298paula986 Re: Kogo płyty macie w domu? 15.04.10, 17:40 Ashley Tisdale, Lady Gaga, Miley Cyrus, Avril Lavigne i (trochę niepasująca) Maetallica Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Kogo płyty macie w domu? 15.04.10, 19:06 Wszystkie Tokio Hotel . Dwie Paramore Dwie 30 seconds to mars . 1 P!nk i 1 Avril . und ścieszka dźwiękowa High school musical 2 ( jak jeszcze lubiłam . xd ) Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd mmm 15.04.10, 17:49 wszystkie płyty Miley Cyrus (kolekcjonuje płyty takie nowe) ----,-- Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza ohoho, dużo tego O_O 15.04.10, 17:50 ale tak m.in: Sean Paul - Dutty Rock Robbie Williams - I've Been Expecting You, Red&Spinache - 7 Rano Soundtrack HSM2 -,- 30STM - This is War x33 Coma - Hipertrofia/Live Odpowiedz Link Zgłoś
messalina |...........| 15.04.10, 18:27 Nirvana - "Nevermind" Nirvana - "MTV Unplugged in New York" Nirvana - "Bleach" Nirvana - "In utero" Nirvana - "Nirvana" Metallica - "Metallica" Metallica - "Load" Kings of Leon - "Youth and Young Manhood" Kings of Leon - "Only by the Night" Coldplay - "X & Y" Coldplay - "Paratchutes" Led Zeppelin - "Led Zeppelin I, II, III, IV" Led Zeppelin - "Presence" Led Zeppelin - "Coda" Led Zeppelin - "Physical Graffiti" Led Zeppelin - "In Trough the Out Door" Led Zeppelin - "Houses of the Holy" Pink Floyd - "Wish You Where Here" Pink Floyd - "Meddle" Pink Floyd - "Animals" Pink Floyd - "The Wall" Pink Floyd - "Ummagumma" Pink Floyd - "Obscured by Clouds" Pink Floyd - "Atom Heart Mother" Pink Floyd - "The Piper at the Gates of Dawn" Pink Floyd - "The Division Bell" Pink Floyd - "The Dark Side of the moon" Pink Floyd - "A Memomentary Laps of Reason" Queen - "Queen, II" Queen - Queen Queen - "Sheer Heart Attack" Queen - "News of the World" Queen - "Innuendo" Dzem - "Cegla" Dzem - "Lunatycy" Dzem - "Dzien, w Ktorym Peklo Niebo" Hey - "Fire" Hey - "Echosystem" Hey - "Milosc! Uwaga! Ratunku! Pomocy!" Hey - "?" Hey - "Ho!" Hey - "Hey" Hey - "Karma" Hey - "[sic!]" Hey - "Music music" Hey - "MTV Unplugged" Hey - "Live" Kolejnosc pozbawiona jakiejkolwiek chronologii, gdyz samo dokopanie sie do plyt rodzicow i moich bylo wystarczajacym wysilkiem. Pominelam kilka plyt Dzemu - napisalam te ulubione. Znam moje mozliwosci, wiec za muzyke klasyczna, Beatles'ow i Rolling Stones'ow nie mam zamiaru sie zabierac. PS. Mozliwe, ze pomylilam jakis tytul, ale kompletnie nie chce mi sie poprawiac. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: Kogo płyty macie w domu? 15.04.10, 18:33 avril lavigne "the best damn thing" i i jaką lady gagi ale teraz mi sie nie chce szukać xD Odpowiedz Link Zgłoś
supergirl__92 Re: Kogo płyty macie w domu? 15.04.10, 19:12 Justina Biebera ;P < Jupiiiiii> Odpowiedz Link Zgłoś
dulce1055 Re: Kogo płyty macie w domu? 15.04.10, 19:47 Mam tak uuuuuuuuuuuuu Keri Hilson 1 September 1 i 2 Justina Biebera 1 i 2 Jonas brothers 1 i 2 Timbalanda 1 i 2 i 3 Miley cyrus 1 i 2 Demi Lovato 1 Seleny Gomez 1 Ushera 1 i 2 Taylor Swift 1 i 2 Lady GaGa 1 i 2 Rihanna 1 i 2 Black eyes peas 1 RBD wszystkie Beyonce 1 Jordin Sparks 1 Lil Mama 1 i 2 Parmore 1 i wiele innych których nie chce mi się wymieniać lol sory xD pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Kogo płyty macie w domu? 15.04.10, 20:09 Nirvana- Bleach Nirvana- Nevermind Nirvana- Incesticide Nirvana- In Utero Black Sabbath- Paranoid System of a down- Toxicity System of a down- Hypnotize Guns n' roses- G N' R Lies Metallica- Master of Puppets Metallica - Metallica Ac/dc- T.N.T. Ac/dc- Dirty Deeds Done Dirt Cheap Paramore- Riot Odpowiedz Link Zgłoś
mejd_in_czajna Re: Kogo płyty macie w domu? 16.04.10, 20:31 Mam za duzo zeby wymieniac Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Kogo płyty macie w domu? 16.04.10, 20:37 kiedy ja tamtą wypowiedź pisałam to nie miałam jeszcze jednej płyty. więc ją dopiszę Michael Jackson-Bad Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Kogo płyty macie w domu? 16.04.10, 20:39 wiele wiele... ...ale do najbardziej cenionych to: an cafe-BB parellel world muse-the resistance i black hole and..... Odpowiedz Link Zgłoś