Dodaj do ulubionych

Styl Rihanny- oryginalny czy nie?

07.02.10, 16:08
Czy wy też macie wrażenie, że zachwyt portali internetowych stylem tej gwiazdki jest
bezpodstawny? Np. Pudelek kieruje się wyłącznie sympatią do niej, z resztą tam artykuły
o niej są mcno stronnicze, więc przymknę oko.

Na moje oko Rihanna właściwie podpatrzyła styl Gagi, z królowej lakteksów nagle zaczęła
zmieniać wizerunek na nieco mroczniejszy i "bardziej stylowy", przy okazji kopiując od Gagi
różne elementy i pomysły na stroje. Może nie są to identyczne kreacje, ale na pierwszy
rzut oka widać, że się wzoruje jej stylem. Rihanna próbuje być oryginalna, podpatruje
Gagę, ale ta zawsze jest o krok do przodu- kiedy wszyscy zaczynają nosić uważane za
oryginalne kiedyś u Gagi stroje, Gaga bardziej kombinuje i inne gwiazdy wychodzą przy
niej blado. Tak samo jest z Rihanną. Niby teraz każdy kopiuje od Lady Gagi, ale w
przypadku Rihanny media uważają, że jest oryginalna i stylowa, a to g***o prawda.

Denerwujące jest także to, że Rihanna w dalszym ciągu promuje się na tym pobiciu.
Umówmy się, do czasu pobicia było o niej cichutko, nie nagrała nic dobrego. Obecna
płyta także pozostawia wiele do życzenia, ale ludzie kupują bo obrazuje zmiany w życiu
wokalistki. Czyli znowu wszystko sprowadza się do sytuacji z Brownem.
Obserwuj wątek
    • vanity95 Re: Styl Rihanny- oryginalny czy nie? 07.02.10, 16:14
      moje krótkie, zwięzłe zdanie:

Oryginalny to jest styl Lady GaGi
      a Rihanna z niej tylko zżyna.

kropka. ;x
    • temptation Re: Styl Rihanny- oryginalny czy nie? 07.02.10, 16:15
      Oryginalny ale mi się nie podoba. I coraz więcej gwiazd bierze przykład z Gagi.
    • chrupek Styl Rihanny- oryginalny czy nie? 07.02.10, 16:19
      Lady GaGa jest ikoną mody dla wielu kiczowatych gwiazdek np. Miley Cyrus. Rihanna już
      dawano ubierała się, dość wyzywająco, ale odkąd GaGa chodzi pół naga RiRi robi to samo.
      c: Zwykle kopiowanie stylu.
    • mweezy Re: Styl Rihanny- oryginalny czy nie? 07.02.10, 16:19
      i trudno się z tobą nie zgodzić. jak najbardziej popieram.
    • bouche2 Re: Styl Rihanny- oryginalny czy nie? 07.02.10, 16:26
      no właśnie nie jest oryginalny. to znaczy niby jest, ale te wszystkie bufiaste
      sukienki, bluzki i wiele innych to czysta kopia Gagi, a lateks kojarzy mi się z
      tą grupą społeczną, której się raczej nie toleruje, albo tolerują ją tylko
      faceci c(:
      zdecydowanie bardziej podobała mi sie kiedyś- dziewczęca, delikatna. teraz to
      się stało zbyt 'mocne', że tak pozwolę sobie użyć metafory, no i niestety takie
      coś mi się nie bardzo podoba...
    • razzo Re: Styl Rihanny- oryginalny czy nie? 07.02.10, 16:36
      nie jest oryginalna. na pierwszy rzut oka to widać.
      zgadzam się, kopiuje Gagę. może nie jest to tak bardzo widoczne, noale.
      jeżeli chodzi o jej płytę odpowiem milczeniem.

z tego całego wypadku ma teraz o czym opowiadać, dziennikarze chcą coś na ten temat
      wiedzieć, sranie w banie. cholernie mnie denerwuje ta dziewczyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka