02.02.10, 20:38
Czasami każdemu się wydaje że ich nie nawidzimy gdy się z nimi pokłocimy i pobrniemy za
bardzo daleko.... Pare słów za dużo mówimy je albo poprostu myślimy, a powinniśmy w
sumie mieć do nich szacunek bo oni nas wychowali ,karmili i dali dach nad głową.
Wkurza mnie niekeidy nawet jak własne przyjaciółki mówią na swoich rodziców po kłotni
lub czegoś im zabronią bo inni nie mają rodziców albo mają lecz się rozwiedli, ja sama się
kłoce z rodzicami i też mysle głupoty ale zawsze potem jakoś załuje tego co myślałam.
a czy wy sie kłocicie z rodzicami ? o czym myślicie? i czy was tez to wkuza jak ktos gada
na swoich rodzicow? czy macie szacunek do swoich rodziców?
Obserwuj wątek
    • verrley. Re: rodzice 02.02.10, 20:43
      Kłócę się z nimi jak każdy kłóci się ze swoimi rodzicami .

Ostatnio w ogóle nie mogę dogadać się z moim tatą , dlatego
      strasznie się z nim kłócę o różne duperele . Na dotatek nie
      słucham go totalnie i pyskuję ile się da . XD Mama uwarza ,
      że się kiedyś pozabijamy big_grin

Z mamą jest o wiele lepiej . Lepiej mi się z nią dogadać choć
      też nikiedy mam z nią małe sprzeczki wink
      • twilight_6 Re: rodzice 03.02.10, 00:05
        jak mnie wkurzą to:
        moja głupota myśli: boze chyba czas sie zabic, dluzej tego nie zniose xd
        moja chyba lepsza strona mysli: szlag mnie trafi mam ich dosc juz sie nie moge
        doczekac az bede osobno mieszkac wink)

serio to nieraz tez mam ohote zrobic im cos zlego xdd
    • sweex .' 02.02.10, 20:44
      Nie mogę powiedzieć, że się z nimi kłócę. My trwamy w stanie kłótni cały czas. Szczerze?
      Mam ich gdzieś, towarzystwo znajdę sobie w innym miejscu. Wkurza mnie całe gadanie o
      miłości, zaufaniu, rodzinnym klimacie. Puste słowa, ot co.
    • blondzia Re: rodzice 02.02.10, 20:44
      U mnie nikt nie gada o sowich rodzicach smirk
      I ja się kłócę z rodzicami i myślę że ich nienawidzę surprised
      • verrley. ... 02.02.10, 20:47
        czasem chciałabym ich rozszarpać z nerwów XD
        a najchętniej wyszłabym z domu i nigdy nie wróciła big_grin
        ostatnio się wydarłam :

" na szczęście zostało mi jeszcze 4 lata do bycia pełnoletnią .
        wyprowadzę się od was i będę miała spokój ! jak wytrzymałam 14
        lat mieszkać z wami to wytrzymam jeszcze 4 ! "
        • staceyann Re: ... 02.02.10, 20:52
          a kto się nie kłóci? Ja mam o tyle dobrze że po mnie ta cała gadka spływa jak woda po
          kaczce, ale nawet jak jestem bardzo pokłócona z mamą, to nigdy, ale to nigdy nie wyzywam
          jej przy koleżankach. Sobie w cztery oczy różne rzeczy mówimy w złości, ale potem się
          godzimy i wszystko jest ok. Uważam, że rodzinnych spraw nie należy pokażywać światu, bo
          potem wszystko wraca do normy, a niedoimformowani ludzie, albo plotki jakieś rozsiewaja,
          albo nas obgadują potem.
    • lolcia15 Re: rodzice 02.02.10, 20:49
      Też się kłócę i mam ich czasem dość confused

Ale i tak ich kocham bo to moi rodzice kiss
      serce
      • angeliiika Re: rodzice 02.02.10, 20:53
        to ja zawsze jak sie kłóce to do nikogo nie mówię tak choćby nikogo wokół mnie nie
        było , i nic nie jemsmile
      • britneyxd Re: rodzice 02.02.10, 20:57
        z tatą ciągle się kłucę.... o co? o wszystko... czasem mam go dość... mama zazwyczaj jest
        po mojej stronie ale później gada, ze to mój ojciec etc. i co z tego? niech będzie dla mnie
        miły to ja też będę....
        z mamą się rzadziej kłucę.. najczęściej o naukę, choć dość dobrze się uczę ( średnia 4,25
        druga kl. gim. )
        nie rozmawiam z nmi dużo... chodzę do szkoły, później się uczę, gram na kompie,
        telewizor oglądam, ze znajomymi się spotykam, gazety czytam - zazwyczaj większość
        czasu u siebie w pokoju spędzam.. z nimi jem obiad w niedzielę i Ranczo oglądam... ale z
        tatą i tak ciągle w kłutni jestem sciana
    • carino Re: rodzice 02.02.10, 20:51
      mm ostatnio właśnie sobie to uświadomiłam ile dla mnie robią , a to że dają kary
      itd . to dla naszego dobra , gdybyśmy my byli dla nich mili oni z pewnością też
    • stichinsgluck Re: rodzice 02.02.10, 20:51
      mnie ten problem nie dotyczy, że tak powiem. naprawdę nie rozumiem dzieciaków
      narzekających na nadopiekuńczych rodziców. powinniście być wdzięczni za to, że
      wgl chcą o was dbać i wszystko robią dla waszego dobra, bo nie każdy ma tyle
      szczęścia.
      • kasiekk2 Re: rodzice 02.02.10, 20:55
        Czesto sie kłóce .
        Ale ich kocham . < 3
    • xxxnikusxxx Re: rodzice 02.02.10, 20:57
      bardzo często się kłócę .
      właściwie to przed chwilą właśnie się kłóciłam .
      szacunek ?
      szacunek mam , ale nie pokazuje go .
    • zakurzona Re: rodzice 02.02.10, 20:59
      Nie kłócę się z rodzicami po prostu ich ignoruję. Skrajni szowiniści, którzy nie
      potrafią kochać..
    • paattii Re: rodzice 02.02.10, 22:17
      Powinniście się cieszyć że macie rodziców... Ja mam tylko mamę... nawet nie
      wiecie ile bym dała za to by móc się przytulić do własnego ojca i powiedzieć mu
      że go kochamsad
      • pola16 Re: rodzice 02.02.10, 23:12
        Ja tam nie za często się kłócę... Szacunek czasem jest, a czasem nie... A to, że
        dali mi dach nad głową to ich obowiązek. Chyba musieli sobie zdawać z tego
        sprawę jak planowali dzieci;p
    • thespragniona Re: rodzice 02.02.10, 23:18
      Taak. Masz rację. Mnie wkurza jak ktoś mówi na swoją mamę "stara" ;/ "stary" to
      jeszcze jakoś brzmi xD ale stara.. jak mówią, mi, ze moja stara coś tam, to
      odpowiadam że ja mam MAMĘ, a nie starą. Może oni mają starą, ale ja nie. I wtedy
      jest im łyso ^^ Wkurzają mnie też takie 12 latki, które są wściekłe, że rodzice
      im nie pozwolili iść na imprezę. Halo, impreza to nie miejsce dla takich gó...ar
      ;/ Hm, ale potem mają nauczkę.
    • elisss92 Re: rodzice racja 02.02.10, 23:26
      zgadzam się z Tobą.
      Sama mówiłam na mamę, że jest taka i owaka jak mi czegoś nie pozwoliła (teraz wiem, że to było dobre). Dopiero jak ją straciłam zrozumiałam jak bardzo mi tego brakuje. Jak brakuje mi jej.
      Doceńcie swoich rodziców.
    • louise_ rodzice 03.02.10, 08:36
      Ja też się kłócę z rodzicami, jak każda nastolatka.Zwłaszcza z tatą.Z mamą
      jeszcze można się jakoś dogadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka