19.02.10, 16:41
Pogoda dziś nie sprzyja samopoczuciu. Napewno tak jak ja ,większoś z Was chciałby żeby
było juz lato ,żeby były wakcje ,żeby słońce przyjemnie grzalo, żeby można było
naładowa się pozytywną energią i wyszalec na całegosmile! Niestety trzeba na to cierpliwie
czekacsad Piszcie o tym jak spędziłyście swoje najlepsze wakacje, gdzie byłyście (może
gdzieś za granicą) czy polececie innym żeby pojechali w to miejsce w skrócie wszystko o
wakacjachsmile Za oknem jeszcze nie widac lata, ale to nie znaczy że nie możemy poczuc
wakacyjnego nastrojusmile ( jeżeli taki wątek juz był to go skasujcie)wink
Obserwuj wątek
    • paulinusia4 Re: Wakacje! 19.02.10, 18:22
      Zima jest kÓl. Ja chce igloo! niech mi ktoś zbuduje. ;*
      • karmel_ Re: Wakacje! 19.02.10, 18:25
        Nie chcę wakacji , nienawidzę tego gorąca , panicznie boję się lata. Nie
        przypominaj mi ! :c
    • lovejustin__ Re: Wakacje! 19.02.10, 18:28
      wakacje , wakacje , wakacje ! : (
      boże , jeszcze '"tylko" 4 miesiące . XD
      • molinka Re: Wakacje! 19.02.10, 21:33
        ooch wakacje ^^ marzy się ...
    • elliot Re: Wakacje! 19.02.10, 18:46
      Hmm... Jedne wakacje w Egipcie, tak bardzo tęsknie! Po prostu było tam świetnie.
      Pamiętam jak w drodze DO Kairu zaczął boleć mnie brzuch, oczywiście nabawiłam
      się zemsty faraona, ale mimo to wypad się udał, byłam w muzeum i
      jeździłam na wielbłądzie o.O
      dobra, więcej nie napiszę bo was pozanudzam. o wakacjach mogę gadać wiecznie xd
      no i na kolonii we Włoszech (ten sam rok) i rok później Chorwacja...
      Wspaniałe wakacje, już nie będę takich miała. Nawet jak pojadę na mój wymarzony
      obóz aktorski to nie będzie o samo ; (

Dzięki, miło oderwać się od mroźnej zimy i choć na chwilę powrócić do miłych,
      słonecznych wakacji z dawnych lat ; )
      AVE HOLIDAYS !
      • twilight_6 Re: Wakacje! 19.02.10, 19:56
        dopiero za 4 miesiące!!
        nie wytrzymię ;p
        a moje oceny idą w dół ;//
    • karolaska94 Re: Wakacje! 19.02.10, 18:48
      najlepsze wakacje... hmm
      zeszłoroczny obóz w Orzyszu ;pp
    • ne.gra Re: Wakacje! 19.02.10, 18:55
      Najlepsze wakacje - tegoroczne smile Bory Tucholskie, Warszawa, Toruń, dużo czasu ze znajomymi raczej, gdzieś w okolicy nad jeziorem, na rowerze smile w zasadzie nie pamiętam co robiłam oprócz miesiąca remontowania domu i jeżdżenia po Polsce big_grin

Teraz w planach: Hiszpania, Opener, Grecja+Bułgaria/Bułgaria+Turcja/Grecja+Bułgaria+Turcja, dom? big_grin/Woodstock, Polska! Rowerowo: Morze, Mazury, Bieszczady, Beskidy; Bory Tucholskie, góry z rodzicami smile
      W przyszłym roku reszta Europy i może kawałek Azji? smile a na weekend majowy może Szwecja smile
    • akira Re: Wakacje! 19.02.10, 18:56
      Mam już dość nauki, ciągłego stresu, strachu czy przyjmą mnie do upragnionego liceum. Tak! Ja chcę wakacje! Ciepło, plaża, wypady z nim. Och... Już się nie mogę doczekać ; )

Najlepsze wakacje? Chyba te ostatnie. Strasznie dużo zmieniły w moim życiu xd
      • jogurt_ Re: Wakacje! 19.02.10, 18:58
        Byłam w wielu miejscach , ale najbardziej lubie wakacje spędzone w pobliżu domu.
        Kocham te miejsca. I niestety te poprzednie były moimi ostatnimi tu.. przeprowadzam
        się...crying
        • igusiaaa Re: Wakacje! 19.02.10, 19:11
          Przez wiele lat jeździłam nad morze do Darłówka... może ktoś był? Świetna
          miejscowość...
          Byłam też w górach w Wiśle albo na Słowacji...
          Muszę jednak stwierdzić, że najlepsze wakacje spędziłam w Tunezji i Turcji...
          Ja jestem ciepłolubna, a tam oczywiście pogoda była codziennie wspaniała ;]
          W tym roku pojadę chyba z koleżanką do Bułgarii na obóz...
          Znudziły mi się wakacje z rodzinką ;]
          Ale polecam kraje położone na południu Europy ;]+
          • duuumi Re: Wakacje! 19.02.10, 19:23
            Ta zima mnie już dobiła. Jeny, brudny śnieg, wrecz czarny, od spalin samochodowych
            jestt wszedzie. Przemakajace buty, lejacy sie katar z nosa.. ja chce po prostu wiosne, za
            duzo juz tej zimy dla mnie. Dwajcie wiosne, o tak. Jeżeli chodzi o najlepsze wakacje, to
            egipt oczywiście Piramidy, sahara, nurkowanie < 3 Coś świenego :d .
            Na drugim miejscu jest francja. Cannes - czerwony dywan <3 Cudo. Na trzecim miejscu
            znalazła sie tunezja - te plaaże. : >

I tak egipt rządzi, w tym roku też tam jadę < 3 .
            Tak, ja chce już ciepło <3
            Nie mówie, że wakacje, ale ciepłe dni !
    • crazygirl2302 Re: Wakacje! 19.02.10, 20:01
      bylam w chorwacji z kuzynami i kuzynkami, bylo wesolo
      • msthic Re: Wakacje! 19.02.10, 20:07
        hahah w Tunezji było fajnie ;p
        nawrzeszczałam na gryzącego wielbłąda xd

ja odliczam dni do wakacji od 1 września ^^
    • olgx . 19.02.10, 20:08
      Najlepsze wakacje w zeszłym 2009!
      Byłam w Grecji na dwa tygodniei i nad morzem było fajnie i spotykałam się z
      przyjaciółmi. To były naprawdę fajne wakacje! Nigdy ich nie zapomne! Ja chce już
      laaaaaaaato!
    • lady_cat moje naj wakacje ! x d. 19.02.10, 20:15
      to nie było za granica, nawet ni morze, nawet nie góry .
      to było jezioro, niedaleko ( gdzieś 5O km. ) od mojego miejsca zamieszkania .
      no wiadomo woda, tam sa piękne lasy, parki, ogrody i wgl.
      ale nie oto chodzi. poznałam tam artura, chłopca z którym się zakumplowałam .
      jeej ! on jest niesamowity . ładny, uprzejmy, wysportowany, lubi małe dzieci i wgl.
      taki ideałek, ale nie wkur.wiający ideał . x d .
      polubiłam go strasznie, bardziej od siebie .
      i byłam z siostrą tylko, bez rodziców . także trochę był luuz . ; dd.

pewnie się zdziwicie, że to nie grecja,c horwaja itede . ale sa wazniejsze rzeczy, niż gruby
      potfel !
    • demoniasta0897 Re: Wakacje! 19.02.10, 21:39
      ja byłam na obozie, na wakacjach w Chorwacji, chodziłam ciagle na basen i ogólnie było extra!!

jeszcze tylko: 126 dnii do końca roku szkolnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka