aga96r 13.03.10, 22:09 jak w temacie. Jaka była wasza najpiękniejsza chwila w życiu? albo najpiękniejszy sen jaki miałaś? piszcie ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiaa Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 14:17 najpiękniejsza chwila to była jak podszedł do mnie wyśniony chłopak.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: bu. 17.03.10, 20:53 Śniło mi się że umówiłam sie z TOMEM na randkę Ale to tylko sen Odpowiedz Link Zgłoś
monirraa Re: bu. 15.03.10, 22:51 to wtedy jak chlopak mówi jaka jestes cudna itp. mmm Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 16:41 * jak zobaczyłam takie jednego * jak zagadałam do takiego jednego [ po kilku miesiącach 'prób ' . ] Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 16:49 jeszcze takiej nie było .: d mam nadzieje że za niedługo nadejdzie .: p Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaa123 Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 17.03.10, 21:36 wakacje w bułgarii z moją mamą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 16:46 nadal czekam na tą chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 16:49 chyba jeszcze takiej nie było ; > Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 16:49 chyba wyjazd do nowego jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 16:50 Najcudowniejsza chwila mojego życia ? Były dwie. Wyjazd do Anglii i narysowanie jedynego portretu Uruhy, na którym przypomina siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 16:52 nie pamiętam. XD Odpowiedz Link Zgłoś
olka932 Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 16:54 Było wiele niezapomnianych chwil xD Odpowiedz Link Zgłoś
aguuusia4 [hmm] 14.03.10, 17:02 Chyba pierwsze spojrzenie po, którym się zakochałam.. No i pierwszy pocałunek.. I pierwszy raz jak usłyszałam: Kocham Cię.. Ah.. Nigdy tych rzeczy nie zapomne Odpowiedz Link Zgłoś
blueblack Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 17:06 Miałam kiedys niesamowity, piękny sen: stałam na wysokiej wieży, musiała mieć kilka tysięcy metrów! Przede mna rozciągał się widok na rozległą równinę oblaną blaskiem zachodzącego nad oddalonym srebrzystym morzu słońca. Stałam blisko krawęfzi. Nagle poczułam, że spadam. I wtedy chwycił mnie On. Nie wiem, kim był, ale wtuliłam się ufnie w jego ramiona i czułam się bezpieczna, a potem mnie pocałował, tak delikatnie, ciepło...Ten sen był tak realistyczny, że przez cały dzień nie mogłam się otrząsnąć Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 17:07 Pierwszy pocałunek . Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 17:09 jak zjadłam całe mięcho z lodówki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa . 14.03.10, 17:13 jak chłopak, który mi się podobał, złapał mnie za rękę. ;** Odpowiedz Link Zgłoś
silvergirl Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 17:25 Kiedy zagadał do mnie super chłopak ze szkoły. Co prawda, powiedział tylko '' cześc'' ale i tak to było coś Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 17:31 wyjazd po zakup ps3 .... tego nie zapomne do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 17:30 jeszcze takowej nie miałam, ale z niecierpliwością czekam. a co do snu to nigdy się nie przyznam, rzeź. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 17:32 p.s., autorko wątku, masz bardzo ładny avatar. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 14.03.10, 17:35 jak się buda skończyła i zaczęły holidaysy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley ajj ... <33 14.03.10, 17:35 jak poznalam mojego chlopaka Kubee <33 dzieki mojemu bratu ... a po miesiącu o chodzenie mnie poprosil <33 to było 4 lata temu i jestem z nim nadal ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lovevv. Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 15.03.10, 22:40 Jak dostałam swojego własnego konia ;d to chyba było najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
ala. Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 15.03.10, 22:52 pojechałam ze znajomymi do takiego Marcina na chate. I tam pocałowałam się z moim wymarzonym chłopakiem ;* <obecnie już z nim nie jestem > ale te chwilę znaczy tę noc wspominam najmilej Odpowiedz Link Zgłoś
anusxdd Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 15.03.10, 22:58 wiec tak. Najcudowniejsza chiwla w moim życiu istnieje tylko w moich marzeniach. ale to juz bardziej taka osobista sprawa... powiem tylko ze jest piekana sprawa; pp A w realu to kiedy urodzila sie moja siostrzenica... baardzo ja kocham albo kiedy.... on mi sie to spytał... chłopak moich marzeń... to było piękne... pamiętam rok temu mi sie spytał czy chce z nim chodzic.... mmm x33 ; ** ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 16.03.10, 09:01 Nie miewam cudownych chwil, czy snów. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzik. Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 17.03.10, 16:03 dużo ich było, dzięki bogu, i oby było jeszcze więcej. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 17.03.10, 16:09 Mój...hm...chyba pierwszy pocałunek. To było magiczne. Teraz na szczęście nienawidze tego chłopaka,bo dowiedziałam się jaki z niego chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 17.03.10, 16:10 Nie ma to "miejsce jest zarezerwowane" do chwili az stane sie pewniejsza siebie pewniejsza siebie i i przestane bać krytyki.... Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 17.03.10, 17:13 Gdy Móg [były] Chłopak poprosił mnie, żebym Była Jego Dziewczyną.. Nasz Pierwszy Pocałunek, Przytulenie.. Pierwsze Kocham Ciię.. < 3 aahh.. Wspólne, Beczne Spacery.. Nadal Go Kocham.. I wgl. wszystkie Chwile z nim.. A sen.. gdy nie byliśmy razem przyśnił mi się.. <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Najcudowniejsza chwila w twoim życiu. 17.03.10, 20:03 Wiesz kochana ja już mogłabym ci prędzej powiedzieć jaka była najgorsza chwila w moim życiu. jednak chyba najpiekniejsza chwilą było to jak poznałam swoją najlepszą przyjaciółkę. Tylko wiesz teraz przestałyśmy rozmawiać i teraz nic się nie układa. oj nie będę cię znaudzać moimi opowieściami, trzymaj się <3 Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r mileylove. 17.03.10, 20:41 mileylove. napisał(a): > Wiesz kochana ja już mogłabym ci prędzej powiedzieć jaka była najgorsza chwi > la w moim życiu. > jednak chyba najpiekniejsza chwilą było to jak poznałam swoją najlepszą przyjac > iółkę. > Tylko wiesz teraz przestałyśmy rozmawiać i teraz nic się nie układa. > oj nie będę cię znaudzać moimi opowieściami, trzymaj się <3 Ja lubię słuchać opowiadań Kochana<3 Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Najcudowniejsza chwila w twoim życiu.... 17.03.10, 20:10 ...ciągle na nią czekam. Odpowiedz Link Zgłoś