mroweczka_xxx 26.02.10, 18:20 który lepszy, ładniejszy, gnieczniejszy ? proszę o pomoc! Ważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.see.you Re: husky vs york?? 26.02.10, 19:47 husky ! są śliczne, a yorki takie małe, hałaśliwe i wredne! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy c: 26.02.10, 20:05 jeśli lubisz słodkie duże psiaki i długie spacery to husky - bo on potrzebuje długich spacerów, a jeśli wolisz słodką małą kuleczkę z temperamentem, do której możesz się przytulić to yorka Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: husky vs york?? 26.02.10, 20:02 mroweczka_xxx napisał(a): > który lepszy, ładniejszy, gnieczniejszy ? > > proszę o pomoc! Ważne. ja się nie wypowiem, bo po prostu .. brak słów .. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: husky vs york?? 26.02.10, 20:23 To zależy od ciebie. Każdy z psów wymaga innej opieki. Ja osobiście zdecydowałabym się na husky. Kocham tę rasę, być może dlatego, że te psy tak bardzo przypominają mi moje ulubione zwierzęta-wilki. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Husky!!! 26.02.10, 22:28 ja wolę Huskiego Yorki słabo toleruję taki kot co wrednie szczeka Odpowiedz Link Zgłoś
cupcakes_ Re: husky vs york?? 26.02.10, 22:37 miałam husky, i to zależy czy wolisz większe czy mniejsze psy i czy mieszkam w bloku, czy też domu prywatnym, czy lubisz ruch i w ogóle.. husky to pies, którego jest wszędzie pełno, lubi skakać, biegać, szaleć z nim nie da się nudzić, ale musisz mu też odpowiednie warunki do tego spełnić, a co do yorka to nie wiem ale mam nadzieję, że pomogłam! c: Odpowiedz Link Zgłoś
bershka_ :D 26.02.10, 22:46 Husky. Ja kopniesz Yorka to poleci na księżyc i tyle po nim będziesz miała. Ja osobiście mam Bichona i jestem bardzo, bardzo z tego powodu zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: husky vs york?? 26.02.10, 22:47 Grzeczniejszy ? Husky bo mówią że Yorki są z natury wredne lecz ja myślę że to zależy jak kto go tresuje. Słodszy i wgl lepszy York bo nie gubi aż tak bardzo sierści (prawie wcale) bo ma włosy zamiast sierści karmy suchej nie je za dużo więc jest oszczędny xD No to ja jestem za Yorkiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: husky vs york?? 26.02.10, 23:45 zawsze chciałam mieć husky'ego ; 3 kojarzy mi się z bezpieczeństwem i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
querty. Re: husky vs york?? 27.02.10, 13:24 ' gnieczniejszy' ? Według mnie to to samo jakbyś porównywała The Rasmus do Akona. Odpowiedz Link Zgłoś