Dodaj do ulubionych

pobieraczek.pl

02.02.10, 07:53
Matko!
Otóż tak na poczte onet nie wchodze za czesto tylko jak mi kolezanki wysyłąja
foty.Wczoraj zobaczylam ze mam prawie cala skrzynke odbiorcza pelna i zaczelam
usuwac.Ale natknelam sie na wiadomosc od pobieraczka ze cos tam "przedsadowe
wezwanie do zaplaty"okazalo sie ze mam im zaplacic 94 złotych.Ale za co ?Wiadomo nie
jestem pelnoletnia.Niektore dane byly zmyslone.Al ja z tego nic nie sciagalam!Wiec mam
placic za cos czego nie zrobilam?No i natknelam sie na pewna strone gdzie bylo napisane ze
dzieci do 13 roku zycia nie maa sie o co martwic.Ja sie urodzilam w październiku 1997 .Czy
wg ich mam juz 13 lat ?

Czy ktoras ma /miala podobny problem ?
Obserwuj wątek
    • emily. Re: pobieraczek.pl 02.02.10, 08:24
      Była o to straszna afera jakiś czas temu.
      Nie trzeba się tym martwić, ta strona to jedno wielkie zbiorowisko oszustów.
      Ja nie byłam na tym zarejestrowana, ale czytałam o tej sprawie.
      Oni nie mają prawa do ściągania pieniędzy z ludzi.
      • sweetgirly Re: pobieraczek.pl 02.02.10, 08:30
        To strona pełna hakerów. Pewnie padłaś ich ofiarą. Dowiadują się o mailach i rejestrują
        żeby potem wyciągać kasę od ludzi. Powiedz rodzicom. Jak nadal będą kasę wyciągać to
        lepiej zadzwoń na Policję. To oszustwo!
    • mychaxd3 Re: pobieraczek.pl 02.02.10, 08:26
      miałam to samo.. olej to.. oni tylko szukają naiwnych ludzi którzy się
      przestraszą i będą płacić..
      ja nie jestem pełnoletnia i nie zapłaciłam i co .. nie byłam w żadnym sądzie..
      • roxy11 Re: pobieraczek.pl 02.02.10, 15:26
        ja, głupia kiedyś wypełniłam taki formularz. to był jakiś konkurs i można było
        wygrać samochód ;ddd po jakimś czasie przyszło coś pocztą że mam zapłacić 70 zł.
        ;| ale tata zadzwonił tam i wyjaśnił.
    • paulinusia4 wiem coś o tym. 02.02.10, 15:30
      Słuchaj, ja też jakieś pół roku temu zarejestrowałam się na tą stronę, ale że
      coś z jej obsługą było dla mnie nie teges, to nic na niej nie robiłam. W końcu
      pisało: 7 dni za darmo czy coś w tym stylu. I tam po jakimś czasie przysłali mi
      e-maila, że też mam zapłacić 94.80 zł, a jak nie to wezwanie do sądu, a coś w
      wyniku podania fałszywych danych [moje były fałszywe] kara pozbawienia wolności.
      Nie pamiętam dokładnie. Ale, ja, jak to ja nic sobie z tego nie robiłam. Pisało,
      żeby zapłacić to w terminie do 5 dni. A ja ciągle nie zapłaciłam. I nic. Nie
      przysłali, nie wezwali do sądu, żyję. lol. to jakieś zdzierstwo ta strona.
    • chocochanel Re: pobieraczek.pl 02.02.10, 15:37
      Zignoruj ich tylko nie wchodź już na tę stronę zapomni o niej. O tej stronie było głośno nawet
      w telewizji uncertain
      • kiwi Re: pobieraczek.pl 02.02.10, 15:41
        Oni cię naciągają, więc nie płać im za nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka