alexis960 19.02.10, 22:03 Czytaliście książkę Zdradzona Dom Nocy 2 ? Jak wrażenia , warto przeczytać, co się dzieje w tej część ? Czytałam naznaczoną , a teraz mam zamiar tą ale mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
querty. Re: zdradzona. 19.02.10, 22:06 Naznaczonamnie zniesmaczyła, nie sięgnę po kolejną część. Odpowiedz Link Zgłoś
nurphy_ Re: zdradzona. 21.02.10, 18:17 Mnie to nie ciągnie. Cieszę się, że nie wydałam pieniędzy na pierwszą część, bo bym tego żałowała do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc22 Re: zdradzona. 21.02.10, 19:25 A ja czytałam i pierwszą część i drugą ale zdradzona moim zdaniem jest dużo lepsza od pierwszej bo Naznaczona jest nudnawa momentami a Zdradzona w napięciu trzyma. Bardzo dużo się dzieje i moim zdaniem warto przeczytać nawet jeśli naznaczona zniesmaczyła kogoś bo jest świetna nie mogę się doczekać Wybranej xd a to dopiero w maju Ale naprawdę polecam. Jest też kilka zaskakujących momentów, których bym się w życiu nie spodziewała że będą w tej książce ale nie będę tutaj spojlerować tak samo co do postaci która naszą Zoey zdradziła byłam zszokowana chociaż z biegiem książki zaczyna być to oczywiste ale i tak zaskakuje. Naprawdę polecam ta książkę xdxd Odpowiedz Link Zgłoś
paulinalka Re: zdradzona. 21.02.10, 19:35 Czytałam Naznaczoną i szczerze mówiąc to spodobała mi się, więc kupiłam Zdradzoną. Muszę powiedzieć, że nie żałuję, bo na prawdę fajna książka. Jeżeli podobała Ci się pierwsza część to myślę, że druga również Ci się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś