatego że nie mam z kim ich spędzać(bo mam ) tylko po prostu ta słodkość mnie zabija... tak więc blondyneczki i inne ścierwa - miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 13:41 dla mnie walentynki to raczej zwykly dzien...ale moze dlatego tak sadze bo zawsze spedzam go z moimi przyjaciolkami a nie z zadnym chlopakiem xD ale w sumie, nie przeszkadza mi to ze nie mam chlopaka a nawet wrecz przeciwnie. ciesze sie, chociaz nawet nie wiem dlaczego xd Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaczek Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 13:54 nieznosze walentynek Odpowiedz Link Zgłoś
koci97 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 14:01 ja spędzam normalnie jak każdy singiel/ka w moim przypadku ka. w szkole czasami dojstaje walentynki ale nigdy nie wiem od kogo - cichy wielbiciel xD a co do walentynek (jako dzien) to to jest zwykły święty dzień Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 14:45 dla mnie to swieto bo sa moje urodziny!! Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusrulez Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 14:52 xxriczkaxx napisał(a): > Jak spędzacie Walentynki?? > > > Czy dla was to zwykły dzień czy może święto?? > > Warto już zacząć się szykować! > Walentynki już 14 lutego Nienawidze walentynek!. Nigdy nie lubiłam i już nie polubie ;[[ Odpowiedz Link Zgłoś
szakira Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 15:33 świętto: serce: Odpowiedz Link Zgłoś
szakira Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 15:33 szakira napisał(a): > świętto:s > erce:: > serce: no Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Ohyda 27.01.10, 15:41 Nienawidzę walentynek -,- Denerwują mnie ludzie, którzy są podnieceni tym " świętem " >, < Niby co w nim takiego nadzwyczajnego. ? ! Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 15:48 Pójdę na miasto zbić wszystkich chłopaków jacy mi się natkną Nie no żarcik ^^ A tak poważnie raczej będę z kumpelami oglądała w domu romantyczne filmy i się wzruszała Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 27.01.10, 15:49 A tak to myślę że to normalny dzień no bo co w walentynki inni kochają się bardziej czy co? Bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś