truuu Re: Kogo płyty macie w domu? 01.02.10, 20:50 hahaha ja mam jakieś stare xd Spice Girls- nie pamiętam jak się zwie Top Kids 11 o ile pamiętam Sugebabes- nie pamiętam tytułu Michael Jackson - Thriller Mattafix i nie pamiętam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Kogo płyty macie w domu? 01.02.10, 20:58 Paramore - BNE Queen - Made in Heaven, Greatest Hits Calvin Harris - Ready for the wekend i wiele, wiele innych, których nie słucham x-d Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Kogo płyty macie w domu? 03.02.10, 12:27 Mam The Killers wszystkie oprócz Sams' Town. Chciałabym kupić jeszcze kogoś. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Kogo płyty macie w domu? 12.02.10, 20:15 JONAS BROTHERS A LITTLE BIT LONGER !! x DDDDDDDD czy cos takiego -.- xd Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Kogo płyty macie w domu? 12.02.10, 20:10 bardzo dużo, w sumie około 90 (oryginalnych oczywiście) sztuk. nie będę więc katować kociaczków i wymienię tylko te najważniejsze dla mnie ^^ Editors- An End Has A Start The Airborne Toxic Event- The Airborne Toxic Event The Courteeners- St. Jude Mika- The Boy Who Knew Too Much Placebo- Black Market Music BrainStorm- Four Shores i A Day Before Tomorrow Linkin Park- Minutes To Midnight Wintersleep- Welcome To The Night Sky We Shot The Moon- Silver Lining EP Fall Out Boy- Take This To Your Grave no i jeszcze kilka Queenu <3 Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. mam ich 39 ,, 12.02.10, 20:20 ok . zaczynam , ale nie wymienie wszystkich bo mam ich 39 - avril lavigne - the best damn thing avril lavigne - under my skin avril lavigne - let go paramore - brand new eyes paramore - riot. to te naj :d Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Kogo płyty macie w domu? 12.02.10, 20:27 oj dużo... min. Britney Spears np. Circus itp. Bravo, Popcorn i takie tam... naprawdę różnych wykonawców nawet hiphopowców xD mam nawet MONTANY xDxD raz ją przesłuchałam ;p stwierdziłam, że to mega kicz jest ;o może ktoś chce?? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Kogo płyty macie w domu? 12.02.10, 20:33 Obecnie nie posiadam żadnej. ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
fankajbmcdl Re: Kogo płyty macie w domu? 12.02.10, 20:34 Jonas Brothers - Lines,vines... Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Kogo płyty macie w domu? 12.02.10, 20:35 Avril Lavigne - The best Damn Thing Jonas Brothers - A Little Bit Longer Pink Floyd - A Dark Side of Moon -,- Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykleinna Re: Kogo płyty macie w domu? 12.02.10, 20:39 wszystkie JB. planuje zakupić jeszcze Demi Lobato, Mitchel Musso i Nicka Jonasa. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
verberka. Re: Kogo płyty macie w domu? 12.02.10, 20:41 Verba "Nie łam mi serca" , "Szósty grudnia" 18L "Wideoteka" , "Nowy folder" Liber & Sylwia Grzeszczak "Ona i on" Ascetoholix "Adsum" i jeszcze kilka , nie pamiętam już jakich : / . A tak na ogół , to ściągam muzę z internetu : p . Odpowiedz Link Zgłoś
fan_th Re: Kogo płyty macie w domu? 12.02.10, 20:45 Ja ma płytę Jonas Brothers Lines Vines and Trying Times. Rihanny "Rated R" no i oczywiscie nie obeszlo by się bez Tokio Hotel "Humanoid" która też mam xd Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 płyty 12.02.10, 20:53 mój tata zbierał kilkanaście lat płyty i są rewelacyjne są min. prawdziwy rock i nie tylko, sama również mam swoje płyty najlepsza z nich to: Ashley Tisdale- "Guilty Pleasure" Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary :-) 12.02.10, 21:00 1. Green Day'a mam: 21st. Century Breakdown American Idiot Warning Nimrod Insomniac Dookie Kerplunk 39/smoth slappy hours 2. Studyjne: International Super Hits! Shenanigans 3.Single: Minority Geek Stink Breah i na dokładkę American Idiot. Inne płytki: Soundrack filmu "the piano" Dostałam soundrack New Moon i Zmierzchu od cioci Nirvana Nevermind Metalica Better Than You i Load The White Stripes nie chcie mi się pisać, ale wszystkie bez nieoficjalnych. The Beatles Let it Be i Please Please Me Bob Marley - wszystko, nie chce mi sie pisać. Jamal - wszystkie bez studyjnych AC/DC - wszystko, ale ich już przestałam praktycznie słuchać / No i to były wszystkie płytki orginalne jakie mam. Gdyby chciało mi się liczyć, pieniążki jakie na nie wydałam moje oczy rozwarły by sie ku Niebiosom, ale walić to Mój cały pokój jest załadowany szafeczkami z płytami i mi z tym dobrze. Nie ściągam. Nawet jak bardzo chce mieć jakąś płytę, nie idę na łatwiznę i nie kradnę potu i pracy jakiemuś zespołowi tylko uporczywie czekam aż będzie kasa ( zarobię ) życie mnie tak nauczyło i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
slomka98 Re: Kogo płyty macie w domu? 13.02.10, 17:46 Ja mam ,,Good Girl Gone Bad'' i ,,Rated R.''-Rihanny I cała reszta typu ,,ESKA-Hity na czasie'' Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Kogo płyty macie w domu? 13.02.10, 18:03 Oj... Dużo tego. Najważniejsza TOKIO HOTEL-HUMANOID Odpowiedz Link Zgłoś
adula Re: Kogo płyty macie w domu? 14.02.10, 00:58 Dżem - Pamięci Bergera One Republic - Dreaming Out Loud Metallica - Death Magnetic Green Day - American Idiot Kings of Leon - Only By The Night Aerosmith - Get A Grip Demi Lovato - Don't Forget Taylor Swift - Fearless Michael Jackson - History Nirvana - Nevermind + jeżeli będę miała kase to kupię płytę Nickelbeck Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley duzo troche ;]]] 14.02.10, 01:03 Ja mam tak : Miley Cyrus-The Time of Our Lives, Justin Bieber-One Time, Michael Jackson-Bad i Thiller i nie wiem jeszcze jakie bo reszta to rodzicow a i mam jeszcze Hemp Gru-JP Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Kogo płyty macie w domu? 14.02.10, 01:05 mam płytę Miley Cyrus-breakout, jb-a little bit a longer (za czasów kiedy ich słuchałam) i this is war-30stm. za bardzo nie lubię płyt. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: Kogo płyty macie w domu? 14.02.10, 12:00 Ja mam płytę Michaela Jacksona- BAD $$$ Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 11:22 muse - reristance green day - american idiot paramore - BNE, Riot!, All We Know Is Falling arctic monkeys - humbug 30 seconds to mars - this is war kings of leon - because of the times i only by the night death ca for cutie - narrow stairs + mandaryna!!! xd Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 11:28 Taylor Swift - Fearless. Michael W. Smith - Worship Michael W. Smith - Worship again Tomasz Żółtko - Nienasycenie. Wolę słuchać za darmo w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 pomijając beethovena, bacha, czajkowskiego.. :D 15.02.10, 11:37 mojej mamy oczywiście c(: to mam juniora stress- lsm :3 ah ah robbiego williamsa najnowszą, bo dostałam od koleżanki, łaaa, bo kocham Go jako króliczka farben lehre kultu- hurra east west rockers- jedyna broń marika- plenty c(: Odpowiedz Link Zgłoś
misskinga Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 12:54 Guns n' Roses-Greatest Hits The Veronicas-Hook Me Up i The Secret Life Of Michael Jackson-Thriller (winylowa/gramofonowa), King Of Pop Green Day American Idiot, 21st Century Breakdown Twilight Soundtrack Lady Gaga-The Fame/The Fame Monster Metallica (?) 3Doors Down (?) Kings Of Leon-Only By The Night Odpowiedz Link Zgłoś
blackberry_ Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 15:56 30 seconds to mars- This is war Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 16:04 Jonas Brothers: Music From The 3D Concert Experience, Lines, Vines and Trying Times, A Little bit Longer, Jonas Brothers Nick Jonas & the Administration - Who I Am mam zamiar kupić jeszcze płyte Justina Biebera, Seleny Gomez, Miley Cyrus, Demi Lovato, Taylor Swift i Jonas Brothers - It's About Time Odpowiedz Link Zgłoś
twilight uuuu ;d 15.02.10, 16:17 Bob Marley Queen Eminem Elvis Preasley Rihanna (chociaż nie lubie ;p . Dostalam ;p)) Odpowiedz Link Zgłoś