magda1997.12 Re: Marina . 15.05.10, 20:50 dobra wyrzuce to z siebie: Marina to najgłupsza polska gwiazda jak dotąd spotkałam,weżcie sobie obejrzyjcie jej zdjęcia,stroi głupie miny i myśli o sobie nie wiadomo co,jest brzydka, glampop-co to wogule jest to polska kesza a jak wiadomo keszy nie lubie więc jej tez Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Marina . - ;/ 15.05.10, 20:57 Buahaha. Trzymajcie mnie. W mnie ona bd. gwiazdką jednego sezonu. Nie ma żadnych fajnych piosenek.. Zresztą i tak nie słucham popu iteedee. Nie lubię jej. Sorki jeżeli uraziłam osoby, które ją lubią, ale mamy kraj demokratyczny, więc możemy mieć własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez Re: Marina . 15.05.10, 21:06 już jest gwiazdą a po za tym ona mieszka w polsce to trudno być piosenkarką i nie zrobić kariery najpierw kariery w kraju gdzie sie mieszka;] Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet ;P 15.05.10, 21:11 Ja ją lubię ;P moim zdaniem zrobiła karierę i tylko może czekać na większą sławę xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Marina . 15.05.10, 22:42 hm, ta jej piosenka 'glam pop' wpada w ucho. teraz każdy w pl może być gwiazdką, jeśli się wylansuje. albo jest sobą i tylko sobą, wkłada w to co robi całe serce. jeżeli marinie nie poprzewraca się w główce z powodu wejścia w strefę showbiznesu, to myślę, że ma całkiem spore szanse. Odpowiedz Link Zgłoś