avrile Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:34 Na avatarze jestem ja xD a mój nick 'avrile' wziął się z przezwiska, ze szkoły podstawowej... Odpowiedz Link Zgłoś
wyimaginowana_ Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:39 Nick - bo odzwierciedla mój własny świat, który tworzę dzięki mojej wyobraźni ; ) Avatar - po prostu wpadł mi w oko ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
patti_ Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:40 nick - bo tak na mnie mówią i mi się taka ksywa podoba. przez dwa T ;d avatar - bo jest ładny, papieros,cekiny,zielony. ideał jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ cóż. 16.07.10, 17:43 nick- a nie wiem, tak po prostu chyba, praktycznie wszędzie używam tego nicku. avatar- bo mi się podoba, ot. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
puma. Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:42 A sama nie wiem ; D Miałam być kimś innym xD Takim prywatnym Anonimem ; D Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:44 nick? zresztą nie pamiętam, ale przyjmijmy, że od niemieckiego skrótu LMAA c: avatar? bo mnie alice urzekła <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliee. Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:52 Avatar - bo uwielbiam ślicznych skejtów. Nick- po angielsku ,moje imię. xD Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:47 avatar mi się zwyczajnie spodobała nick jakoś tak przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Bo . . . 16.07.10, 17:48 iga - moje imię 18 - numer z dziennika avatar - bo uwielbiam Dr House'a Odpowiedz Link Zgłoś
angel11 Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:49 nick dlatego że ten wyraz to początek mojego imienia a jeśli chodzi o avatar to poprostu lubię zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:55 nick : bo popatrzałam na czekoladę i tak mi się pomyślało 'chocolate' no i żeby było oryginalnie to X. Teraz ten nick mam wszędzie, gdzie jestem zalogowana. :]] avatar: bo mi się podobają te kolory i wgl chciałabym pojechać tam, gdzie to zdjęcie było zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:50 flo., bo jestem zafascynowana postacią florence welch. a avatar, kocham kurta. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:50 nick;od imienia avatar ;Bo lubię The beatles ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 17:52 Ja zawsze wybieram link spontanicznie... o czym pomyśle np. o zmierzchu już mam jakiś pomysł... ale czasem też mam z tym problem Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 18:01 nick:sama nie wiem.według mnie vanney to świetny skrót od imienia vanessa.ale mimo to nie chciałam się tak nazywać.dodałam jedno 'i' więc jest vanIney.i tak mi się jakoś spodobało. zdjęcie:jest ze mną od początku,bo uważam jest za swój portrecik,hihi.a tak poważnie to jest mega słitowe i nie mogłam się po prostu oprzeć <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 18:05 może wejść na mój profil to sama się dowiesz dlaczego akurat taki Odpowiedz Link Zgłoś
primas Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 18:07 avatar - DiCaprio jest moim ulubionym aktorem. nick - lubię jogurty o takiej nazwie. w sumie nazywają się Prima, ale dodałam S. Odpowiedz Link Zgłoś
silver_ Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 18:08 nick - bo mi się podoba. avatar - bo mi się podoba. i wszystko jasne c: Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover A dlatego, że... 16.07.10, 18:09 Kocham Jonas Brothers. Są moją inspiracją, niemal nie odłączną cześcią mojego życia, poprawiają mi humor, śmieszą, wzruszają, cieszą. I nie jest tak, że trzymam się cały czas jednego avatara i opisu o sobie. Co jakiś czas sobie po prostu odświeżam profil, żeby mi się nie znudził. Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: A dlatego, że... 16.07.10, 18:14 nazwa- ponieważ mirinda to mój ulubiony napój, a 666 to przypadkowa liczba. Avatar- bo bardzo mi sie podoba ten Pan ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 18:14 Nick- bo kocham PARAMORE i piosenkę the only exception Avatar- o spodobało mi się to zdjęcie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi tenshi 16.07.10, 18:19 po japońsku tenshi = anioł a avatar sama sobie narysowałam i zeskanowałam Odpowiedz Link Zgłoś
mika1604 Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 18:19 Avatar poniewaz uwielbiam Zmierzch a nick tak jakos mi sie wydae ze pasuje mi do mojego prawdziwego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 18:37 Nick- Hm, sama nie wiem. Skądś podłapałam i mi się spodobało. A avatar dlatego, że w chwili obecnej jestem oczarowana All Time Low, a to zdjęcie Alex'a strasznie mi się podoba (: Odpowiedz Link Zgłoś
nikya nick 16.07.10, 18:45 Nick wzial sie z imienia Nikola, a avatar jest moja ulubiona aktorka. Tylko zamierzam niedlugo zmienic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
blackconverse Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 19:01 Bo lubię czarne trampki, a na avatarze właśnie takie są. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 19:09 bo nick, to ... cat [ catherina ] , a lejdi, bo ... sama kurde nie wiem. ; d a avatar, bo ta dziewczyna ma ladne, rude, oryginalne włoosy. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kisses4you Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 19:13 ee. sama nie wiem. tak wyszło ;] <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
ixlovextwilight Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 19:13 bo kocham zmierzch i uwielbiam Hayley Williams : D Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Dlaczego wybrałyście taki nick i avatar? 16.07.10, 19:13 bo wrzuca się w oczy, jest na nim boska Hayley i odzwierciedla w pewnym stopniu moją osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś