axe_ 03.02.10, 18:00 oglądacie ? ja często oglądam ; ) np szał ciał . x DD albo pięsici mistrza zen , date my mom , co na to tato , next . XD o albo jeszcze gej , hetero czy zajęty . niektóre programe są naprawde fajne . ^ , ^ oglądacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexi55 Re: programy mtv . 03.02.10, 18:03 dla mnie to jest strata czasu a te programy są żałosne... O.o Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: programy mtv . 03.02.10, 19:00 Niektóre są fajne np. Gej , hetero czy zajęty albo disaster date. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia05034 Re: programy mtv . 03.02.10, 18:05 jasnee . xDD . niektóre są fajne . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ mtv - music television? 03.02.10, 18:08 MTV powinno zmienić nazwę na RTV (reality television) bo do MUSIC TELEVISION raczej się nie odnosi. c: Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: mtv - music television? 03.02.10, 18:13 muzyka leci tylko rano. chociaż trudno to coś nazwać muzyką. ;c jak już oglądam - licealne ciąże. żadne słit urodzinki, kribsy (ewen. jeżeli występuje ktoś ciekawy), czy króliczki plejboja. ` Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: mtv - music television? 03.02.10, 18:16 piosenek prawie w ogóle tam nie ma. ale oglądam niektóre programy. ; q Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: programy mtv . 03.02.10, 18:33 ja lubie, ale co na to tato, date my mom już mi się znudziły. ale MTV cribs, królicznki playboya oglądam i inne czasami;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: programy mtv . 03.02.10, 18:37 może to nie do uwierzenia, ale mój kuzyn lubi te programy. cx ja lubię chyba tylko disaster date. poza tym mtv, to już nie mtv. :c Odpowiedz Link Zgłoś
agatusia9595 Re: programy mtv . 03.02.10, 18:51 Nie mam MTV w domu, ale jak jestem u babci to oglądam Czasem fajne są programy, można się pośmiać -> np. jak bije sie Rikki i Nikki xD Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: programy mtv . 03.02.10, 18:42 Ja oglądam jak mam telewizorek włączony bo nie jestem maniakiem tv Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: programy mtv . 03.02.10, 18:45 Ogladam, sa fajne nawet. Ja lubie "pięsc mistrza zen", "south park", "szal cial", czasami "Włatcy móch", "MTV w domu" (ale angielska wersje wole), "52" Odpowiedz Link Zgłoś
blocked_ Re: programy mtv . 03.02.10, 18:56 Boże, pomyśleć że kiedyś na MTV leciała muzyka... te programy są żałosne, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: programy mtv . 03.02.10, 18:57 teraz nie mam mtv, wiec tylko kiedy jestem u babci ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
anotherdrama Re: programy mtv . 03.02.10, 18:59 Yes , MTV is my live. Głównie oglądam PARIS HILTON - KUMPELA NA ZABÓJ i SZAŁ CIAŁ , NEXT i PENETRATORZY. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: programy mtv . 03.02.10, 18:59 Oglądałam tylko Króliczki Playboya ale już nie oglądam xD Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: programy mtv . 03.02.10, 19:01 Jak już naprawde nie leci nic w tv, to tak. Ale zbytnio nie przepadam za tymi programami, wole posłuchać muzyki, pooglądać teledyski. Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: programy mtv . 03.02.10, 19:02 mi najbardziej się podobało date my mom i co na to tato Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: programy mtv . 03.02.10, 19:02 oglądam, żeby się pośmiać z poziomu intelektualnego powyższych programów. z nich wszystkich pięść mistrza zen jest chyba najgorsza, nie widzę w niej żadnych wartości edukacyjnych. paris hilton oglądałam niespełna rok temu, ale do czasu, kiedy nie zrobili drugiej części, co właściwie było do przewidzenia, tak jak to było z tilą tequilą, nieważne. muzykę, z tego co się orientuję, puszczają tylko rano, w kofeinie i jakieś pop-liście. sama szmira i tyle, pod względem muzycznym zdecydowanie wolę emitiwitu, choć też na okrągło promują te same starsy, co zaczyna być irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: programy mtv . 03.02.10, 19:04 Oglądam. Zakochaj się w Tili Tequil [czy coś] Króliczki Playboya [kocham to] xD Licealne ciąże Szał ciał Koszmar minionej randki [czy coś] I wiele, wiele innych xD Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Re: programy mtv . 03.02.10, 19:06 Ja kiedy nie ma niczego fajnego w TV. Lubię "Szał Ciał", "Next", "Paris Hilton, Kumpela na Zabój", "Moje Supersłodkie Urodziny", "Co Na To Tato" i inne, które mi się jakoś nie przypominają. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: programy mtv . 03.02.10, 19:10 Z MTV właściwie nie schodzę. Lubię programy, które tam puszczają. :d Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: programy mtv . 03.02.10, 19:24 Jak znajde czas... głównie patrze na MTV2 , Trace, Vive ,4funtv , Jak mi się nudzi to patrze ( czyli bardzo często) ... Zwykle na "co na to tato " , " Włatcy Móch" . "Paris Hilton... " . itd ... ,ale te programy są głupie jak but Odpowiedz Link Zgłoś
chocochanel Re: programy mtv . 03.02.10, 19:13 Najczęściej oglądam Moje Supersłodkie Urodziny i Made Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa.a Re: programy mtv . 03.02.10, 19:18 dużoo ich jest . Uwielbiam programy na mtv . ;D są najlepsze . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
stichinsgluck Re: programy mtv . 03.02.10, 19:25 te programy są strasznie głupie, ale z nudy czasami oglądam. można się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: szał ! 05.02.10, 09:50 nie cierpię tych programów, są bezsensu i niczego nie wnoszą. MTV to kanał muzyczny, a słyszę w nim jedynie muzykę rano. do bani ;.// Odpowiedz Link Zgłoś