irreplaceable 27.02.10, 12:20 lubicie ? kochacie ? nienawidzicie ? nie lubicie ? co w nim wam się najbardziej podoba ? ; > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irreplaceable moje zdanie ... 27.02.10, 12:22 zapomniałam napisać. ; d ale napiszę teraz z miłą chęcią - nienawidze tego serialu. oglądałam trzy odcinki, bo nudno mi było, a oglądając to nudziłam się jeszcze bardziej. choć nienawidzę Hannah Montana to z przykrością stwierdzam, że ona jest od nich lepsza. ; // teksty są beznadziejne, w ogóle jak widzę Joe to mam ochotę rzygnąć. nie wiem w ogóle po co stworzyli taki serial jak jest do dupy . ? ; d wyjaśni ktoś ? XD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_ Re: moje zdanie ... 27.02.10, 21:04 serial jest beznadziejny. nudy i jeszcze raz NUDY ! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka_11 Re: serial Jonas. 27.02.10, 12:22 nawet lubie ten serial bo jest śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: serial Jonas. 27.02.10, 12:25 aha. to odpowiedz mi co cię w nim śmieszy ? ; d bo mnie np. nic. XDD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: serial Jonas. 27.02.10, 12:26 lubię. najbardziej lubię teksty Kevina. ona mnie powalają! xdd Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. Re: serial Jonas. 27.02.10, 21:00 lubię : d a teksty Kevina są najlepszee rządzi : p haha : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
klaudzior Re: serial Jonas. 27.02.10, 12:27 Kocham, może dlatego że bardzo lubię Jonasów. Ale z pewnościa bardzo podobają mi się scenariusze. Sprawdzili się w roli aktorów, bo o piosenkarzach juz pisać nie będę. Są odlotowi w obu dziedzinach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb c: 27.02.10, 12:37 Uwielbiam ^^ Świetnie poprawia mi humor, a Kevin to już wgl genialny jest z tymi swoimi tekstami ;d Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 a ja mam pytanie. 27.02.10, 12:39 recenzja[moja].Moim zdaniem nie jest wcale śmieszny i dziwne ze robią serial o samych sobie ale ok... a teraz pytanie. jeszcze bardziej wkurza mnie w nim to że JB tam mówią ze grają rocka,czy rock'n'rolla ... czy oni wiedzą co to i zdają sobie sprawe że oszukują samych siebie?I czemu oni sie poniżają mówiąc własnie takie rzeczy? __________ Btw.nie mam nic do nich ale ostatnio to mnie najbardziej wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: a ja mam pytanie. 27.02.10, 21:04 haha. : D chyba pierwszy raz to napiszę, ale ... zgadzam się z tobą i moje zdanie jest identyczne. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: serial Jonas. 27.02.10, 12:43 kochaaam teksty Kevina sa najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
loves_vampire11 Re: serial Jonas. 27.02.10, 13:04 UWIELBIAM TEN SERIAL A LUBIE GO DLATEGO ŻE JEST TAKI ŚMIESZNY !! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ serial Jonas. 27.02.10, 13:08 znam. jak leci, to oglądam. lubię, oprócz słonecznej sonny to właśnie on mnie śmieszy. i czasami mają świetne teksty. według mnie jest na drugim miejscu najlepszych seriali disneja. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: serial Jonas. 27.02.10, 13:10 ten serial, jest fajny TYLKO dzięki Kevinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: serial Jonas. 27.02.10, 13:19 rozbawia mnie każdego sobotniego i niedzielnego ranka. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_angel. Re: serial Jonas. 27.02.10, 16:17 Nie przepadam za Jonasami, ale ten serial jest fajny. Taki śmiechowy xd Odpowiedz Link Zgłoś
niceegiiirl Re: serial Jonas. 27.02.10, 16:12 kocham ten serial!!! podobało mi sie to : - cZy te okulary pogrubiają mi głowę?? (joe) - Nie, głupota ci ją pogrubia ( Nick) to było dobreee xDe Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: serial Jonas. 27.02.10, 16:25 moim zdaniem to najgorszy serial DC katastrofa po prostu tylko idiotów z siebie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: serial Jonas. 27.02.10, 19:22 może nie to, że nienawidzę, bo jestem miłosierna i nie chcę pałać nienawiścią, ale nie lubię, bo mnie ani nie śmieszy, ani nie uczy, tylko irytuje, bo poza tym oni grac nie potrafią w ogóle i to też mnie odrzuca : ) dla mnie to jeden z gorszych produktów disneya Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: serial Jonas. 27.02.10, 20:08 Uwielbiam. Podoba mi się w nim. Jonasi. Humor i to że nie ma tego dennego sztucznego śmiechu jak w słonecznej Sonny. Co powie jedno słowo to już brecht. Denerwujące to xD Ale to tematu, serial fajny ale denerwuje mnie w niektórych odcinkach(nowych) że Stella i Joe się lubią (bardzo) a każde udaje że nieeeee. xD Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: serial Jonas. 27.02.10, 20:16 Oł jeż of corsz. Let's get Dżastining Bibering. Wiesz co irrepleacable? Wnerwiasz mnie. Nie lubisz? To po co zaśmiecasz moje ukochane forum?!!?!? Poza tym do cholery, było tego z milion. Jane_ chyba je kolację. Albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: serial Jonas. 27.02.10, 20:26 haha . pamiętam jak słitaśnie zbeształam ten pseudo serial w mojej krytycznej recenzji na polskim xd Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: serial Jonas. 27.02.10, 20:29 nie lubie. Kevin gra w tym serialu jakiegos głupka. Odpowiedz Link Zgłoś