dakota_ 08.03.10, 18:17 co o niej sądzicie ? myślicie , że może zostać w Polsce gwiazdą ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
replaceable Re: Marina . 08.03.10, 19:14 jaki kraj ,takie gwiazdy. nie widze w niej nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Marina . 08.03.10, 19:22 popieram replaceable. ale gwiazdką pewnie zostanie. teraz promowane są najczęściej beztalencia/pustaki/Ci którzy ładnie wyglądają/są idiotami [patrz. gracjan roztocko, jola rutowicz, sara may,...] Odpowiedz Link Zgłoś
pysia11 Re: Marina . 15.05.10, 16:28 replaceable napisał(a): > jaki kraj ,takie gwiazdy. > nie widze w niej nic szczególnego. Nie zgadzam się z tobą. Jest śliczna i utalentowana, bardzo ją lubię. Jest inna niż ta powalona Doda czy inne gwiazdeczki typu "słodka idiotka". Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Marina . 08.03.10, 19:18 powiem krótko: nie. pasuje na odpowiedź na wszystkie pytania. c : Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Marina . 08.03.10, 19:27 'Odbiła' Dodzie menadżerkę.. Nieźle startuje xD Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Marina . 08.03.10, 19:30 niby jest troszke inna od naszych polskich gwaizdek , ale wciąż wydaje się dość sztuczna. i jej glam pop nie zawojował polski jak jej sie mylnie zdawało . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Marina . 08.03.10, 19:29 nie i nie wiem dlaczego o niej piszą.że niby drugą dodą zostanie?wtf o.O? Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Marina . 08.03.10, 19:33 ma ładny głos, podoba mi się jej wykonanie 'please don't leave me here', ale drugiej dody z niej nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Marina . 08.03.10, 19:37 gwiazda raczej nie zostanie. ma beznadziejna jedna piosenke, ale na moje nieszczescie wpadla mi w ucho. ale i tak sadze ze jest denna Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Marina . 08.03.10, 19:50 mam nadzieję, że nie. [2] jest strasznie promowana, gdzie się obejrzeć, krzyczą do mnie nagłówki gazet typu: nowa gwiazda na horyzoncie. osobiście uważam, że lepsze byłoby określenie artystka, bo gwiazdą na razie nie jest. piosenka glam pop mi się nie podoba, za dużo tutaj słuchać keshy. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Marina . 08.03.10, 19:51 jej piosenka jest fajna i myślę , że trzeba dać jej szansę . fajnie się zapowiada ; - Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Marina . 08.03.10, 19:55 glam pop, nie jest złe. tylko ten jej kawałek znam, nie wiem czy ma więcej. ale z tego co sobie przypominam to kawałek promujący płytę, więc raczej. mi tam bez różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: Marina . 08.03.10, 19:55 moim zdaniem tak a piosenka Glam Pop bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy zaleciało mi keszą. 09.03.10, 11:16 marina znalazła sobie chyba zły przykład, wzoruje się na keszy, a przynajmniej mam takie wrażenie. jaki kraj taka 'wschodząca gwiazda' O______x lol. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Marina . 09.03.10, 11:37 ja też: mam nadzieję, że nie c; kawałek glam pop jedzie trochę Keshą. Gwiazdką to może zostanie, ale nie gwiazdą z prawdziwego zdarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Marina . 09.03.10, 18:07 oglądałam z nią wywiad.. a piosenka całkiem ok, na żywo też nieźle śpiewa, ale ten.. no właśnie. wygląda jakby wzorowała się na Keshy. Odpowiedz Link Zgłoś
oktuu Re: Marina . 09.03.10, 21:15 N J E . ona jest żałosna, w każdym stopniu znaczenia tego słowa. glam pop jest poprostu żenujący, bez polotu i cóż tu kryć, bez jakiego kolwiek przekazu. a wniosek mam jeden. polska muzyka powoli schodzi na psy. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Marina . 10.03.10, 15:28 Wydaje mi się że ma szanse. Ma ładny głos, sama też jest ładna... Niczego jej nie brakuje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Marina . 10.03.10, 16:49 moim zdaniem ona jest fajowa ! i ma talent .. to co ona śpiewa nie jest przynajmiej SŁODKIM POPEM . xd hahah . ;P i ja ją lubię . a GLAM POP to super piosenka . ) Odpowiedz Link Zgłoś
oktuu Re: Marina . 10.03.10, 20:38 goga14 napisał(a): > moim zdaniem ona jest fajowa ! > i ma talent .. to co ona śpiewa nie jest przynajmiej SŁODKIM POPEM . xd > hahah . ;P > i ja ją lubię . a GLAM POP to super piosenka . ) wybacz, ale w tym momencie nie mogę się powstrzymać i wybuchnę napadem histerycznego śmiechu. buahahahaha! no więc, czym jest w takim razie? sieczką, która odmóżdża mózg? Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Marina . 10.03.10, 20:42 jak ona ma być gwiazdą to w takim razie ja też chce -,- xd Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Marina . 10.03.10, 20:47 Taaa, a ja jestem Doda. Jak ona zostanie gwiazdą to ja też ;D Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Marina . 10.03.10, 20:45 Myślałam, że będzie o Marinie Diamandis -,- Szczerze to nie wróżę jej jakiejś ogromnej kariery. Wszędzie jest na siłę wpychana. Mimo, że dopiero co wydała swój pierwszy singiel już większości ludziom się przejadła. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdzikusxxx Re: Marina . 15.03.10, 20:58 Jest ładna i śpiewa też nie źle Tylko nikt nie wie jaka ona jest naprawdę ; | to mnie wkurza Moja Pani od śpiewu się znała bo jeździły razem na warsztaty... I z jej opowiadań jest taka fajna ;x ale do jej muzyki nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
ridiculous Re: Marina . 15.03.10, 21:50 O niee. Nie lubię jej. Promują ją na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Marina, tak? 21.03.10, 10:58 Jest ładna i ma naprawdę mocny dobry głos, ale jej piosenki zupełnie mi się nie podobają. Nie mają żadnej głębi. Glam Pop - i co to niby jest? Według mnie to taka plastykowa sieczka tylko... Już Doda ma więcej przesłania w swoich piosenkach. Odpowiedz Link Zgłoś
greendayfan Re: Marina, tak? 23.04.10, 16:57 nie lubię jej bo myśli że może byc lepsza od dody a ja wątpie żeby do tego doszło Odpowiedz Link Zgłoś