taylor_ filmiki/opowiadania o wtp i ptp. 24.04.10, 17:02 ` macie jakieś ulubione filmiki na yt bądź czytacie opowiadania o bohaterach total drama? ja osobiście mam wiele takich filmów. :33 dzisiaj znalazłam takie: ten i ten. poprawiają humor. ;> dzisiaj przeczytałam wszystkie opowiadania na tej stronie. co prawda jest wiele błędów zarówno ortograficznych jak i interpunkcyjnych i niektóre teksty są prymitywne, ale mimo wszystko przyjemnie się je czytało. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: filmiki/opowiadania o wtp i ptp. 24.04.10, 20:31 Ej czemu na tym 1 filmiku nie widac dunkana ? hah wgl jacy ludzie zryci ci nowi xDD Odpowiedz Link Zgłoś
nancy1297 Musical Totalnej Porażki 24.04.10, 20:35 Teraz będzie Musical Totalnej Porażki. Będą jeździć takim starym ( w końcu 98% budżetu programu zajmuje wynagrodzenie dla Chrisa ) samolotem po całym świecie. Będą jakieś 2 nowe postacie. Nie pamiętam ich imion, ale na youtube są już pierwsze zapowiedzi ( po angielsku ) Wydaje mi się fajne Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Musical Totalnej Porażki 24.04.10, 20:44 ` nie. nie będzie musicalu. oficjalnie zmienili nazwę na total drama word tour. to sierra i alejandro. jesteś fanką? fajnie. : ) marszalinko. a to dlatego, że duncan najprawdopodoniej odpadnie w tych pierwszych odcinkach. :CCC tak. zwłaszcza ta cała sierra. a co sądzisz o "bądź sobą" w wykonaniu dunckiego? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 08:14 to jakie będzie tłumaczenie w wersji polskiej tego, co miało być musicalem totalnej porażki? (: Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 10:03 świetny ten trailer :3 wczoraj jak go z siostrą oglądałam natknęłam się po boku na nowy odcinek total drama action/world tour. formułą podobny do tego, co był przed premierą planu, czyli jak doszło do tego, że powstała nowa seria. PRZEGENIALNY odcinek! nie był skierowany raczej do dzieciaków, był totalnie o show businessie. o tym jak toczy się ich kariera, życie prywatne. najgenialniejsze z duncanem i courtney - zrobili sobie wspólne tatuaże (co jest ostatnio bardzo modne wśród gwiazd), pozowali z nimi dla paparazzi, którzy ich później przyłapali na kłótni podczas kolacji w restauracji, co skończyło się konferencją prasową o ich rozstaniu XD "and he chews with his mouth open!" - to było genialne : D ogólnie jeden z trzech najlepszych odcinków. według mnie, oczywiście. nie było w nim żadnego naciągania wątków (no dobra, było naciąganie, ale stanika XDDD), zero morałów etc. filmiki obejrzę później, a artykuł napiszę :3 Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 10:56 co do tłumaczenia tytułu to jeszcze nie wiadomo, bo polskie cn pewnie nie wykupiło tdwt. ale ja myślę, że może trasa totalnej porażki. chociaż nie... koncert totalnej porażki? nie, bardziej trasa. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 14:15 ` GWEN KOCHA DUNCANA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O.O nie wierzę. ok. mogę stwierdzić, że też jej nie cierpię. nie zrozumiałam większość dialogów, ale to co ona mówiła, akurat zrozumiałam dokładnie (no, prawie ;q). idiotka z niej. -.- pf. ale i tak wiadomo, że duncky kocha courtney i nigdy nie będzie z tą porąbaną gotką. yy.. tak? o.o genialne było też to jak duncan się wkurzył i powiedział: - i said no comment! po obejrzeniu tego odcinka zaczynam się cieszyć, że duncan odpadnie jako pierwszy. przynajmniej gwen nie będzie miała możliwości odbicia go courtney. ________________________ piosenka tytułowa (?). ja chciałbym być sławny/ i wanna be famous. hit czy kit? która wersja lepsza: polska czy angielska? wg mnie piosenka jest fajna, choć zmieniłabym tytuł na np. "ja chciałbym być bogaty". bo oto w tym serialu chodzi. oczywiście o sławę również, ale w mniejszym stopniu. wersja angielska jest lepsza, choć polską też nie pogardzę. obie mam na tel. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 16:23 Hah ja tez mam obywie na fonie lubie obydwie a co nowego sezonu wole po prostu poczekac az u nas bedzie lecial a nie wyprzedzac fakty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 18:14 ach, a ja 300 posta piszę :3 jestem mistrzem, bo wcześniej napisałam 200 gwen jest gupia gupia gupia. nigdy jej nie lubiłam i przez ten odcinek nie lubię jeszcze bardziej. a ja chcę, żeby duncan był długo :c chciałabym zobaczyć kłótnię o niego pomiędzy gwen i courtney XD będzie mi brakowało jego humoru... btw, po tym odcinku zastanawiam się nad jedną rzeczą - heather w swoim internetowym "show" pocałowała zdjęcie duncana, parodiując "show" gwen. a ja się pytam - po co heather jego zdjęcie? czyżby sama coś do niego czuła? obie wersje anthemu są fajne, ale ja wolę sobie podśpiewywać angielską wersję :3 Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 20:26 Ja czesciej podspiewuje polska ;p aaa chyba przestane tu wchodzic, bo sie boje ze mi zdradzicie wszystkie szczegoly musicalu !(wstepnie to tak nazywajmy moze) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 20:43 ` nie, nie. to nie było w musicalu tylko w specjalnym odcinku planu, które nie przetłumaczyli na polski i nie puścili u nas na cartoonie. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 20:40 ` jestem jeszcze większym mistrzem, bo napisałam pierwszy post. xd ja nie chcę, bo boję się, że on mógłby wybrać gwen. :C w końcu z courtney ciągle się kłócą i wgl... tak, mi też. :c to jest trochę nie fair, bo np. dlaczego taka izzy może być we wszystkich sezonach i wracać po kilka razy do programu, a duncan nie? zgłaszam sprzeciw! xd oh, oh mam pomysł! skoro w ptp były podsumowania to może w worldzie tourcie (?) także i duncan byłby prowadzącym. ; 33 myślę, że ma to zdjęcie specjalnie do tej parodii, a nie dlatego, że coś do niego czuję, ale kto to tam wie. ;q nie no. nadal nie mogę w to uwierzyć. gwen podkochuje się duncanie... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Musical Totalnej Porażki 25.04.10, 20:46 ` nowy chłopak na forum. grześ ;3 BOSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Musical Totalnej Porażki 26.04.10, 16:27 hmm... Gwen w Duncanie ...? a co z Trentem ?;o Ach... totalna porazka Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Musical Totalnej Porażki 26.04.10, 21:04 ` no przecież z nim zerwała ;q to znaczy ona nie powiedziała, że go kocha, ale np. mówi, mówi, mówi i za chwilę ... look at the guy, he's hot! I mean...uh...he's okay...for her... ekhem. chciałabym się wam pochwalić, że założyłam bloga : D z opowiadaniami o courtney i duncanie. jakbyście nie miały co robić to jeśli chcecie to wejdźcie na: heavenhell.blog.onet.pl/ pierwsza część już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Musical Totalnej Porażki 26.04.10, 21:07 Ok w wolnej chwili wejde ;] oh tak to ja tez gadam i to nie raz o wielu facetach xD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Total Drama Action Celebrity Manhunt Speacial 27.04.10, 09:24 ` właśnie obejrzałam cały odcinek (wcześniej tylko dwie części). do teraz się śmieję. najlepsze było to jak wszyscy krzyczą, bo za chwilę zginą, a izzy: so, noah was chris assistent. ha. / to było prze boskie. noah znów był przytulony do codiego. ; O stwierdzam, że sierra chyba nie jest nawet taka zła. na jej miejscu też bym się tak zachowywała (lub nawet gorzej ;q). ale i tak wolałabym, żeby nie było jej w trzecim sezonie. czyli wychodzi na to, że duncan i courtney się pogodzili i nadal są razem. ; d gwen może im podskoczyć. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: plan totalnej porażki . 27.04.10, 09:28 uwielbiam , chyba jeszcze nie wyrosłam z takich bajek ; D Duncan & Gwen najlepsi ! ; * Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 27.04.10, 10:08 och och, jak fajnie, kolejne dwie osoby to lubią :3 ja wiedziałam, że oni się w końcu pocałują : D za bardzo się pociągają. dlatego nie martwię się, że gwen mogłaby go odbić c: chociaż, może gdyby courtney znów się nim rządziła, on poszedłby do gwen i byliby razem... ale pewnie niedługo, bo zaraz wróciłby do tej pierwszej XD o o o, kocham opowiadanka, już wchodzę : ) Odpowiedz Link Zgłoś
fun4ever Re: plan totalnej porażki . 27.04.10, 10:07 fajne to jest ! przynajmniej dla mnie ; >> śmieszne takie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 27.04.10, 10:13 ` proszę o więcej takich ludzi. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
jo. kocham twoje opowiadanie <3 27.04.10, 11:49 jest, kurczę, świetne! takie niby proste, ale wciąga. naprawdę. a koneserem książek jestem ; d tylko mam jedno zastrzeżenie: pisz trochę więcej przeżyć wewnętrznych, a ogranicz dialogi. oczywiście, ja uwielbiam dialogi, tylko chodzi mi o to, że od często powinny występować krótsze, a raz na jakiś czas długie. i kocham cię za to, że notka była długaśna :3 co do kanadyjskich miast to mogłaby być z Toronto, a przeprowadzić się do Richmond Hill, chyba najmniejsze miasto z przedmieść Toronto. i coś tam miałam jeszcze napisać, ale muszę iść z kompa i jak mi się przypomni to napiszę. :c Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: :D 27.04.10, 18:05 ` proszę, przestańcie. rumienię się. :q ok. więcej przeżyć, mniej dialogów. spoko. szczerze mówiąc, myślałam, że jak dodam moje opowiadanie to padnie sama krytyka, a tu proszę, zostałam mile zaskoczona. : ) hah. a ja właśnie chciałam przeprosić za to, że notka jest taka długa. jak dla mnie, zbyt długa. rozumiem jeszcze, jakby tekst był ciekawy, ale jest on nudny jak flaki z olejem. :q podziwiam ludzi, którzy dotrwali do końca. xd o, fajnie. w takim razie akcja nie będzie się rozgrywać w owczych głowach tylko w richmond hill. x D serio, mogłabyś? byłabyś kochana. dziękuję za te miłe słowa. jesteście słodkie jak goeff w wyspie. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: :D 27.04.10, 20:39 jesteśmy słodkie jak geoff, mrra mogę zrobić, ale to jutro. i jakbyś mogła to znajdź zdjęcia, bo na deviantarta już liczyć nie można, albo to ja nie umiem szukać :c proszę cię, ja kocham długie! takie krótkie, jak niektóre dzieci wstawiają też na kotku i oceńcie, ale szczesheeee ;*** to moJe PierWshE ; DD są dziecinne, bezsensowne i bez szans na przetrwanie. a ja czuję, że u ciebie będzie dużo napięcia i zmyłek, że niby zaraz coś pomiędzy nimi będzie, a tu zonk! zero zbliżeń :3 Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: :D 28.04.10, 08:09 ` tak właściwie to będę wymyślać wszystko na bieżąco, więc możesz się zdziwić. :q nawet nie wymyśliłam jeszcze fabuły. xd znalazłam : d totaldramaisland.wikia.com/wiki/Fileunshine.jpg totaldramaisland.wikia.com/wiki/FilexC-Wanna-Make-Out.jpg totaldramaisland.wikia.com/wiki/Filec80.png totaldramaisland.wikia.com/wiki/File:Thekiss-1.jpg totaldramaisland.wikia.com/wiki/Fileuncan%27s_carving.jpg totaldramaisland.wikia.com/wiki/FilexC_DialMForMerger.png totaldramaisland.wikia.com/wiki/FilexC-Comfort.jpg totaldramaisland.wikia.com/wiki/FilexC-makeout.jpg wybierz sobie któreś z tych. wszystko jedno jakie. w końcu wszystkie są cudowne. : 3 _____________________ wielka stopa or niedźwiedź. kogo wolicie? (pha. zamęczę was tymi głupimi pytaniami ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: :D 28.04.10, 08:15 ` cholera! wszystko się spieprzyło przez te dziadowskie emotikonki. grr. jeszcze raz: to i to i to i to i to i to i to i to. uff. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: :D 28.04.10, 09:06 Zagdzam sie z jo. ;D takie krotkie nie maja sensu Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: :D 28.04.10, 12:29 wielka stopa! jego fuckyou do chefa było epickie XD no to ja już włączam photoshopa i robię :3 Odpowiedz Link Zgłoś
angusia109 Re: plan totalnej porażki . 28.04.10, 12:32 haha bywa śmieszny:0 to jedyny serial jaki oglądam na cartoonie lubie go Odpowiedz Link Zgłoś
jo. nagłówek :3 28.04.10, 14:01 img689.imageshack.us/img689/821/dxc.png oraz obrazki do kategorii: img94.imageshack.us/img94/3353/arcwv.png & img33.imageshack.us/img33/1971/stata.png & img38.imageshack.us/img38/3307/kalc.png & img504.imageshack.us/img504/6417/mnie.png & img341.imageshack.us/img341/6243/linkit.png . kolor tła ustaw najlepiej #f4e5bf. taki kod do koloru ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: nagłówek :3 28.04.10, 15:29 ` chyba się zakochałam *_* jest świetny! dziękidziekidziękidziękidziękidziękidzięki! ______________ wasz najmniej i najbardziej lubiany odcinek wyspy i planu to... uzasadnijcie. C: Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: nagłówek :3 28.04.10, 15:47 miło mi :3 proszę bardzo. najmniej lubiany planu... chyba ten więzienny. trochę nudny był. za bardzo kręcił się wokół gwen, która później odpadła, co było bardzo dobre, ale i tak nie lubię tego odcinka. a najlepszy... hmmm... kiedy doszła courtney (nie trzeba uzasadniać ), prehistoryczny (buziak courtney i duncana <3), rock&rollowy (był po prostu mistrzowski! babydoll mnie robroiło) i o księżniczce (zazdrość dunckiego była taka słodka :3). przy okazji, przez ciebie chyba wstawię gdzieś moje opowiadanie, również o DxC. napisałam w grudniu pierwszą część, później jakoś o tym zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: nagłówek :3 29.04.10, 08:33 ` super. twoje będą na pewno będą ciekawsze. łih. nie mogę się doczekać : d najmniej lubiany odcinek z wyspy.. to wtedy jak odpadła courtney, a to dlatego, że miłość duncana i jej tak ślicznie się rozwinęła, a tu za chwilę BAM. głupi harold. ; < najlepszy to ten w którym courtney odpadła (lol. moja logika ;d) i ten, w którym odpadł duncan, bo ten odcinek był prze cudowny, najlepsze było w nim to jak się zaczęli spowiadać, i ten z psychotycznym mordercą z piłą łańcuchową i TAKIM HAKIEM (kocham tego mordercę i ten tekst), i ten o fobiach, ponieważ courtney przytuliła dunckiego (wczoraj leciał na cartoonie), i ten w którym odpadła leshawna (w tym odcinku duncan wydziergał z tyłu drewnianej głowy courtney napis: "D+C". to było takie słodkie :3), o i jeszcze ten w którym musieli ugotować jakieś potrawy, a chris je ocenił (duncan położył dłoń na ramieniu courtney, a ta się do niego uśmiechnęła ; d) najgorszy odc z planu to ten w którym odpadła courtney i owen, ponieważ court mnie w nim strasznie wkurzyła! wykorzystywała duncana, napisała mu ten popierniczony list, a on powiedział, że gdyby miał do wyboru: ją lub kasę, wybrałby kasę. o.o i najgorsze odcinki to te, w których była jeszcze gwen i duncan zachowywał się jak jakiś idiota. najlepszy odcinek to ten o filmie wojennym. kocham to, jak duncan zaczął się kłócić z haroldem, i te gazy leshawny. kocham także jedne z podsumowań. to w którym była gwen. uwielbiam ten fragment jak courtney zaczęła się z nią kłócić, i jak zobaczyła to video, i zrobiła te swoje brwi, a potem mój ukochany tekst: "dzwonię do mojego prawnika!", kocham odcinek w którym wróciła courtney i reakcję duncana, odcinek prehistoryczny, milion dolarów, kochanie (wg mnie ten odc był najzabawniejszy z całego sezonu), o księżniczce (ta piosenka "my prince will be" jest piękna. nie wiedziałam, że courtney potrafi tak pięknie śpiewać). wszystkie odcinki są świetne, ale te zasługują na wyróżnienie. o! i najlepszy odcinek z planu to ten specjalny, którego nie przetłumaczyli i finał (ale ten, w którym wygrał duncan). aha! i jeszcze odcinek 25, jak chef i chris się kłócili. :3 uff. to już chyba wszystkie. najzabawniejsza sytuacja jaka wydarzyła się w serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: nagłówek :3 29.04.10, 12:00 Hmm... Najlepszy wg mnie to od z TAAKIM HAKIEM- smialam sie masakrycznie, a Duncan tak slodko straszyl Courney i o fobiach, gdyz ... nie wiem ale byl fajny. Z planu to ostatni i przedostatni, no i 2 jak Duncan grał niby twardziela ;p A najnudniejszy ... hmmm <mysli> nie wiem ! Chyba 1odc wyspy Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: nagłówek :3 29.04.10, 13:06 właściwie to zgadzam się całkowicie z taylor :3 nie jest ciekawe, wręcz nudne. mieli się spotkać dopiero w 3 rozdziale, czy jak to nazwać. i nie zdziw się jak zobaczysz, że akcja również dzieje się w szkole. klik. btw, jesteś w linkach. Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: nagłówek :3 29.04.10, 15:40 dziewczyny, świetne macie te blogi. (: wpadłam i jestem pod wrażeniem. (: Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: nagłówek :3 29.04.10, 16:26 ` twoje opowiadanie jest najlepsze jakie do tej pory czytałam. nie wiem czy jest jeszcze sens, abym pisała swoje własne. tylko się zbłaźnię przy tych twoich. ;q no, ale obiecałam koleżance.. : / kurczę. też dodam cię do linków : ) NUDNE? chyba sobie żartujesz. jest świetne! naprawdę świetne. nie mogę się doczekać kolejnych części. : D Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: nagłówek :3 29.04.10, 17:00 ` a no i właśnie. jeżeli chodzi o nagłówek, to nie mam go ustawionego na swoim blogu nie dlatego, że mi się nie podoba (broń Boże!) tylko dlatego, że kurczę, onet wymyśla. ;c ciągle pisze, że "Nie udało się załadowanie pliku. Do bloga można załadować pliki graficzne tylko z rozszerzeniem .jpg, .gif i .png o maksymalnym ciężarze 200 kb" i dałam sobie z nim spokój. PAMIĘTAJCIE. z onetem nigdy nie wygracie. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 29.04.10, 18:43 Nie wiem ! Tak jakos musialam jakis powiedziec a wydaje mi sie ze tam najmniej akcji bylo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 29.04.10, 21:04 skopiuj link do nagłówka i wklej go w tą drugą rubrykę. pierwsze jest chyba "obrazek z pliku" czy jakoś tak i przycisk "przeglądaj", a niżej masz miejsce na wstawienie url obrazka :3 dziękuję bardzo. ale myślę, że na 16-18 rozdziałach skończę. każdy będzie podzielony na trzy notki, bo nie mam zamiaru pisać wiecznie mdłego romansidła ;d Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: plan totalnej porażki . 29.04.10, 21:16 Pierwszy raz o tym słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: plan totalnej porażki . 30.04.10, 13:39 tak jak powiedziała poprzedniczka, wklej po prostu link. (: z onetem da się wygrać. (: Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 01.05.10, 08:15 ` dzięki. no, jednak się udało. ; ) oglądaliście kiedyś szóstkę w pracy (autorka tej bajki jest autorką td)? co sądzicie o tej bajce? czy choć w połowie jest tak fajna jak total drama czy może o wiele lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 01.05.10, 15:40 oglądałam, ale to jak byłam dzieciakiem. jakieś 9-10 lat miałam. czasem sobie powspominam. bardzo fajne, humorem podobne do total drama. a jak w jednym z odcinków actiona była scena z piosenką 6teen to na początku gęba otwarta, oczy wytrzeszczone, a później niekontrolowany śmiech : D Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 03.05.10, 18:28 ` macie jakieś pytania, wątpliwości odnośnie jakiś odcinków/ postaci/ zdarzeń total drama? pytajcie śmiało. pomożemy. ; ) ja osobiście nie rozumiem pewnej sytuacji, która zaszła w 22 odcinku od 0:55 do 1:16. o co chodziło, że schwytali się za swoje klejnoty? może jestem aż taka tępa, ale nie zrozumiałam tego. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 04.05.10, 12:17 mwha! mi się to skojarzyło z mistrzem zen, z tym co na mtv leci. wydaje mi się, że to było właśnie nawiązanie do tego programu, bo tam na końcu zawsze ciągną za jaja c: (tak, wiem, jestem genialna. ale znając życie pewnie chodziło o coś prostego, jak to, że chris mówiąc 'gorzko zapłacicie' miał na myśli tortury na klejnotach, a oni się skapnęli, bo wiadomo jaki mcclain jest kochany :3) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 04.05.10, 15:28 ` rzeczywiście, mogło tak być. pamiętam, że leciał taki program (nie wiem czy leci nadal, bo nie mam już mtv ;c ). niby takie banalne, ale nie zakapowałam o co chodzi. ;q propos chrisa... christian potenza, czyli głos chrisa mccleina dodał wspaniały filmik dla fanów (chyba jedyna osoba, który o nas pamięta ;q), a w nim znajduje się OPENING !!! x DDD niestety, jak na złość scena kiedy jest courtney, duncan i gwen nie została ukazana, bo christian musiał w tym samym czasie ruszać kamerą! grr. no, ale i tak bardzo mu dziękuję za filmik i w ogóle za to wszystko. jeżeli chcecie zobaczyć to kliknijcie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 05.05.10, 11:05 Haha lubie ten filmik xD No ale to wkurzajace jak ruszal ta kamera Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 05.05.10, 15:23 c*ota. -.- no dobra, nie, fajny jest, bo dał ten filmik. opening fajny, ale tak mało pokazali, buuu :c Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: plan totalnej porażki . 05.05.10, 15:48 jest gorszy niż wyspa, przy niej można się pośmiać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 05.05.10, 16:18 ` przy planie także, wierz mi. :q Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 05.05.10, 18:32 OoO tak przy Planie rowniez ;d Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ total drama reloaded/ reaktywacja totalnej porażki 06.05.10, 14:59 tutaj. : ooo co o tym sądzicie? cieszycie się? postacie. filmik. ja szczerze mówiąc niezbyt się cieszę i ten pomysł zbytnio mi nie przypadł do gustu. to znaczy gdyby stworzyli czwarty sezon byłabym wniebowzięta, ale TYLKO i WYŁĄCZNIE ze starymi postaciami (ew. dołączyć do nich sierrę i alejandra). do tego ktoś tam (nie pamiętam nazwiska) potwierdził, że w programie będzie harold, ale co z pozostałymi?! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: total drama reloaded/ reaktywacja totalnej po 06.05.10, 15:18 Postacie wydaja sie spoko, ale ja NIE BEDE tego ogladac bez starych postaci, to oczywiste... Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: total drama reloaded/ reaktywacja totalnej po 06.05.10, 17:16 rysunki postaci jak zawsze genialne. (: szóstkę w pracy oglądałam oczywiście. (: chyba równie świetna jak plan totalnej porażki, z tym że w ptp więcej charakterystycznych sytuacji i bohaterów. szóstka w pracy troszeczkę blednie. (: Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: total drama reloaded/ reaktywacja totalnej po 07.05.10, 15:21 pewnie obejrzę pierwszy odcinek, ale wątpię, że zostanę fanką. dla mnie total drama = duncan + courtney. najlepsze odcinki to te, w których są oni. poza tym, widzę po obrazkach, że są to marne kopie teraźniejszych uczestników. albo za bardzo się nimi twórca inspirował. pierwsza osoba wygląda na żeńską wersję owena i przewiduję, że będzie głupia jak on. druga będzie podobna do lindsay. trzecia to kolejna gwen. czwarta przypomina z wyglądu leshawne. piąta podejrzewam, że będzie miała w sobie coś z heather lub courtney. szósta to beznadziejna podróba evy. pierwszy chłopak będzie kimś typu cody/ezekiel. drugi wygląda podobnie do dja, ale myślę, że będzie raczej jak justin w drugiej serii - podstępny etc. trzeci do marna, żałosna kopia duncana i wiem, że go nie lubię. kolejny zalatuje mi noah lub (znów) ezekielem. dalej widzę kolejnego owena, a ostatni chłopak to chef w skórze zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: total drama reloaded - dalsze informacje. 08.05.10, 10:18 ` jest już scenariusz reaktywacji! christan potenza (nawiasem mówiąc, świetny gość. widać, że kocha to co robi i jak już wspomniałam, to jedyna taka osoba, która o nas pamięta ;q polecam jego filmiki na yt. w jednym z nich rozmawiał z brianem fraudenem, czyli osobą, która podkłada głos haroldowi i z dziewczyną, która podkłada głos heather. być może rozmawiał z kimś jeszcze, ale nie jestem pewna, bo nie oglądałam wszystkich jego filmików) nagrał coś co może was zaciekawić.. ; D tutaj. jo. dokładnie ; ) niech chociaż duncan będzie.. total drama celebrity w polsce (według nieoficjalnych informacji) ma być w CZERWCU! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: total drama reloaded - dalsze informacje. 08.05.10, 13:34 A czerwiec juz za niedlugo ;] No wlasnie , niech bedzie PRZYNAJMNIEJ duncan !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: total drama reloaded - dalsze informacje. 08.05.10, 13:34 I uwazam tak jak jo. ze nowe postacie sa tylko gorsza wersja poprzednich uczestnikow ... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ plan totalnej porażki: podsumowanie 10.05.10, 16:23 ` świetny pomysł, świetni gospodarze, świetne show. jest tylko jedno ALE: podsumowań było stanowczo za mało! przecież odpadł justin, lindsay, harold i COURTNEY. jakoś nie byli na gorącym krześle. tak samo jak beth i duncan (finał się nie liczy ;q). oni także powinni tam być. także wg mnie powinny być jeszcze przynajmniej trzy podsumowania. co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki: podsumowanie 10.05.10, 17:15 Zgadzam sie- bylo bardzo malo podsumowan !!! Powinni zrobic jeszze z jakies 2... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 13.05.10, 15:06 ` chciałam tylko powiedzieć, że pojawiła się u mnie na blogu kolejna notka : ) [heavenhell] oprócz tego znalazłam urocze zdjęcie: :3 wszystkiego najlepszego! życzenia spóźnione, ale co tam. :q Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 13.05.10, 16:06 Ja chce taki tort !!!!!!!!!!!!!!! xD Tylko zamiast tego czerwonego ludzia to zeby byl Duncan ;p Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ total drama world tour. 14.05.10, 14:00 ` i znowu według nieoficjalnych informacji dowiedziałam się, że ezekiel i izzy prawdopodobnie odpadną z programu, a potem do niego wrócą. izzzzzzzzzzzy - no, wiadomo. ona w każdej części wraca, więc niby dlaczego nie w trzecim sezonie? ;q poszperam jeszcze na wiki i dam wam znać czy ta informacja jest potwierdzona jakimiś wiarygodnymi źródłami. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: total drama world tour - nowy zwiastun! 16.05.10, 17:37 tutaj. a z niego wysnułam pewną ciekawą teorię ; ) a mianowicie myślę, że po tym jak chris wręczy "popcorny" uczestnikom, osoba która go nie dostanie zostaje wyrzucana z samolotu przez drzwi. ;q nieco brutalne, nie? aha. jak widać, ezekiel odpadnie dość szybko. nadal szukam na wiki, ale nigdzie nie pisze, że powróci do programu. : / Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: total drama world tour - nowy zwiastun! 17.05.10, 14:14 ` czemu nikt nic nie pisze? :c Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: total drama world tour - nowy zwiastun! 17.05.10, 15:50 ja nie pisałam, bo nie miałam weny na udzielanie się (: oo! nowy zwiastun! wiele to on mi nie przyniósł, a martwię się coraz bardziej, bo nie widziałam ani duncana ani courtney :c ale we wcześniejszym trailerze widziałam ich we fragmencie z odcinka, gdzie tylera dźgnął skorpion... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: total drama world tour - nowy zwiastun! 18.05.10, 15:41 ` tak, z tych wszystkich zwiastunów, cała akcja jakby opiera się na: bridgette, izzy, sierze, "nowym ciachu" etc, czyli postaciach, które wcale nie są ważne i nie obchodzą ludzi. większość- w tym ja- czeka, aż w końcu pokażą jakiś urywek z duncanem, czy kłótnią między courtney, a gwen. kurczę, trzeba czekać.. ;c wczoraj, zupełnie przypadkowo, trafiłam na pierwsze podsumowanie. gośćmi byli trent i izzy. trent zaśpiewał przepiękną piosenkę, która bardzo wzrusza (8:45). "Wyrwałaś serce z duszy mej, Odrzucasz każdy mój SMS.. A pamiętam te noce, kiedy gwiazdy migocząc, rozświetlały niebo nam. Powiedziałem wtedy, że to właśnie Ty jesteś całym światem mym.. Jestem sam..." ogólnie mówiąc, głównym tematem był związek gwen i trenta. moje pytanie do was. jesteście po stronie gwen czy trenta? dlaczego? jestem po stronie trenta. tak, zachowywał się jak idiota i zawalał wyzwania swojej drużyny, ale mogła to z nim załatwić w jakiś inny sposób. nie musiała z nim od razu zrywać! zważywszy na to, że w drugim odcinku planu mówiła, że go kocha. co, już jej przeszło to uczucie?! tak szybko?! a potem jeszcze namówiła jego drużynę, aby na niego głosowali. pf. biedny trent. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: total drama world tour - nowy zwiastun! 19.05.10, 09:12 Ja tez nie pisalam, bo nie wiedzialam za bardzo co ;d. Ja nie ogladam tych zwiastunow, nie chce sie denerwowac brakiem Duncana i wgl... Oczywiscie ze jestem po stronie Trenta ! Oszalał na punkcie Gwen, a ona zamiast z nim baardzo powaznie porozmawiac to z nim zerwala;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: total drama world tour - nowy zwiastun! 19.05.10, 15:12 również po stronie trenta. dlaczego? bo chyba większość z tego wątku wie, że ja nienawidzę gwen z całego serca c: między innymi dlatego - bo zachowała się jak totalna świnia, delikatnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 19.05.10, 19:02 Po obejrzeniu tego podsumowania (nie pamietam zebym go ogladala) jeszcze bardziej lubie Trenta. A ta piosenka dla Gwen jest po prsostu cudowna. Czy wy tez uwazacie, ze w Planie Goeff sie strasznie zminił ? Ja go w wyspie baardzo lubiłam, byl tak optymistycznie nasawiony do wszystkiego w planie gwiazdorzy i w ogole (nie pamietam taylor_ czy juz o to pytalas jak tak to wybacz) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 20.05.10, 14:24 ` czyli wszystkie jesteśmy jednomyślne, jeśli chodzi o rozstanie gwen i trenta. ; ) hm.. trent. niby go lubię, ale bez szału. sympatyczny chłopak z niego, osobowość też ma nie najgorszą, ale zawsze wydawał mi się taki nudny i idealny. choć w planie uwielbiam tę scenę kiedy biedaczek ciągle w charakteryzatorni wali się po głowie i mówi: "głupi!" ;q zrobiło mi się go żal jak gwen go rzuciła, ale potem przeszło jak powiedział do niej, że: "teraz jest super, bo dzwonią do niego laski". zachował się jak świnia. o.o także ogółem, trent jest fajny, ale daleko mu do moich ulubionych postaci. z tego co pamiętam to zadałam takie pytanie, ale jeszcze wtedy jak się nie udzielałaś (tzn. byłam tylko ja i jo.), także wybaczam. ;q no, tak. w wyspie- słodki chłopaczek, a w planie - wredny tyran. na szczęście, geoff "przed przemianą" i "po przemianie" jest tak samo zabawny i śmieszny. ( ; uwielbiam go. "a heather to taka.. ostra" haha! albo ta publiczność "dołóż mu! dołóż mu!" boskie. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 20.05.10, 16:04 Hmm wiec za pozno tu wbilam ;d Co do Trenta, tez tak uwazam, za idealny, spokojny i ulozony, nie w moim typie, ale go i tak bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 22.05.10, 13:37 podrzućcie jakiś fajny temat lub wejdźcie na totaldrama, bo mi się nudzi c: Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 22.05.10, 14:25 ` fajne tematy się kończą. c: szybko, nie? ;q ostatnio na wiki doczytałam się, że courtney jest najmniej lubianą osobą przez uczestników, zaraz po heather. smutne. a tak btw. polecam tą stronę )tutaj). jest świetna. można znaleźć w niej informację o wszystkim i o wszystkich z total drama. poza tym jak już pewnie wiecie są zmiany w tv (już od dawna). w sobotę i niedzielę o 13.05 (zaraz po flapjacku, którego również polecam) leci wyspa, a zaraz po niej, plan. później o 19:00 znów plan. od poniedziałku do piątku o 19:00 leci plan, ale nie w środę i czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 22.05.10, 14:26 taylor_ napisał(a): > ` fajne tematy się kończą. c: szybko, nie? ;q > ostatnio na wiki doczytałam się, że courtney jest > najmniej lubianą osobą przez uczestników, zaraz po > heather. smutne. a tak btw. polecam tą stronę > (tutaj). > jest świetna. można znaleźć w niej informację o wszystkim i o wszystkich > z total drama. > poza tym jak już pewnie wiecie są zmiany w tv (już od dawna). > w sobotę i niedzielę o 13.05 (zaraz po flapjacku, którego również > polecam) leci wyspa, a zaraz po niej, plan. później o 19:00 znów plan. > od poniedziałku do piątku o 19:00 leci plan, ale nie w środę i czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 22.05.10, 15:26 znam tą stronkę c: moja siostra miesiąc temu wszystkie teksty stamtąd na google translate tłumaczyła, jak mnie nie było w domu XDD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 22.05.10, 19:32 ooO nie jo. to ja juz sie tu boje pisac, bo ja popelniam wiele bledow ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 22.05.10, 21:09 oj tam, taka zła to ja nie jestem c: jak już naprawdę mnie krew zalewa na widok błędu jak np. Which is now hours because I need to se Turn the clock and I accidentally go? lub do not say as much in English,so there may be errors.I have 12 years ;p liczę do dziesięciu i staram się nic nie pisać do tej osoby. a te teksty są z życia wzięte, właściwie to z last.fm. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 22.05.10, 15:25 fajnie, ja też, ale jeśli możesz, to nie używaj języka angielskiego, skoro nie umiesz skonstruować prostego zdania w present simple. z góry dziękuję c: po prostu rażą mnie wszelkiego rodzaju błędy w obojętnie jakim języku. Odpowiedz Link Zgłoś
hiaa Re: plan totalnej porażki . 22.05.10, 19:47 Oglądałam to kiedyś teraz tez zamierzam i tak aprobo to jest fajne .! Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ wyspa totalnej porażki . 22.05.10, 19:54 Kocham to ! Super bajka, nawet mój dwuletni kuzyn ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 22.05.10, 21:41 Mój angielski jest na poziome zerowym, ale nawet po polsku przez za duza liczbe pisanych przeze mnie esów robie pelno błędów... Ehh zazdroszcze ci tego ze tak umiesz ang... Moze bys mi kiedys pomogla przetlumaczyc cos, co juz odwlekam napisac do kumpeli z USA ? Ale to kiedystam Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 22.05.10, 21:59 hm, mój jest na poziomie B2, plus poduczam się sama z różnych tekstów z angielskich stron. też piszę dużo smsów, a w nich zero znaków interpunkcyjnych i milion skrótów c: mój tata również mi zazdrości. mówi, że jak on się uczył to musiał wszystko na blachę, a mi to przychodzi z łatwością. nie powiem, bardzo pożyteczny hm, talent : ) jasne, czemu nie. mam tylko nadzieję, że nic osobistego, bo będę się czuła niezręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 23.05.10, 13:43 ` chwilę mnie nie ma, a tu tyle nowych wiadomości. :q no więc, ja również robię tak samo jak twoja siostra, jo. ; p cholera, tylko ten translator jest do bani i zwykle tworzy jakieś idiotyczne, nieskładne zdania, więc daje sobie z nim spokój i próbuję tłumaczyć po swojemu, ale to wychodzi mi gorzej niż translatorowi. jestem na poziomie gimnazjalnym, ale to i tak stanowczo za niski poziom. również piszę wiele sms-ów, jednak nie robię błędów ortograficznych. jedynie co, to nie używam interpunkcji. też chciałabym mieć kumpelę w usa. a właściwie to nie, bo wyobrażam sobie jak odbyłaby się nasza rozmowa. haha. ;q łihi. kolejni fani. ; d już niedługo czerwiec. bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: plan totalnej porażki . 23.05.10, 10:55 cześć, nie wiem, czy mogę tu pisać, bo jestem nieco bardziej obeznana w odcinkach wyspy totalnej porażki, niż w planie, ale szukałam wątku o wyspie, i był zarchiwizowany i nie mogłam skomentować, no i dlatego piszę tutaj. : ) mogłabym odpowiedzieć na pytania z pierwszego postu? : ) moją ulubioną uczestniczką jest gwen. bardzo podobał mi się konflikt między nią, a heather... za heather niezbyt przepadam. jest taka pusta i łatwowierna, np. kiedy w którymś odcinku miały przecisnąć się przez otwór wentylacyjny, i gwen podpuściła ją mówiąc, że jest taka szczupła i ma figurę modelki... ; ) mój ulubiony cytat: - jej, chłopaki cieszę się, że będę z wami spał. to znaczy, wolę dziewczyny, ale nie chciałbym z nimi spać. ;D to było prześwietne. ;D jedną z najlepszych, według mnie, sytuacji było około piątej rano, kiedy chris wziął megafon i zaczął się drzeć, że jest już ranek, wszyscy wstali, a wtedy on, powiedział, że żartował. ;D przepraszam, jeśli coś pomyliłam, jeszcze nawet nie znam imion wszystkich uczestników. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 23.05.10, 13:46 ` tak właściwie piszemy tutaj o wszystkich sezonach, nie tylko o planie, więc nie ma problemu. :q Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 23.05.10, 15:38 O dzieki jo, ;D niee nic osobistego. taylor_ ja mam kilku znajomych z usa i kanady i dogadywalam sie bardziej na migi niz po angielsku to bylo straszne, przydalby mi sie taki talent No, no fanow przybywa xD Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 23.05.10, 16:04 google translate rządzi też mam kilku znajomych z usa i kanady. nienawidzę tylko, jak piszą podobnie do tego - omfgzzz!!!!11 idk if u lk tht!!!111 wtedy trzeba się domyślać. tak i wakacje : ) i sierpień i sobie na coke'a pojadę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 23.05.10, 17:42 ` cholera, czemu wy macie stamtąd znajomych a ja nie? ; c jo., jednak ubłagałaś rodziców? a wiesz kogo to zasługa? MOJA. ;q modliłam się za ciebie, jak obiecałam. a ty obiecałaś, że wyślesz mi potem koszulkę. mam nadzieję, że ta obietnica jest nadal aktualna? ; 3 - duncan! ty szczwany lisie! - ta dziewczyna nie potrafi po prostu trzymać poroża z dala ode mnie. <kop w krok> - daj spokój, courtney. w szpitalu może przebywać tylko jedna osoba, a cody już ledwo żyje. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 24.05.10, 15:46 ja wchodzę na różne zagraniczne fora i się ludzi poznaje ; ) ACHH! dziękuję Ci! <33 no jasne, jak mi się uda, to wejdę na scenę i szybko z nich te koszulki pozrywam XD buahaha! kurczę, nie kojarzę tego dialogu... to w paintballowym odcinku było, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 24.05.10, 21:09 Tak w paintballowym. Nie zrywaj tylko ściągnij- bo jak zerwiesz to jeszcze sie potarga Ja poznalam na obozach, za to np. kocham obozy Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 23.05.10, 20:21 Ten tekst byl cudowny !!! EJ ja tez chce koszulke !!!!!!!!!!! To nie fair Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 25.05.10, 17:19 ` już to sobie wyobrażam. jo. wbiega na scenę i zdejmuje z każdego członka zespołu koszulkę, a inni zaczynają robić to samo, tyle tylko, że oni zdejmują jakieś inne ubrania. ;q no i tym sposobem musiki już nigdy nie zechcą zagrać żadnego koncertu w polsce. xd to jest najlepszy cytat z tego odcinka. o, albo ten: - i co teraz? - chcesz się obściskiwać? lol2 ehm. mam pytanie. kiedy skończysz pisać kolejną część swojego opowiadania? pytam, bo codziennie wchodzę na twój blog i ciężko wzdycham. po prostu nie mogę się doczekać. ;q pierwszą część przeczytałam już chyba z pięć razy. xD Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 25.05.10, 21:49 ha, przy okazji zabrałabym gitarę matta! jak już szaleć, to nie oszczędzać! : D hmm, mam już zaczęte, ale nie miałam ostatnio czasu. poza tym w tym miesiącu chciałam chyba trzy artykuły do kotka wysłać, ale żadnego nie byłam w stanie dokończyć. ale chyba w ten weekend wyślę o tdi c: miło mi, pochlebia mi to, że ci się podoba, ale myślę, że w połowie czerwca dopiero nowa notka. teraz musiałam powalczyć o marne 5.0 na koniec roku... Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 26.05.10, 15:13 a tak btw to wczoraj znalazłam oficjalną stronę TDWT na facebooku - www.facebook.com/#!/TotalDramaWorldTour jednak nie wiem czemu, ale kiedy piszą coś nowego na tablicy, to u mnie się nie pokazuje -.- Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 27.05.10, 15:19 Szkoda ze wszystko tam po angielsku ;p Napisalam juz ten list po polsku (jest krotki), wiec jak bys miala czas mi go przetlumaczyc to napisz na gg 8706267. Dzieki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaxx Re: plan totalnej porażki . 28.05.10, 17:08 czasami ogladam . xd nawet fajne. xd Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 30.05.10, 17:15 ` ponad czterysta postów. świetnie. ; D łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. artykuł o tdi! łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. ;q no cóż. rozumiem. ale jak dodasz dalszą część to zaraz daj znać, proszę. ja wolę się nie wypowiadać na temat mojej średniej, bo nie chcę się (pewnie znowu) zbłaźnić. lol. ale świetne obrazki z TDWT! najlepiej chyba wyszedł cody, a najgorzej: heather, tyler, sierra, duncan, kurczę. a, no właśnie. gdzie jest izzy i alejandro? wg wiki, w podróży (world tour - podróż dookoła świata. pomyślałam, że po co pisać pełną nazwą, więc potocznie trzeci sezon total drama nazywam "podróżą" ;q) również będą podsumowania i prowadzącymi mają być: geoff, katie i sadie. potwierdzone jest, że nagrane są już cztery odcinki. tutaj. oprócz tego znalazłam zapowiedź fajnej gry total drama: tu. polecam tą stronkę: totaldramaworldtour.com Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 30.05.10, 17:17 ` polecam tą stronkę: totaldramaworldtour** Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 30.05.10, 17:41 Oo heather w kucyku :] Twojej sredniej !? Moja srednia to jest dopiero porazka... A jo. tu najmadrzejsza jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ pewnie to już wiecie, no ale napiszę w razie czego 02.06.10, 19:30 total drama world tour będzie miał premierę 21 czerwca (ale oczywiście u nich)! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ jakby to powiedziała sierra: OMG!!! 03.06.10, 14:40 www.youtube.com/watch?v=gx020Xcnvuo&feature=related! nowy zwiastun, a w nim: DUNCAN i więcej courtney, gwen, heather! proszę, módlcie się, aby amerykanie byli tak dobrzy i dodawali odcinki na youtube! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: jakby to powiedziała sierra: OMG!!! 03.06.10, 17:39 No tak premiera 21... Super czyli nie urządza mnie to nawet jak beda dodawali, bo to wakcje beda... No cuz bede musiala jakos przezyc !!! Odpowiedz Link Zgłoś