Dodaj do ulubionych

Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli??

• give Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:44
      zależy kogo. ja osobiście miałam dużo różnych manii na różne znane osóbki.
      była beyonce, miley nawet, jonasy , jesse mccartney, shakira, rihanna itd. ale
      chyba justina timberlake`a nigdy nie zapomne. ;*
    • joe19 Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:44
      Postaram sie pamietać
    • hipiska.xd Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:44
      Heeh, moja mama pamięta . XD Więc ja też na pewno bd . ; P
    • pepusia Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:45
      NIGDY W ŻYCIU !!!tongue_out Jak można zapomnieć o takim ciachu jak Justin Bieber kiss
      • dismay12 Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:53
        Myślę, że tak. Słuchałam już wielu muzyków, również wiele zespołów mnie zafascynowało.
        Ale było to tylko chwilowe. Od trzech lat słucham jednak Within Temptation i myślę, że
        będę o nich pamiętać. Przywiązałam się do ich muzyki, udało mi się kupić płyty, byłam na
        ich koncertach. Pokochałam głos Sharon, teksty piosenek napisane przez nią są mi
        doskonale znane. Mam nadzieję, że o nich niezapomnę. Byłoby to chyba trudne, zważając
        na to, że dwie ściany obklejone są ich plakatami i zdjęciami, wszędzie również walają się
        bluzy i gadżety z WT.
    • robertita Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:45
      Jestem pewna, że nie zapomnę RBD!
      Kocham ich ponad wszystko kiss
      To oni zmienili moje życie, zmienili mnie...
      Nikomu nie zawdzięczam tak dużo...
      RBD para siempre en mi corazon kiss
    • karoola.006 a weeź .. 24.02.10, 18:45
      moim zdaniem , to są gwiazdy ''kotkowe'' , naprawdę to nie są takimi ogromnymi
      sławami .
      znaczy .. zależy kto , bo np. Rihannę , Beyonce , Roberta P , Taylora L , Taylor
      S czy Kristen S to może prędzej , ale nie zdaje mi się , że resztę zapamiętam .
      ; / .
      Za dawnych czasów były ''mocniejsze'' gwiazdy . xd
      dlatego idę w stronę znanych a`la AC/DC czy Michaela Jacksona .
    • kaajul Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:46
      Ja zawsze.....
      Napewno Ashley, Selena, Grupa ope,BEP
      A i ja mam wielu idoli mało znanych (koszykarzy) z Energa Czarni Słupsk.
      Niektórzy już dawno nie grają , a ja ciągle oglądam ich foty sprzed 5 lat jak
      bronili niebiesko-czarno-czerwonych.

TAK, NA ZAWSZE ICH
      ZAPAMIĘTAMserceserceserceserceserceserceserceserce
    • sweety_miley no tak ;] 24.02.10, 18:46
      no pewnie ze tak ;] kto wiee....za pare lat to moze nawet sie z nimi zapoznamy xDD ale w bajki
      nie wierze ... chociaz ;D
    • blender Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:46
      mam nadzieje że tak, o ile pamięć i mój gust mnie nie zawiedzie c:
    • theblackone. Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:46
      Owszem. Takich ludzi się nie zapomina.
    • kaajul Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:47
      Ja zawsze.....
      Napewno Ashley, Selena, Grupa ope,BEP
      A i ja mam wielu idoli mało znanych (koszykarzy) z Energa Czarni Słupsk.
      Niektórzy już dawno nie grają , a ja ciągle oglądam ich foty sprzed 5 lat jak
      bronili niebiesko-czarno-czerwonych.

TAK, NA ZAWSZE ICH
      ZAPAMIĘTAMserce:
    • aguuusia4 JB 4ever! 24.02.10, 18:47
      Ja nie zamierzam zapomnieć.. Nigdy! Będę słuchała muzyki Jonas Brothers do śmierci.
      Znudzi mi się? Trudno będę się męczyła xd. Należy się im trochę poświęcenia za to, że oni
      się dla nas poświęcili ;p.
    • rossalonde Jasnee ! : ) 24.02.10, 18:47
      Zawsze będę o nich pamiętała ! serce
      I będę dzieciom o nich opowiadać, jaka to kiedyś była muzyka . tongue_out
      • jonasofanka Re: Jasnee ! : ) 24.02.10, 18:51
        wiesz? Czasem się zastanawiam nad tym tematem xD. Spróbuję nie zapomnieć . Będę im
        opowidała , jaka to wojna na kocie sie działa , że anty Fani TH wieżdżali na nich , lub
        odwrotnie hah x d. Jakie to słówka się używało . I to jak szalałam/szaleje za Jonaskamyy i
        kupuję płyty i wszystko co z nimi było x D .
    • kiki97kiki Tak.! 24.02.10, 18:49
      Ja też będę się starała się nie zapomnieć o nich.! Są najlepsi.! serceserceserce
    • stefxd Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:49
      jasne,że tak. jeżeli 'coś' sprawiło mi wiele radości, to tego się nie zapomina
      do końca życia,a co dopiero za 20 lat ; ]
    • karcia354 Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:49
      taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!!!!!! jakie pytanie jasne że będę
      • ada_suliszewo Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 19:37
        Hehe. ;d zależy kogo. ;dbig_grin
    • other_ * 24.02.10, 18:49
      pewnie nie , poznam nowe zespoły , wokalistów
    • hania123 Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:49
      Napewnosmile
      A najbardziej tych najlepszeychbig_grin
      • pati_fan_us5 Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 19:29
        Ooo, oczywiście... Na pewno nie zapomne mego Rycha XD wink
    • loves_vampire11 Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:50
      będę się starała żeby nie zapomnieć ale pewnie i tak zapomne bo wtedy po
      pierwsze będą już inni znani piosenkarze a ja już bede starsza i nie będzie
      interesować mnie taka muzyka jak interesuje mnie teraz ;/
      przykre ale pewnie prawdziwe !!
    • kusy505 Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:50
      Ba że będe pamiętać za dwadzieścia lat to ja już będę żoną Billa xDD
      serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • olgx Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:50
      a skąd moge wiedzieć co bedzie za 20 lat?
      • ashleyka19 Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 19:04
        może wink myślę że jak jest to ktoś bardzo utalentowany i wpływowy w historii
        filmu ,lub muzyki to tak big_grin
    • sandra_jonas Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:50
      pewnie ze bede pamietac!! Jonas Brothers zmieniło całe moje zycie i podejscie do
      muzyki!! zawsze interesowałam sie muzyką jednak dzieki nim zrozumiałam naprawde
      jaja jest muzyka dla mnie wazna! zawsze ich bede pamietała! bo są nieziemscyy i
      jedynii w moim sercu zajmują bardzo wazne mniejsceeee!!<<333
      • freakynatalie Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 19:07
        oczywiscie ze bede pamietac ;D
        Do dzis pamietam idoli z mojego dziecinstwa zaczelo sie od Iglesjasa po przez Us5 PCD Miley itd..
        A teraz i mysle ze juz na zawsze moimi idolami sa Joanas Brothers.
        I wiem ze o nich nie zapomne bo to oni nauczyli mnie jak patrzec na muzyke jakie trzeba miec do niej podejscie.Kiedys tez sluchalam muzyki elektrycznej ale zapomnialam on niej i dziekij bogu wink
        Bo ta muzyka byla bez sensu nie podnosila na duchu nie otwierala oczu i nieoddawala emocji wink
        Teraz wiem ze dobra i prawdziw amuzyka to muzyka z sensem dobrym tekstem i muzyka.
        Piosenka nie jest dobra jezeli tekst jest zly.
        Chocbym niewiem jaka muzyke do niej dali to nie bedzie dobra.

Nigdy nie zapomne ludzi ktorzy nauczyli mnie praktycznie wszystkiego o muzyce i pokazali jak ja kochac.Dziekij nim pokochalam muzyke wink ;*

• jazzmine Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:51
      Będę pamiętała pewnie z imienia i nazwiska , będę kojarzyła fakty i muzykę , ale
      fanką już nie będę .

, do dziś nie mogę uwierzyć , że np. byłam fanką dody wink)
    • brothers_ Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:52
      Podejrzewam , ze będę o nich pamiętać na pewno nie wszystkich tytułów piosenek o
      ile wgl choć 1 . Ale zawsze będzie wspomnienie , że jakiś zespół był : )
      Wiem , że u mnie "fascynacja" Jonas Brothers to nie jest na 5 min bo znam
      siebie .
      Uwielbiam ich mogłabym dużo wymienić za co . I na pewno nie należę do tych ,że
      jak się pojawi ktoś nowy możliwe , że lepszy to od razu pobiegnę do tamtych , a
      JB pójdzie w odstawkę . Oni będą dla mnie nr 1 zawsze , bynajmniej przez dłuższy
      czas .
      Dla przykładu ich Troje kiedyś był na nich szał teraz to już o nich nie słychać
      ,ale zrobili furorę i ich piosenki są nadal śpiewane ,nadal czuję do tego
      zespołu sentyment .; ) Ale jednak JB mają w sobie to coś .; d
      serceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • sweetdziunia Re: Czy za 20-lat będziecie pamiętac swoich idoli 24.02.10, 18:52
      hmm.. ja najbardziej szaleję za 50centem, Rihanną i Avril Lavigne serce
      myślę, że ich zapamiętam, dlaczego? bo lubię ich od 1 klasy podstawówki, teraz
      pójdę do gimnazjum, a nadal b.często ich słucham. To samo Ich Troje i Gosia
      Andrzejewicz, jeszcze za czasów przedszkola znałam wszystkie ich teksty piosenek
      - nadal znam smile choć lekkie luki mam smile ale nie zapomniałam o nich smile
      serceserce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka