deedee 15.02.10, 21:11 No to tak jak w temacie czyli Viva HSM oglądałyście ? podobało wam się ? bo ja to ogladałam i myślałam że to będzie fajniejsze a to takie nudne xd chociaż ładni aktorzy xd a wy co myślicie o tym filmie ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxsweetkimxx Re: Viva HSM .! 16.02.10, 08:55 ogladalam ....tez myslalam ze to bedzie takie fajne a tu łaa nie bylo ;p xD ale fajna jest ta piosenka co leci na poczatku ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusxd Re: Viva HSM .! 16.02.10, 09:06 Mi podobala sie tylko pierwsza pisoenka.. Wkurzał mnie ten film w tym ze nie mglam wgl zrozumiec co oni spiewaja! Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Viva HSM .! 16.02.10, 09:18 Ja zobaczyłam kawałek i zaraz wyłączyłam ,bo mi się nie podobało ^^ Haha dobra jestem xD Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfanvan Re: Viva HSM .! 16.02.10, 19:15 Fajny ten film podobają mi się wszystkie piosenki a najbardziej Football Najbardziej z aktorów podoba to ten chłopak w zielonej bluzce:1.bp.blogspot.com/_FbG9rWPXqnc/SjwSGht8woI/AAAAAAAASTc/Df5zPm-eUS4/s320/folder2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Viva HSM .! 16.02.10, 09:22 nawet nie ogladałem o zwiastuny mówiły ze to żałosne ! chodź dubbingowała Katarzyna Łaska Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot . 16.02.10, 13:20 Zapowiadało się fajnie, ale okazało okropnie nudne. A po za tym w zapowiedzi było " niech poniosą Cię gorące rytmy latino", co mnie ma ponieść jak wszystkie piosenki były przetłumaczone , sto razy lepsze w oryginale!!! Nie za fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Viva HSM .! 22.02.10, 14:10 zeby mi zapłacili to bym tego nie ogladala zenada Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Viva HSM .! 22.02.10, 14:20 bajeczka dla dzieci... sztucznie strasznie... beznadziejny dubbing, bo nie pasował do nastolatków. i w ogóle życie jest bardziej skomplikowanie, niż w tej historyjce... masakra... a piosenek wg mnie powinni nie tłumaczyć 'Football' - o jezu.... żal Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Viva HSM .! 16.02.10, 12:53 Byłam na nartach i zapomniałam xD Ale jakoś specjalnie nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Viva HSM .! 16.02.10, 13:08 No aktorzy byli niczego sobie xd a ogólnie to podobało mi się . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Viva HSM .! 16.02.10, 13:14 film mi się bardzo podobał , świetne piosenki<niektóre> najlepsze było to jak Mariana udawała że całuje się z Cristobalem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Viva HSM .! 16.02.10, 13:12 nie oglądałam. rano zapomniałam a potem czasu nie miałam wieczorem ;d można gdzie sto pooglądać jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Viva HSM .! 16.02.10, 13:40 oglądałam kawałek. bezsensu, że tłumaczyli piosenki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Viva HSM .! 16.02.10, 19:05 oglądałam i nawet mi sie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Viva HSM .! 16.02.10, 19:09 Słabe, banalne kostiumy, aktorzy-amatorzy. Do kitu, zwłaszcza że w polsce słaby był dubbing! Znudziły mi się takie ,,podróby'' bo oryginał zawsze lepszy. Nie jestem fanką HSM. Odpowiedz Link Zgłoś
querty. Re: Viva HSM .! 21.02.10, 22:22 Nie mogłam przegryść nawet jednej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Viva HSM .! 21.02.10, 22:34 Oglądałam i kategorycznie stwierdzam, że to jest totalna porażka. Dobór aktorów - żenada. Gra aktorów i piosenki - szkoda gadać. Strasznie mi się to nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Viva HSM .! 22.02.10, 13:40 aktorzy byli OBLEŚNI a o filmie.ten kto go całego obejrzał był odważny.ja obejrzałam 20 min i już wyłączyłam.dziwie sie że tak długo wytrzymałam Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykleinna Re: Viva HSM .! 22.02.10, 13:46 nudneee to było. takie jakieś przyklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ Żałosne. 22.02.10, 13:46 Jak zwykle moja siostra to oglądała. Śmierć do kwadratu. Gra aktorska beznadziejna, do tego te polskie piosenki. Żenada jak dla mnie, jeszcze gorsze niż oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Viva HSM .! 22.02.10, 13:51 nie oglądałam i oglądać nie zamierzam, disnej channel uparcie mi o tym przypomina, puszczając głębokie piosenki z filmu w wersji polskiej. okropność. główna bohaterka bardzo próbuje upodobnić się do vanessy hudgens, z marnym skutkiem zresztą. oglądając zwiastuny w telewizji doszłam do wniosku, że filmy tego typu dawno przestały mnie bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ viva hsm . 22.02.10, 14:02 oglądałam, po kawałku. okropność. dubbing okropny, fabuła w ogóle nie zbliżona do oryginału. cały czas puszczają piosenki, które są jeszcze bardziej beznadziejne w polskim wykonaniu. nie mam zamiaru obejrzeć tego filmu w całości . Odpowiedz Link Zgłoś
coraly. Re: Viva HSM .! 22.02.10, 13:58 oglądałam dwa razy ( o 1o : 3o i 19 : oo ) bo nie mogłam zrozumieć o co w tym chodzi . prawie w ogóle nie było podobne do oryginalnego HSM , po za małymi szczegółami. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Viva HSM .! 22.02.10, 14:07 Oglądałam i uważam, że to była żenada. x \. O wiele bardziej podobał mi się normalny HSM. Mogli się bardziej postarać ; P Odpowiedz Link Zgłoś
aneciaa_15 Re: Viva HSM .! 22.02.10, 14:15 Nudy, nudy. Też się zawiodłam. Czekałam na nie wiadomo co , a tu taka porażka ... Weźcie!!! Ale macie rację : aktorzy całkiem, całkiem, ale ta co grała niby Gabriellę - brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
papuzia Re: Viva HSM .! 22.02.10, 14:49 masz pomieszane coś! Owszem to jest nudne i durne ale aktorzy wcale ale wcale nie są ŁADNI! Według mnie są bardziej brzydcy niż sama nie wiem co. lepiej sie na ten temat nie wypowiadać już był wątek i PS. nawet tego do końca nie obejrzałam bo mnie przymuliło... Odpowiedz Link Zgłoś
kammilla Re: Viva HSM .! 22.02.10, 15:07 papuzia dla jednych aktorzy są ładni, a dla innych nie, a to dlatego, że gusta są inne i się o nich nie dyskutuje... Co do filmu to nie, nie oglądałam, bo nie jestem fanką tego rodzaju filmów Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Viva HSM .! 22.02.10, 14:59 Oglądałm.. póki nie zasnęłam.. nuuudyy... Odpowiedz Link Zgłoś