leighwhannel 09.03.10, 11:40 modern talking grupa ta powstala w 1984 rozpadla sie w 2004 macie tu kilka linkow jak nie wiecie co to za zespol www.youtube.com/watch?v=DXWpBT_i0Gw www.youtube.com/watch?v=wThUX-hXpGc www.youtube.com/watch?v=50EtIqp-kY8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timestealer Re: co sądzicie o modern talking 09.03.10, 14:29 chery, chery lady ten falset. w każdym razie, nie przeszkadzają mi. funkcjonowali sobie w swoim dance światku i nie było źle. są ludzie którzy ich lubią. ale głos wokalisty na pewno pozostanie na długo w naszych świadomościach C: Odpowiedz Link Zgłoś
verrley. Re: co sądzicie o modern talking 09.03.10, 14:39 znam ich, znam byli i są dalej fajni po mimo ich rozpadnięcia się ; c moja mama była ich wielką fanką. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: co sądzicie o modern talking 09.03.10, 15:35 kurczę, nie rozumiem jak można ich nie znać xD u mnie to każdego lata na działce takie hity leciały bo moja babcia i jej siostra lubiły xDD cheri cheri ladyy ^^ nie słucham ich. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: co sądzicie o modern talking 16.05.10, 15:15 ahahaha ,słuucham ich. uwielbiam płytę z 1998 ,sama ją mam w kolekcji . uwielbiam takie klimaciki ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: co sądzicie o modern talking 23.05.10, 20:33 Nie lubię Dietera, dla mnie będzie on zawsze tylko jurorem w DSDS, który dał wygrać takiemu beztalenciu jak daniel schumaher (chyba źle napisałam). bo wcześniej nie kojarzyłam gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: co sądzicie o modern talking 25.05.10, 18:40 Anders (tak? dobrze nazwisko?) był u nas na majówce hahah ;P Szeri, szeri lejdii... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś