kapitanmchappy 12.03.10, 17:38 Więc mam do was pytanie po 1 -jakie mogą być zabawy na imprezie urodzinowej? -czy znacie jakieś znane postacie, które można naśladować w kalamburach? Dzięki < 3 -Ala i Klaudia xoxo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota_ Re: Impra 12.03.10, 17:39 kaza postać można nasladować ; lol . ale np . zróbcie karaoke , fajna zabawa * Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Impra 12.03.10, 22:42 1.Butelka 2.Prawda czy wyzwanie 3.Konkursy: *najśmieszniejszy taniec *kto dłużej wytrzyma nie mrugając *kto dłużej wytrzyma nie oddychając ( wstrzymywanie oddechu) *poszukiwanie zagubionego skarbu ( dwie koleżanki rywalizują ze sobą która pierwsza znajdzie np. ogórka ( oczywiście chowasz gdzieś tego ogórka) i potem kolejne rundy. *konkurs talentów (mam talent) *udawanie sławnej gwiazdy Ogólnie na konkury jest b. dużo sposobów i pomysłów . trzeba tylko się wysilić i traktować imprezę poważnie ;D. 4.Oglądanie filmów 5.Jeśli urodziny są w lato bądź w dni w których jest ciepło , możecie wyjść z koleżankami pogradź w piłkę do parku ( gwarancja dobrej zabawy na 100 % , wiem z własnego doświadczenia ^^.) 6.Jeśli w domu się przelewa możesz postawić koleżanką bilety na wspólny seans filmowy do kina 7.Iść na pizze lub na burgera. Pomysłów na udane urodziny jest setki. i masz internet, gazety Odpowiedz Link Zgłoś